Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי צריכת הדלק של VR6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעיה עם מנוע סטנדרטי מכוון ותקין להגיע לצריכה ממוצעת של 1:9. שזה כולל שילוב של כל מצבי נסיעה (עירוני/בינעירוני/פקקים/לחיצות)

וכמובן אפשר לרוקן רבע מיכל בכמה דקות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ועוד אוסיף (שזה אף נבדק אצלי בVR לשעבר ) אז עד 2000 סל"ד בכל משיכה הוא יעבור את ה9 .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

תראו אני סטונדט ואני חושב על לקנות VR

השאלה גם יצא לי בחודש על דלק...

נסיעות כל יום (חוץ משישי שבת ) מלוד לת"א....

פורסם

תראו אני רוצה רכב מהנה לנהיגה!!!

תראו חשבתי על טיוטה קרולה שנת 97 ידני!!!

אבל עד כמה שהבנתי מכוניות יפניות משעממות!!!

מה בדבר פולו GTI?

אתם יכולים להציע מכוניות מהנות לנהיגה ?

פורסם

מהנה לנהיגה? אז למה אתה מחפש VR6 ?

הוא מאוד רחוק מלהנות מנהיגה וחסכוני בדלק הוא בטח שלא אם אתה רוצה לחסוך בדלק וגם להנות מנהיגה קיימות הרבה אופציות מעניינות

מה התקציב שלך לרכב?

בעיקרון אם אתה מחפש רכב מהנה לנהיגה וחסכוני יחסית בדלק אז הייתי ממליץ על פג'ו 106 ראלי או XSI

306 XSI (לא הכי חסכוני אבל יחסית ל-VR6) , סיטרואן ZX וולקן , כל אלה רכב מאוד מהנים לנהיגה ויכולים בנסיעה רגועה יחסית להיות חסכונים (בעיקר הראלי דור ראשון עם מנוע 1300)

אם תתן תקציב יהיה אפשר להגיד לך יותר טוב על מה ללכת

פורסם

אם אתה מחפש חיסכון בנסיעה יומיומית פקוקה אז הכיוון הוא מנוע אטמוספרי (=ללא טורבו) בנפח לא גדול מדי.

מנוע גדול ו/או מוגדש ישתה יחסית הרבה דלק בסרק ובנסיעה עירונית סתם.

כדי שהאוטו גם יהיה זריז אתה תרצה שהוא לא ישקול יותר מדי.

ה-106 הספורטיביות למיניהן מציעות כנראה את הדברים הנ"ל.

אם תגיד גם מה התקציב אז בכלל יהיה יותר קל לעזור לך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...