Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן לטוס בטורכיה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן ממולץ לטוס בטורכיה...לאיזו עיר ל 4 ימים ?

מבקש המלצות על מקומות בילויי או על כל דבר אחר באותם מקומות,כמו כן מה העלויות פחות או יותר ומה המטבע הטורכי?

תודה לכולם .

חג שמח ושנה טובה.

פורסם

מה הכיוון ? לטייל כל היום או בטן גב ?

אם זה בטן גב - קלאבים באנטליה.

לטייל - איסטנבול / מרמריס.

המטבע הוא לירה טורקית.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

נחתתי שלשום אחרי שטסתי לראות את טול בהופעה שם. הייתי 3 ימים באיסטנבול באיזור הכיכר המרכזית (טקסים). העיר עצמה ממש משעממת, הכל עולה כמו בארץ, האנשים לרוב אנטיפטים ולא מתקשרים (פאקינג אמרתי לך אינגליש, מה אתה עוד מדבר אלי בטורקית) והאוכל ממש ממש לא משהו (חוץ מהמתוקים). יש חיי לילה ערים אומנם (הרחובות הראשיים די היו מפוצצים גם ב- 2 בלילה ביום שישי ושבת) אבל בגדול החוויה שלי מהמקום הייתה לא משהו.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני הייתי בשנה שעברה בבודרום מקום נחמד מזכיר את אילת בקרבה לים והספורט הימי מפותח

המלון לא היה קרוב לסטנדרטים שיש בארץ אבל חזרנו עם רשמים חיוביים

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאיסטנבול משעממת?

מה אין מה לראות? אין איפה לטייל?

אני מחפש שילוב של בטן גב ולטייל.

מה הכוונה שהמחירים דומים לארץ (אפשר דוגמא)?

פורסם
למה אתה מתכוון

תראה, זה מאוד אינדיבידואלי כל העניין הזה. אני כבר לא מתרגש משווקים, ערים עתיקות וכל מיני דברים תיירותיים כאלה. אולי אתה כן תתלהב. לפראג למשל יש קסם מסויים למרות שהיא אפורה משהו; איסטנבול פשוט אפורה בלי הקסם. מחירים לדוגמא - אייפוד כמו בארץ, בגדי "מותג" כמו בארץ (ג'ינס של דיזל, ולא שחלילה אני אלך עם ג'ינס דיזל, עולה 650 שקל או משהו), נעלי וואנס - 400 שקל. כל זה בשדרה המרכזית, לא יודע איך זה בפריפריה או בקניונים, לא טרחתי לבדוק.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאיסטנבול משעממת?

מה אין מה לראות? אין איפה לטייל?

אני מחפש שילוב של בטן גב ולטייל.

מה הכוונה שהמחירים דומים לארץ (אפשר דוגמא)?

אני חושב שמרמריס הכי תתאים לך.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

איפה יש לטייל במרמריס? יש אחלה איים שאפשר להפליג אליהם בספינה ולהעביר בהם אולי יום עד שמבינים את הפרנציפ והמון מפעלים של רחת-לוקום ופישמנייה (מומלץ ביותר! אחד הדברים הכי טעימים שיצאו מטורקיה).

מה יש לראות שם?

אפילו תיירות מעניינות אין שם.. מקסימום כמה דניות יבשושיות וגרמניות מקומטות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשהייתי במרמריס, שכרתי קטנוע. לאחר שזוגתי ואני סיימנו לחרוש את העיר, החלטנו לצאת לסיבוב בהרים הסובבים אותה (אחרי איצ'מלר, אם אתה מכיר את האיזור). בוא נגיד את זה ככה: אם היה לנו עוד יום, כנראה שהיינו מתרחקים אפילו עוד יותר. נוף מדהים, דרך מצויינת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מהם התנאים להשכרת קטנוע במרמריס ?

אני והחברים מגיעים לשם עוד שבועיים בדיוק , כולנו בני 20 אך בלי רשיון לקטנוע .. האם יהיה אפשרי להשכיר בכל זאת כמו באיה נאפה למשל ?

אם כן , אשמח לדעת טווח מחירים להשכרה ליום אחד .

פורסם

אין צורך ברישיון נהיגה בינ"ל, הם מכירים ברישיון ישראלי.

אני לא יודע אם יש צורך ברישיון לאופנוע או שאפשר גם בלעדיו, מהסיבה הפשוטה שלי יש רישיון לאופנוע אז אני לא מטריד את עצמי בסוגיות כאלה.

ההשכרה ליום אחד עלתה משהו כמו 20$ וחשוב מאוד לשכור ממקום מוסדר ולא מסתם איזה מקום ברחוב, וכמובן לא לתת את הדרכון שלך כערבון או כל שטות אחרת.

אני שכרתי את הקטנוע דרך דלפק הקבלה של המלון בו שהיתי. אני מניח שבשל העובדה הזאת כנראה ששילמתי קצת יותר, אבל בהתחשב בכך שלא שכרתי אצל חאפר ושהקטנוע הובא עד אלי במקום שאני אצטרך לבוא אליו (ובסיום ההשכרה גם פשוט השארתי אותו בחניית המלון), הסכום נראה לי סביר בהחלט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

תודה על התשובה , למרות שהחלק הכי חשוב לא נענה , האם אפשר להשכיר גם ללא רשיון לקטנוע .

אני יתעלק על השירשור עם עוד שאלה , באיזה מטבע משתמשים בטורקיה ? האם יורו או דולר ?

אנחנו מפליגים לרודוס ולמרמריס , אני יודע שביוון משתמשים ביורו , האם גם בטורקיה או שאצטרך לקחת גם דולרים ?

פורסם

בטורקיה מתקבלים שלושה מטבעות: לירה טורקית חדשה (YTL), יורו ודולר.

הם ישמחו במיוחד לקבל יורו וחובה לשים לב שאם אתה משלם להם במטבע אחד ומקבל את העודף במטבע אחר, אתה מקבל עודף מדויק ושלא נעשתה עליך מניפולציה עם שערי ההמרה (נכתב לאחר נסיון מר :?).

אגב, שים לב שהבנזין שם יקר רצח (לפני חצי שנה שילמתי שם כשמונה ש"ח לליטר).

בעוד אני כותב לך את ההודעה הזאת, חברתי מעירה את תשומת ליבי לכך שחובה שיהיה לך רישיון לאופנוע כי כשהיינו שם ובדקנו אפשרות שגם היא תנהג על האופנוע, האדם שהשכיר לנו את הקטנוע לא הסכים לכך כיון שאין לה רישיון.

• תוכן חדש...