Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה

יש לי רדיודיסק פיוניר

החלפתי ריפודים באוטו ומתחת לשתיח שליד הנהג המחשב של הרכב היה זרוק

על הדרך לקחתי מברגה וכמה ברגים דחפתי אותו לתושבת שלו ומאז התחיל לי הרעשים של המנוע ברמקולים

עד הרגע הזה שמעו קטלני.

יכול להיות שזה קשור למחשב? ואם כן מה אני צריך לעשות להחזיר אותו זרוק מתחת לשתיח?

תודה רבה לעוזרים!!!

פורסם

כנראה הקרבת את המחשב שלך, לאיזור שעוברים בו הRCA בדרך למגבר.

מוזר לשמוע שהמחשב של הרכב היה סתם זרוק.

אני מבין נכון, המחשב של הרכב, של המנוע יעני, היה לא מחובר כמו שצריך?

פורסם

אתה מבין כמעט נכון

היה מחובר מצוין רק לא מקובע לתושבת........

כנראה שזאת הסיבה ששמו אותו שם.. למרות שיותר קל כבר להזיז את הrca...

טוב מחר על הבוקר אני ינסה להזיז את המחשב ולבדוק... עדכונים בהמשך תודה רבה לך אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום***

פורסם

יכול להיות צירוף מקרים משווע של מינוס שהתרופף עם חיזוק המחשב, או לאחריו. למורות שזהו סיכוי קלוש מאוד. יותר אני לא מבין איך המחשב יעשה רעשים של מנוע, מילא אם היה מיקרופון זעיר בתא המנוע, אני מבין, אבל רק מהמחשב?! אף פעם לא נתקלתי במקרה כזה. לפי דעתי זו היתה התקנה "חאפרית". סליחה שאני אומר את זה, אבל את המחשב אני לא הייתי מזיז. הייתי מוציא עוד כמה שקלים או עשרות, או אפילו מאות, כדי שלא יקרה כלום למחשב. עדיין, מחשב עולה 3000+ ש"חי. אני לא מביןל את ההתקנה הזו...:cry:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

עדכון:

פירקתי את המחשב החזרתי אותו לאיפה שהוא היה ועדיין יש רעש ברמקולים, הזזתי את החוטי rca למקום רחוק מהמחשב

והרעש נמשך.

חיזקתי את המינוס, חיזקתי את הrca במגבר ובמערכת ועדיין יש לי רעש אלטרנטור.

מה עוד אני יכול לעשות הכל היה בסדר פתאום זה נהיה?

השתגעתי כבר הפסתי את המצבר אפילו , מה עוד אפשר לעשות בקשר לבעיה , תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...