Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה: קליאו ספורט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר אכן נראה קצת מופרז אבל עדיין המחיר ממש לא יוצא מגדר הפורפורציה (הוא רוצה כ-20K ש"ח מעל המחירון). לפי דעתי היא תמכר באזור ה-60K ש"ח. קח בחשבון שלפי מה שהוא רשם הרכב עם תוספות של נגיד 10K ש"ח ובגלל שזה רכב מבוקש הוא רוצה עוד 10K ש"ח, סה"כ זה מחיר הגיוני. אם כבר מתחילים לדבר על קראק, אז למכור 106 ראלי ב-20K מעל המחירון (כאשר המחירון כולה 15K ש"ח) זה כן הגיוני???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, אני יענה קודם לך.

גם למכור 106Rally במחיר מחירון (15K אתה אמרת...) זה לא הגיוני.

אם הקליאו הייתה מוערכת מחדש ע"י אדם רציני יותר שמודע לתמורה שלה ולמצב השוק שלה, מחיר דגמי ה-2001

היה כיום מינימום 60K.

לחבר השני, לא הוא לא על קראק. הוא הגיוני מאוד.

גם אם יופיעו קליאו משנת 2001 ויהיו במצב שמור, מלוקק ובעל נתונים טובים - וידרשו אותם מחירים, אני ועוד בעלי קליאו נוספים לא נתפלא כלל.

"מחיר המחירון" פשוט מבייש ומבזה רכבים כמו: קליאו ספורט, מאזדה MX5, סיאטים מוגדשות, פיג'ו ספורטיביות ועוד אין

ספור מכוניות ספורטיביות.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
קלטם את הבחור שרוצה 65 על קליאו 2002 ביד שניה? הוא על קראק או מה?

זה סה"כ עניין של היצע וביקוש. במצב הנוכחי, בו יש הרבה אנשים שמחפשים לקנות קליאו ספורט, ומעט קליאו ספורט למכירה, המחיר שדורשים עליהן עולה.

פורסם

בתור בעל קליאו ספורט שמן הסתם שואף למקסם את ערך רכושו לכשיועמד למכירה...

אנשים פה "קצת" הגזימו.

65K עבור MK1 שנת 2002 זה הרבה מדי כסף, למרות כל התוספות.

בהצלחה למחפשים ובהצלחה למוכר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני חושב שהשושנה קצת הגזים עם ה60 אלף וברור שהמוכר גם הגזים עם ה65.

אני לא חושב שהמחיר הריאלי של הרכב הוא 60....

אם מרימים (היפוטתית), צריך להרים את המחירון של כל הרכבים באותו שנתון....

כח סוס, אולי תסביר לי למה קליאו שעלתה כחדשה בערך חצי מגולף GTI בשנת 2001, צריכה להיות במחירון כמעט כמוה?

(כשקניתי את הGTI לפני כ5 חודשים המחירון היה 72, בטח ירד עכשיו ל60 ומשהו)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כי ה-GTI אמורה להיות יותר יקרה במחירון. זה למה. פשוט אצלנו בארץ מכונית ספורט = למכונית רגילה מבחינת ירידת ערך אם לא יותר גרוע :x (ואני עצבני לא בגלל שיש לי מכונית ספורט, פשוט זה מעצבן).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אייל, ה-GTI עלתה 220-240 אלף שקל בשנת 2001?! :roll:

לא נראה לי וזה גם לא העיקרון.

גם ה-GTI שלך נשחטת בצורה לא סבירה.

'בשביל הכיף' דפדף במחירון ותראה מה ההבדל במחיר בינה לבין גרסאת ה-1.6 או ה-2 ליטר.

לפני כשנה בתחום של הלאון טורבו - גסרת ה-1.6 או ה-1.8 האוט' משנת 2002 עלתה יותר מהדגם המוגדש

שיש לו 180 כ"ס עם טורבו K03s, גיר של TT קוואטרו 6 הילוכים, מערכת אלדקס 4X4, סאנרוף, ג'אנטים, כסאות ספורט,

פנסי ערפל, בקרת אקלים, כל הבקרות למניהן ועוד ועוד. זה נראה לך הגיוני?!?!?!

היום זה קצת עודן, אבל עדיין...

אולי אני הדפוק היחידי במדינה הזאת, אבל במצב הנוכחי היום -אני מעדיף להשאר 'דפוק'.

פורסם
אלעד, אני יענה קודם לך.

גם למכור 106Rally במחיר מחירון (15K אתה אמרת...) זה לא הגיוני.

אם הקליאו הייתה מוערכת מחדש ע"י אדם רציני יותר שמודע לתמורה שלה ולמצב השוק שלה, מחיר דגמי ה-2001

היה כיום מינימום 60K.

לחבר השני, לא הוא לא על קראק. הוא הגיוני מאוד.

גם אם יופיעו קליאו משנת 2001 ויהיו במצב שמור, מלוקק ובעל נתונים טובים - וידרשו אותם מחירים, אני ועוד בעלי קליאו נוספים לא נתפלא כלל.

"מחיר המחירון" פשוט מבייש ומבזה רכבים כמו: קליאו ספורט, מאזדה MX5, סיאטים מוגדשות, פיג'ו ספורטיביות ועוד אין

ספור מכוניות ספורטיביות.

לדעתי רכב שששובר שיאים במחירון המצחיק שלו זה ZX וולקן.

אביעד

פורסם

אביעד

אביעד, אתה צודק, אבל לא יכולתי לזכור ולהכליל את כולם.

