Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם ושנה טובה,

יש לי בעיה עם הסל"ד במצב סרק, אחרי שאני נוסע , ועוצר במקום או שסתם לוחץ יותר מידי גז ועוזב

אז הטורים ממש יורדים נמוך , כמעט הרכב נכבה ואז אם אני לוחץ טיפה גז אז הם מתייצבים על קצת פחות מ1000

האם זו בעיה בכבל גז? כי עשיתי קרבורטור ופילטרים,ושמן ופלטר שמן ,בערך באפריל מאי ,

אבל לא החלפתי מצתים .

בכללי הרכב מאיץ ונוסע חלק.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הביע הזו מופיעה לאחר לחיצה על הגז הכוונה בנסיעה ואח"כ עצירה, אין קשר לדעתי בבורג של הסל"ד , במצב הרגיל הטורים על קצת פחות מ 1000

עצות נוספות ..... (צביקה???)

פרטים בה"פ .

פורסם

ישנו גם בורג נוסף - בורג כיוון תערובת בסרק,

באיסוזו טנדר בנזין שלי הייתה בעייה דומה מאד לשלך ומשחק

עם הבורג ההוא עזר,

יש בזה הגיון רב, כיוון שבעת עזיבת גז ישנו שינויי פתאומי בתערובת כמות האוויר ועוצמת הוואקום

בקרבורטור משתנים בפתאומיות - כמות האוויר תלויה כמובן במצערת והדלק תלוי בוואקום שיונק אותו

מתא המצוף לוונטורי, ותחת תנאים שונים תיווצר תערובת לא מכוונת.

בורג תערובת אינו קשור למצערת ולכן אם יספק "תיקון" למצב הזמני הזה, גם שינויי פתאומי של

סגירת מצערת לא יוכל לכבות את המנוע.

אני לא מומחה לקרב' של סובארו, אבל יש לי הרבה נסיון עם קרבו' של אופנועים שונים,

נסה לשחק עם הבורג הזה ונראה לי שיש סיכויי טוב שהאוטו לא יגמגם בעזיבת גז.

פורסם

בורג תערובת סרק, ובורג סלד סרק, לרוב אינו משתנה בעצמו, הורג לחוץ על ידי קפיץ קשיח, שמונע שנויכוון תערובת, ושנוי סלד, עקב זעזועים וויברציה.

אין קשר לכך שהקרבורטור נוקה במאי, קרבורטור סובארו רגיש מאד ללכלוך, ומספיק גרגר קל כדי לסתום את הדיזה סרק.

בברכת חג שמח

ושנה טובה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתה לי בעיה דומה. נפתרה ע"י בדיקה של צינורות הואקום.

גיליתי כשל באחד מהם, חתכתי אותו בקצה, וחיברתי בחזרה. הבעיה נעלמה כלא הייתה.

אח"כ החלפתי את כל צינורות הואקום באוטו, כדי לא לראות יותר את הבעיה הזו - ואכן כך היה.

מקווה שזה יהיה ככה אצלך, והבעיה לא חמורה יותר.

פורסם

האמת שיש לי מלא צינורות נשם של המנוע שפשוט חברים , ויש כאלו חתוכים .

ואני לא יודע אם זאת הבעיה כי אמרו לי שצינורות האלו תפקידם להכניס אוויר חם למנוע במדינות שקר שם נורא ,

כדי שהרכב יתחמם מהר יותר.

פרטים בה"פ .

פורסם

היום קניתי ספריי קרבורטורים נדמה לי STP

פתחתי את מכסה פילטר האוויר המסנן היה סתום לגמרי ,

השוותי אותו עם אחד חדש נוסף שהיה לי , החדש היה בפנים בצבע כתום,

ושלי היה ממש אפור עם כמו שערות סבתא בפנים ,החלפתי אותו,

והשפרצתי ספרי קרבורטורים לתוך הקרבורטור ועל החיבור של כבל הגז למצערת , כשהרכב היה כבוי חיכיתי קצת ואז הנעתי את הרכב והרמתי טורים והשפרצתי שוב לתוך הקרבורטור ,

