Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי אלפא סוד!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלםו לכולם!

חג שמח ושנה טובה!

אז ככה יצה לי להגיע בטעות להודאות ישנות לגבי סודים בפורום

בכל אופן פורסמה פה סוד שחורה לחלקים

attachment.php?attachmentid=33841&stc=1&thumb=1&d=1118512910 attachment.php?attachmentid=33842&stc=1&thumb=1&d=1118512910 attachment.php?attachmentid=33843&stc=1&thumb=1&d=1118512910

אז ככה

רציתי לדעת אם מישהו יודע אם היא קיימת ?

ואם כן איפה?

או אם מישהו ראה סוד לחלקים או בשלמותה

פורסם

שלום יוסי,

זו הודעה משנת תרפפ"ו ולא נראה לי שהיא רלוונטית.

איזה חלק של סוד אתה צריך ? אני יכול לנסות לעזור לך או לכוון אותך למי שיש לו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שלום יוסי,

זו הודעה משנת תרפפ"ו ולא נראה לי שהיא רלוונטית.

איזה חלק של סוד אתה צריך ? אני יכול לנסות לעזור לך או לכוון אותך למי שיש לו.

שלום לך

תיארתי לעצמי שזאת תהיה התשובה אבל מי כמוך יודע שקשה להשיג היום סוד.

זה לא שאני צריך איזשהו חלך ספציפי,פשוט אני משפץ עכשיו סוד 3 דלתות ולא הייתי מתנגד שתהיה לי אחת 3 דלתות לחלקים (תמיד טוב)

גם 5 או 4 דלתות מתקבל

אני מבין שיש לך סוד?

פורסם

אתה במיקרה קנית את הסוד הלבנה 3 דלתות ממסובים? :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא אחי היא עדיין שם

קניתי אחת לפני שנה וחצי ורק עכשיו אני מתחיל לשפץ

נראה לי שהוא דורש קצת יקר לא?

ואני חושב שאין לה טסט כמה שנים

פורסם

כבר קיוויתי, שמישהו לקח סופסוף את המסכן הזה משם... כן, אין לה טסט כמה שנים, ומחיר קצת מוגזם לאוטו בתנאים האלה, אבל אולי יש על מה לדבר איתו, לך תדע... בכל מיקרה- לחלקים חבל ליקנות אותה, היא במצב לא רע, ממה שראיתי מבחוץ...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

באמת חבל על האוטו הזה

למרות שמחוץ למגרש הוא נראה קצת עקום לא?

אפשר לעשות מהאוטו פצצה

יש ביד 2 סוד 1.7 למכירה מהרצליה

מעניין כמה הוא דורש?

• אחראי פורום
פורסם

השחורה לא רלוונטית עוד לפני שפורסמה ההודעה עליה,

היא לחלקים בלבד. ואין לי מושג מה קרה איתה מאז.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

דיברתי עם הבעלים דרך איזה פורום שנסגר,

כך שלצערי אין לי איך לעזור לך בזה. אלו הפרטים שנמסרו לי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש סוד בליליבלום בת"א עומד על המדרכה כבר כמה שנים ומתפוררת לאט לאט אין עליה שלט למכירה אבל אפשר לשים פתקים למרות שניסיתי פעם אחת ולא חזרו אליי או לברר מי הבעלים למי מספר הרישוי

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

אני לא חושב, שיש כאן אוהב אלפאות אחד, שלא שם לו כבר פתק- ואין תגובה... האיש, כנראה, בדרך שלו "שומר" את האוטו- כי לפני כמה חודשים, כשעשו עבודות באיזור, הוא הזיז אותה למקום אחר- ומאז האוטו עומד שם, וממשיך להתפורר, ללא כל שינוי, ואני רואה אותו כמעט כל יום וכואב לי הלב... אבל לך תדע- אולי הוא כן יישפץ אותה פעם? -דברים מוזרים קוראים, אין לדעת...:roll:

פורסם

אין מצב שאפשר להחזיר את הריקבון הזה חזרה לכביש

זה מקרה אבוד

הכל שבור כולל הפנים והקורה של החלון הקידמי

חבל אבל הסוד תגמור בברזל!! חבל.

פורסם

הכל אפשר, גם האוטו של אליבאבא היה במצב גרוע, ועמד נטוש- והנה, טפו טפו! השאלה, אם מישהו יעשה את זה? :roll:

• תוכן חדש...