Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורה מלחיץ = מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אין לו אינטרס? ככל שלוקח לו יותר טסטים- הוא לוקח יותר שיעורים, תוסיף לזה את התשלום של 300 שקל בשביל האוטו לכל טסט, יש פה הרבה כסף.

בכל מקרה- נסה לפתור את הבעיות איתו, ואם אתה לא מצליח- חפש מורה אחר, אבל לא לרוץ מיד להחליף מורה אם יש דרך אחרת לפתור את הבעיות.

אני יודע שהמורה של אחותי בהתחלה הלחיץ אותה- והיום (כבר התחילה טסטים) היא מאוד מרוצה ממנו.

סבבה אז הוא ירוויח עלייך עוד 1500 שקל

אבל הוא יהרוס את השלם שלו

וב1500 שקל האלה

הוא הפסיד מספר לקוחות

פורסם

מורה: יש לך ירוק מהבהב מה אתה עושה?

תלמיד: אהם אהם...

מורה: מהר מהר

תלמיד:לוחץ על הבר..

מורה: בום תאונה אתה פצוע בינוני ואני קשה, שמח עכשיו אה??

תלמיד: אבל אבל...

מורה:בלי אבל אנחנו בזמנים קשים.

בקיצר תוריד לו כאפה

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני רואה שהמצב לא השתפר מאז הודעתך הקודמת. כנראה שבאמת הגיע הזמן לעשות שינויים.

אין ערבות לכך שזה יפתור לך את הבעיה, אבל החלפת מורה זה הליך קל יחסית. שווה לנסות.

ספר לנו מהיכן אתה בארץ, ונראה איך אפשר לעזור לך. לא חסרות המלצות למורים בפורום.

פורסם

לפי דעתי במהלך שיעור "מלחיץ" תעצור תוריד את המכנס תראה לו את הישבן שלך ותאמר לו: "אתה רואה את החור בקצה המנהרה ? כי אני לא ! "

אבל זו רק דעתי ואני לא זוכר איזה יום היום בכלל או מי אני ולמה אני כותב בפורום במקום לעבוד

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

אל תתרגש ממנו בכול מקרה...תקשיב רק להערות ושהוא צועק תגיד לו אני שומע אותך אתה יודע עם תדבר אני גם יגיב ככה אני עשיתי ועכשיו המורה מדבר וזהו...הוא צריך להלחיץ אותך לעפמים כדי להכין אותך לנהיגה אמיתית...!!!!

פורסם
אל תתרגש ממנו בכול מקרה...תקשיב רק להערות ושהוא צועק תגיד לו אני שומע אותך אתה יודע עם תדבר אני גם יגיב ככה אני עשיתי ועכשיו המורה מדבר וזהו...הוא צריך להלחיץ אותך לעפמים כדי להכין אותך לנהיגה אמיתית...!!!!

אין שום צורך להלחיץ מישהו שלומד - הוא גם כך לחוץ.

נהפוכו- מורה צריך להרגיע , לתת בטחון, לא להוסיף לחץ.

לדוגמא: מנוע רכב הלימוד כבה על פסי הרכבת .

המורה: "אתה רואה את הרכבת , אבי?, מתי לדעתך היא תפגע בנו?"

התלמיד: " מה לעשות??!!"

המורה:" קודם כל תרגע. אגב, אבא שלח כסף?"

התלמיד:" כן, כן, תעשה משהו!!"

המורה:" לחץ על המצמד , סובב את מפתח ההתנעה, מעט גז ולשחרר לאט את המצמד"

התלמיד:" כמעט נהרגנו!!"

המורה:" בצע פרסה ונעשה זאת שוב".

פורסם

זה הפחד העיקרי שהיה לי פני שהתחלתי לילמוד נהיגה.. אבל היה לי מורה ממש טוב. שטעיתי הוא הסביר לי ברגוע לגמריי מה הייתי צריך לעשות ולא טעיתי. הוא היה חולה הגה כמוני כך שכל השיעורים היינו מדברים על מכוניות

תגיד לו עוד פעם שזה מוריד לך את הביטחון ולא עוזר לך ואם לא שילך סאמק תחליף מורה אחרי הכל אתה זה שמשלם כסף

פורסם

אם אתה לא מסתדר עם לחץ של בן אדם אחד, כבר כתבו לך פה, מה תעשה עם ילדים? אתה צריך ללמוד להתמודד עם לחץ. אני מסיע כל יום כמה אנשים, והם מעירים לי כל שניה רביעית על הנהיגה. אני נוסע רגוע מאוד, והם מאיצים בי. עשיתי חסימה פנימית, ואני בנסיעה לא שומע אף אחד - רק את האוטו, ובמקרה הצורך את הביפר והמירס, ואיפה הנשק (אקדח) נמצא.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לא מסכים.

אם בן אדם נמצא בפעם הראשונה (או כמה אחריה) בהגה של מכונה שיכולה להרוג אנשים בלי בעיה והיא מסוכנת מאוד, הדבר האחרון שצריך לעשות זה לקבל לחצים מהאדיוט שליד.

אני כמעט העפתי בערך 5 כאפות למורה הנהיגה שלי כי הוא היה מלחיץ אותי, והיום יכולים להיות 10 ילדים שמקפצים במושב האחורי וממש לא יזיז לי. זה קשור גם לניסיון ולחץ כזה לא תורם לשיעורים ולהפנמה של הנהיגה.

אפילו שהוא נלחץ עכשיו, זה לא מעיד על אופי הנהיגה בעתיד.

תחליף לאדיוט אחר!

פורסם
ממליץ על רגיעון של הדס

לא עובד.

מורה מלחיץ אותך? ומה יקרה שתיהיה לבד בגן חיות של הכבישים שלנו?

להתמודד עם לחץ בזמן הנהיגה, זה חלק מהלימודים. אם אתה לא מסתדר עם זה, אולי לא כדאי שתנהג בכלל.

אתה צריך להתרכז במה שאתה עושה ומה שקורה על הכביש ולא לחשוב על מה שהוא אומר.

אתה עוד לא יודע מה זה לחץ. תחשוב ,שני ילדים צועקים לך מאחור בזמן שאתה כבר חצי שעה בפקק .

+1

בשיעורים המורה נמצא על מנת לסייע לך ללמוד מהטעויות שלך, כאשר הוא מעיר המטרה היא ללמד ולא לגרום לך לחרדות או פחדים.

כמו שנאמר אתה נמצא כרגע ב"חממה", המורה נמצא וחלילה אם יש טעות הוא יכל לתקן אותה ולהוצא אותך ממצב של תאונה או פגיעה.

ברגע שתקבל את הרישיון אתה לבד על הכביש(תפעול הרכב) תצתרך להתמודד עם לחצים הרבה יותר גדולים,(הולך רגל שקפץ לכביש, רכב שחתך את הנתיב שלך,משאית שנוסעת בשמאל ומעכבת את התנועה) ויש עוד הרבה דוגמאות.

קח את הכל בהבנה הוא נמצא שם בשבילך, כדי ללמד אותך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...