Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי. זה השם. מספיק להיות עילגים.

מיצובישי קולט זאת גרסת 3 דלתות למיצובישי "סופר" לנסר.

בטיחות זוועתית, נוחות לא קיימת, אמינות טובה מלבד גיר אוטומטי מאוד בעייתי.

רוב הקולטים עברו טיפול של ערס מזדמן ככה שהסיכוי למצוא אחת שמורה הוא אפסי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נוחות בסיסית מאוד, לא יותר מזה

ביצועים... מבחינת כוח תלוי בשנה, בצורה הישנה היא הגיע עם 115 כ"ס ואח"כ עם 90 כ"ס, הדגם של ה 115 מרגיש טוב מאוד ולא חסר כח. אבל זה לא שווה כלום, בפניה הראשונה אתה תבין כמה שהאוטו לא יציב ושאין מה לעשות עם הכח שלה.

איבזור גם כן בסיסי מאוד, חלונות ומראות חשמליים, הגה כח, מזגן... זהו.

בהצלחה

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

בתור אחד שיש לו תאוטו וכל השאר פה אני מבין שאין להם וסתם ליכלכו,

אני מאד מרוצה מהרכב, חזק מנוע 1600 16 שסתומים (סוחב בעליות של חיפה מעולה- גירסה ידנית אני מדבר).

מאובזר ברמה טובה כמו חלונות חשמל, הגה כח, מראות חשמליים ומזגן שעובד ומקפיא כמו שצריך.

בשביל השנים ההם של הקולט (גירסה ישנה יש לי שנת 94) זה מעל ומעבר.

האוטו לא אוכל הרבה דלק בכלל עושה לי בערך 1ל 11 שזה יפה מאד.

ברוב המקרים נמכר מעל המחירון ושומר על מחירון גבוה יחסית לשנתון (אפשר למצוא היום רכב שנת 2000 במחיר של הקולט הישנות).

מבחינת נוחות, לי אישית מאד נוח באוטו, אמנם הבולמים שלו קצת נוקשים ומרגישים כל בור קטן בכביש אבל שמתרגלים לא שמים לב לזה, כמובן שאפשר להחליף את הבולמים למשהו משופר שייתן אחיזה (מה שאני מתכוון לעשות לאוטו שלי) , להגדיל את הג'נטים ואז יש לך אחלה אוטו עם אחיזה מעולה.

אוהד.

פורסם

יש לי סופר לנסר אוטומטית.

אם רכב יהיה אוטומטי תשכח מביצועים

לא רק שצריך להזהר על תיבה העדינה

גם שתתן גז התוצאות יבואו באיחור

לא שחסר כוח פשוט הוא לא מרגש בכלל.

לך על מזדה 323 סאדן 96-97 קצת פחות פוזה אבל אוטו זריז ואמין.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לפי התגובות של האנשים פה לא שווה לי ליקנות את הרכב הזה אני אישית מאוד רוצה את הקולט אבל מודל 97 ומעלה ......

אז עם יש לכם עצות יותר חזקות בנושא אז השמח עם תעזרוו

• תוכן חדש...