מישום מה הטורים ירדו והרכב נכבה, אח"כ היה לו קצת קשה להניע,

אני מניח בגלל שהוקרבורטור היה מוצף לגמרי מהחומר, אחרי דקה בערך הנעתי את הרכב,

עכשיו הוא נוסף ממש הרבה יותר טוב, מאיץ טוב יותר,

בקיצר מומלץ ושווה ביותר, זה אומנם לא מחליף ניקוי יסודי של הקרבורטור אחת לכמה זמן אבל זה שווה,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה ידוע שטיפול בספרי קרבורטורים זה פיתרון רע מאוד, צביקה דיבר על זה לא פעם ולא פעמיים, עכשיו הכל טוב אבל פירור אחד מאטם שהתייבש בגלל ספריי קרבורטורים ואתה תקוע עם רכב שלא מניע, תחשוב על זה...

מחיר ספריי 10 ש"ח לעומת ניקוי יסודי נאמר 400 ש"ח

ועכשיו חשבון פשוט אחרי שנתקעתה עם הרכב:

א. גרר בהנחה שאין כיסוי בביטוח 350

ב.הפסד יום עבודה בסחר מינימום 170

ג.מונית הבייתה 100

ד.ניקוי קרבורטור יסודי 400

בקיצור תעשה את החשבון.

פורסם

לא אמרתי שעדיף ניקוי פשוט עם ספריי מאשר ניקוי יסודי ומעמיק, אמרתי שזה עוזר . ניקוי של הקרבורטור כולל פירוק , בצורה יסודית עשיתי לפני מס' חודשים, ככה שאני לא חושב שהמצב של חלקי הקרבורטור גרועים עד כדי כך,

בו נגיד שבמצב הזה אין סיכון גבוה כלכך כי עדיין הקרבוראטור יחסית לא כל כך מלוכלך, ואם אני ארסס קצת ספריי קרבורטור כל כמה זמן לא נאה לי שיגרם נזק, אם הקרבורטור לא היה עובר ניקוי יסודי לפני שלושה חודשים, שכלל פירוק והרכבה.

אז באמת היו יכולות להיגרם סתימות חמורות, וכמו שצביקה אמר מספיק גרגר אבק בקרבורטור בכדי לגרום לבעיות .

בנוסף , החלפתי פילטר אוויר, וזה עזר מאוד,

פרטים בה"פ .

פורסם

הספריי הזה עוד יבוא לך בהפוכה.

רעיון גרוע מאוד,פותר בעיות לרגע,אך יוצר בעיות עתידיות.

בכל אופן ,אל תדאג,הוא לא יתקע כ"כ מהר,אם הרכב מקרטע לך או לא מניע,הפוך בין שני חוטי הצתה,תנסה להניע כמה פעמים,יהיו כמה בקפאיירים,הסתימה תיפתח ,תחזיר כבלים כמו שהיו,תניע וסע לשלום.

ניקוי קרבורטור במקום מקצועי הוא הפיתרון בשבילך.

פורסם

GL10 אני ממש לא מסכים אתך,

אם תקרא היטב את מה שכבתי בהודעה הקודמת, שצריך לעשות ניקוי יסודי ועכשיו אני אדגיש לכל בעלי הקרבורטור למינהם ,

ח-ו-ב-ה לעשות ניקוי קרבורטור אחת לכמה זמן ורצוי במקום מקצועי ואמין,

א ב ל אם אחת לכמה זמן מרססים ספריי קרבורטורים לתוך לוע הקרבורטור וקצת מבחוץ עליו, זה יכול רק לעזור כמו שעזר לי ,

א ב ל וזה אבל חשוב מאוד אם הקרבורטור מטונף ולא עבר ניקוי יסודי הרבה זמן אז כן זהו מתכון לצרות.

אני מצטער אם אני קצת בוטה בניסוח ההודעה שלי אבל אני חושב שאני צודק, ואם מרססים אחת לכמה זמן בצורה נכונה לתוך הקרבורטור ונותנים לחומר לעבוד כמה דקות כשהרכב מונע ואז מניעים , אני חושב שזה לא הכי מזיק ואפילו להיפך.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...