פורסם

אביעד

הוולקן מתקרבת מאוד לאזור הדימדומים בו מצב הרכב הוא הפקטור המכריע ביותר בקביעת המחיר. מי כמוך יודע שיש וולקן ששוות 8K ויש וולקן ששוות 20K...שתיהן מאותו שנתון. היא מזכירה לי בקטע זה את ה-205GTI.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

- אם הבחור יקבל יותר מ 55 אני אוכל את הכובעון.

- אגב הבחור מחדרה שדרג קצת את העסקה - עכשיו הוא מתחייב על מנוע-גיר-שלדה (קודם הוא הסכים רק על שלדה).

- ואיירין, לפי מה את אומרת שהרבה אנשים מחפשים עכשיו קליאו? לפי השרשור הזה? זה לא מייצג לדעתי.

- וסתם שאלה: כמה הספורטיביות פופולריות אצל הגנבים? הגיון של ביקוש היצע אומר שלא במיוחד אבל לך תדע. אם אתה קונה אוטו של 40 במחירון ב 60 וחלילה הוא נעלם..לא בריא לנפש

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
- אם הבחור יקבל יותר מ 55 אני אוכל את הכובעון. הזמן יגיד את שלו

- אגב הבחור מחדרה שדרג קצת את העסקה - עכשיו הוא מתחייב על מנוע-גיר-שלדה (קודם הוא הסכים רק על שלדה).

- ואיירין, לפי מה את אומרת שהרבה אנשים מחפשים עכשיו קליאו? לפי השרשור הזה? זה לא מייצג לדעתי. יש הרבה במחתרת, תאמין לי :wink:

- וסתם שאלה: כמה הספורטיביות פופולריות אצל הגנבים? הגיון של ביקוש היצע אומר שלא במיוחד אבל לך תדע. אם אתה קונה אוטו של 40 במחירון ב 60 וחלילה הוא נעלם..לא בריא לנפש אתה יכול לבטח את הרכב שלך בכל שווי שתחפוץ בו. אתה גם תשלם בהתאם את ההפרש (כלפי מעלה) בשקלים.

^^^^^

פורסם
אייל, ה-GTI עלתה 220-240 אלף שקל בשנת 2001?! :roll:

לא נראה לי וזה גם לא העיקרון.

גם ה-GTI שלך נשחטת בצורה לא סבירה.

'בשביל הכיף' דפדף במחירון ותראה מה ההבדל במחיר בינה לבין גרסאת ה-1.6 או ה-2 ליטר.

לפני כשנה בתחום של הלאון טורבו - גסרת ה-1.6 או ה-1.8 האוט' משנת 2002 עלתה יותר מהדגם המוגדש

שיש לו 180 כ"ס עם טורבו K03s, גיר של TT קוואטרו 6 הילוכים, מערכת אלדקס 4X4, סאנרוף, ג'אנטים, כסאות ספורט,

פנסי ערפל, בקרת אקלים, כל הבקרות למניהן ועוד ועוד. זה נראה לך הגיוני?!?!?!

היום זה קצת עודן, אבל עדיין...

אולי אני הדפוק היחידי במדינה הזאת, אבל במצב הנוכחי היום -אני מעדיף להשאר 'דפוק'.

הGTI עלתה בשנת 2001 סכום כסף שווה ערך ל220-240 של היום.

ביצעתי חישוב על פי נתונים של חבר שהתעניין ברכישת GTI בשנת 2001 וברשותו היתה הצעת מחיר מצ'מפיון.

כשעברתי מגולף 1.6 ל GTI , שתיהן שנת 2001, המחירון של ה1.6 ג'נריישן היה בערך 59000 ושל ה GTI היה 72000

ככה שיש הבדל משמעותי.

בשני המקרים המוכר קיבל סכום כסף גדול מעל המחירון 8)

בקיצור, שיהיה בהצלחה לכל המחפשים , רק אל תצאו פראיירים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
- אם הבחור יקבל יותר מ 55 אני אוכל את הכובעון.

- ואיירין, לפי מה את אומרת שהרבה אנשים מחפשים עכשיו קליאו? לפי השרשור הזה? זה לא מייצג לדעתי.

- וסתם שאלה: כמה הספורטיביות פופולריות אצל הגנבים? הגיון של ביקוש היצע אומר שלא במיוחד אבל לך תדע. אם אתה קונה אוטו של 40 במחירון ב 60 וחלילה הוא נעלם..לא בריא לנפש

תשמע בחור, אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרכה ומכריח אותך לקנות את הרכב.

לפי מצב הרכב הוא נשמע מציאה של ממש. אם אתה חושב שתמצא עוד רכב כזה במחיר של 50~55 אלף שקל, תצטרך לחכות הרבה זמן.

במחיר הנוכחי, 60K, זה בסביבות ה-12/13 מעל המחירון.

תוריד מהסכום את תוספת ההנמכה - 5K-6K, תלוי בדגם הקוני המולבשים עליו, תוסיף לזה את המחיר של קלאץ' חדש - 3K-4K (אני לא מעודכן, אם מישהו יכול לתת את הסכום המדוייק), וקיבלת שהוא מבקש 2K-5K מעל המחירון. לא שווה? סופר שווה.

תוסיף לזה יד נמוכה (מאוד נמוכה, אם תמשיך לחפש תבין מדוע) ותבין שאתה מקבל חבילה ששווה לקחת בשבילה גם הלוואה!

אני את שלי קניתי, אבל אם הייתי מחפש. אין ספק שהייתי מוסיף כמה אלפים ויודע ללא כל צל של ספק שקיבלתי רכב שמור.

כולי תקווה שלא תגלה על בשרך כמה רכב לא שמור מחזיר כמו בומרנג את החסכון שקנית בזול, עם ריבית.

אבל זו עדיין בחירה שלך :wink::lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...