Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ההתקנה של המערכת שכללה רמקולים קדמיים בלבד(ואחוריים לא מחוברים).

הגיע הזמן לשדרג את המערכת גם לצרכי מולטימדיה.

חוץ מזה, שכבר 13 שנה אני חולם לבנות משהו מפיבר לרכב, בעצמי, וסוף סוף פיניתי זמן.

ברכב (סאנג-יונג קורנדו) יש מקום "מבוזבז" לכל מיני שטויות, החלטתי לפרק אותו ולבנות במקומו מקום לרמקול סנטר.

תודה רבה לכל חברי הפורום שפרסמו עבודות שלהם, בזכותכם הידע והאומץ לעשות זאת סוף סוף.

שימו לב שרציתי התקנה תחתונה כדי לא למשוך גנבים וסקרנים.

נשאר רק לצפות בבד אקוסטי (אחרי החג).

התהליך:

1. ציפוי החלק מהרכב בגבס כדי לתת נפח (שהפיבר לא ישקע)

2. בניית המסגרת מביפר.

3. שיוף, שיוף ועוד קצת שיוף כדי שיתאים לרכב.

4. חיתוך עגול לרמקול (מורל דוטק 4 אינטש)

5. חיתוך של קצת פלסטיק ברכב כדי שהרמקול יכנס.

6. צביעה וכיסוי בבד אקוסטי.

שנה טובה.

IMAGE_011.jpg

IMAGE_013.jpg

IMAGE_015.jpg

IMAGE_016.jpg

IMAGE_017.jpg

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

רעיון נחמד, לדעתי יש לך עוד הרבה עבודת פיניש שיהיה גימור יפה יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם זה משהו :)

אבל למה בחרת ב 4" מסדרת הדוטק ? כשיש לך את האינטגרה אוביישן 4" שמכיל בתוכו טוויטר, והיה נותן לך תוצאות פי כמה יותר טובות מהוופר 4" ?

P9130066-1.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בינתיים השתמשתי במורל הזה כי זה מה שהיה ל בבית, לא רתיתי להשקיע בדרייבר אחר בשלב זה.

צירפתי תמונות סופיות.

אני חייב לציין שמבחינת צבעים זה נראה יותר קרוב במציאות, האור חוזר אחרת מהבד והסקיי בתמונות.

בכל מקרה, אני מסופק מאד בתור פרויקט ראשון.

בקרוב (אם יהיה זמן) בניית תיבה לסאב.

שימו לב שיש לשים רשת לפני הרמקול כדי שהבד לא ישקע לתוך החור של הרמקול.

IMAGE_110.jpg

IMAGE_107.jpg

IMAGE_019.jpg

פורסם

לאט לאט, צריך לחבר עכשיו מגבר קטן ולהשיג כבל מיוחד (7.1) למחשב כדי שזה יתחיל "להשמע".

זה יקח קצת זמן, לא בטוח שיש את הכבל בארץ.

פורסם

יפה מאוד כל הכבוד - יצא יפה ומקצועי בסופו של דבר.

אבל היה דבר אחד שהיית יכול להמנע ממנו - לא היית צריך את כל הגבס המיותר הזה - גרב ניילון אחת פשוטה (פדיחה ללכת ולקנות בסופר מרקט כי כולם מסתכלים עליך - פתרון פשוט, תשלח את החברה או שתיקח משומש בעעעעעע) היית מותח את גרב הניילון מעל הפלסטיק המקורי ממש בקרות ועליו עושה את הפיבר - היה חוסך לך המון זמן ולכלוך - מספיק שתי שכבות של בד פיבר דק ושכבה אחת של צ'ופ מט - על זה שתי שכבות של חומר פחחים וזה חזק כמו אני לא יודע מה וגם לא ישקע.

לגבי הרמקול - אליקו צודק אבל סה"כ עבודה ממש יפה.

נ.ב - העבודות שאני עושה אפילו לא מתקרבות לגימור טוב, אני נהנה רק מהתוצאה של הסאונד בסופו של דבר.

אז - שאפו (כובע בצרפתית וגם בסלנג זה כבוד).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניסיתי בהתחלה עם בד נמתח ונייר כסף - לא ייצא טוב (היה שקע).

הגבס נתן בסיס מוצק להדביק את הפיבר בצורה שרציתי, ננסה שוב עם גרב ניילון בפעם הבאה.

פורסם

גרב ניילון נמתחת לקילומטרים.

יש חוזקים - יחידות של דניר זה נקרא, 40 זה כבר ממש חזק.

לחלק כזה קטן גרב קטנה - אתה תצליח לעטוף אותו לפחות פעמיים.

אתה לוקח את הגרב עוטף את החלק ואז מאחורה אתה מלפף את השאריות של הגרב ניילון (כמו סוכריית טופי) ותופס עם איזו סיכת בטחון וזהו.

אחרי שאתה תיצוק על זה את הפיבר, פשוט תגזור את העודפים. זה כל כך קל ונוח ומהיר, אתה תהיה בהלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תמיד שמח לקבל עצות טובות!

תודה.

עוד שאלה קטנה,

קראתי שיש חומר בשם בונדו למתן מראה חלק.

שאלתי בטמבור מה זה בונדו רצו לזרוק אותי מכל במדרגות :)

יש לזה אולי שם אחר יותר מקובל? למה זה משמש במקור?

פורסם
תמיד שמח לקבל עצות טובות!

תודה.

עוד שאלה קטנה,

קראתי שיש חומר בשם בונדו למתן מראה חלק.

שאלתי בטמבור מה זה בונדו רצו לזרוק אותי מכל במדרגות :)

יש לזה אולי שם אחר יותר מקובל? למה זה משמש במקור?

"שפכטל פחחים" - זה השם של החומר כאן בארץ.

בונדו זו אולי החברה המוכרת ביותר בעולם של החומר הזה ובגלל זה יצא לזה שם כזה.

בעקרון אתה יכול לקנות כזה של "יעקבי" ושל 10 אלף חברות אחרות.

יש סני סוגים עיקריים - האחד הוא הבונדו הקשה, והשני הוא כמובן רך יותר ודק יותר ונוח יותר לעבודה.

את השכבות הראשונות בדרך כלל עושים עם החומר הקשה יותר כי הוא גם חזק יותר, ואת שכבות התיקון והגימור עושים עם החומר הרך יותר - יש כאלה שקוראים לזה "סיקנס" לא יודע למה. (אולי עוד שם של חברה מוכרת?)

כמו כל פולימר - זה שני חומרים שמערבבים ביחד ואז נוצרת תגובה כימית שגורמת לחומר עצמו להתקשות.

במקור זה משמש להשטחה של משטחים והחלקתם, מתכת שהתעקמה לעולם לא תחזור להיות באמת ישרה וחלקה, בעזרת הבונדו בעצם משטחים את השטח ע"י מילוי של כל האזורים שלא נמצאים באותה מישורת.

אבל הוא מתאים גם לפיברגלס בצורה יוצאת מן הכלל ולמען האמת כמעט לכל משטח שהוא יכול להדבק אליו - לעץ יש שפכטל מיוחד לעץ כמו שלקירות יש גבס וטיח ועוד חומרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אחלה רעיון רק שאני לא הייתי בוחר רמקול כזה ...

אישית הייתי מרכיב משהו אחר , אבל מקורי ויפה =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...