Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח לקבל מידע על הiphone

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעיות ידועות או חסרונות?

כל מידע יעזור

תודה רבה מראש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש בכלל להשיג בארץ את המכשיר?

מה לגבי שירות תיקונים אם וכאשר?...

אני יודע שזה רק דור 2 או 2.5

אין GPS

מכשיר יקר ....

פורסם

בוא רק נגיד שההייפ סביבו היה קצת מוגזם - הוא לא עומד בכל מה שאפל הבטיחו....מבחינת דור GSM ועוד כל מיני דברים קטנים במערכת ההפעלה...

אבל פאק - למה זה משנה?! - מכשיר סקסי ופונקציונאלי -

ועכשיו הם עוד הורידו את המחירים מ599 ל399 בגלל החגים!!!!!.

תקנה לי אחד:wink:

עריכה זריזה - הבנתי שהסוללה שמגיעה איתו מספיקה לאיזשהוא זמן מגוחך כמו חודש או חודשיים - כל זה בכוונה מאפל כדי שתבוא ותחליף אצלם את הסוללה(לא ניתן לרכוש או לעשות את זה לבד) לאחת בעלת קיבולת גדולה יותר.

יש תביעה כרגע נגדם.

פורסם

שלוש בעיות עיקריות:

1. סוללה בנויה לתוך המכשיר. כשהיא נגמרת עליך להמתין עד סיום הטעינה. אי אפשר לרכוש סוללה נוספת ולהטעינה במקביל. בנוסף, עם תום חייה המועילים (סביבות 500 טעינות, שזה בין שנה לשנתיים) עליך לשלוח את המכשיר לאפל להחלפת הסוללה. לא זול, ודי מעצבן.

2. בהנחה שאינך פורץ את המכשיר, אתה מוגבל לשימוש ב AT&T Wireless, על קצב התעבורה האיטי שלהם, שירות הלקוחות האנטיפטי ותעריפי הנדידה ה_____ (השלם בעצמך). אינך יכול להכניס כרטיס SIM של ספקים אחרים.

3.אין תמיכה ברשתות דור שלישי, אין אפשרות להתקין תוכנות כמו Skype ולשוחח דרך חיבור אלחוטי תוך עקיפת החיבור הסלולרי.

וגם: אין תמיכה בעברית, כמובן. אין משלוח SMS או קבלתו ממשתמשים דוברי עברית.

תעשה חיפוש בגוגל על iphone review. תקבל אינספור מאמרים, רובם נכתבו על ידי אנשים שממש בדקו את המכשיר (בניגוד אלינו)...

פורסם

עוד מוצר מבית היוצר של דת אפל, והגורו בראשה.

אפשר לצחוק עד מחר על החרדים והטאליבן,

אבל לפחות הם לא עובדים אלוהים מפלסטיק בצבע לבן.

מי שמחפש תמורה לכסף באיזה שהוא מוצר בעולם

לא יעז להביט אפילו על אפל, אבל כנראה שהצורך של בני אדם בדת הוא חזק מדי.

וזאת דת מטומטמת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ארנון פירט את זה יפה מאוד, אבל הממשק של המכשיר מדהים ופורץ דרך לטעמי.

בכל אופן, אם אתה לא שוהה בתחום רשת Wi-Fi רוב הזמן, וותר עליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האנס , תעיף מבט על הMACBOOK הרגיל , ותמצא לי עוד מחשבים בקטגוריה (לא 15" ששוקלים 3.5 קילו ... אלה 12-13" עם מסך רחב) עם המפרט שלהם במחיר שלהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

1, אפשר לפתוח אותו לאורנג' וסלקום.

2. אפשר להכניס בו עברית.

לפי דעתי הוא לא שווה את המחיר שלו

הN81 N95 יעשו את העבודה יותר טוב.

למי שמחפש פלאפון שהוא יותר משרד נייד שיקנה את הE90.

כל הדגמים שאמרתי הם של NOKIA

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

האמת שהמחשבים הניידים והמסכים של אפל לא פחות ממדהימים,ברמות הרבה הרבה יותר גבוהות ממה שמקובל.

המחשבים קצת יקרים,ויתנו תמורה מירבית למי שמתעסק הרבה בתוכנות כבדות או בגרפיקה מורכבת (רזולוציות מדהימות).

לגבי ה-I-PHONE, בזבוז כסף משווע, לא זוכר באיזה אתר ראיתי השוואה שלו למכשירים מקבילים מאותו סגנון, כולם ללא יוצא מן הכלל עלו עליו כמעט בכל פרמטר אפשרי.

אפילו דברים בנאליים שיש היום בכל פלאפון פשוט של 600 שקל אין בו,סתם דוגמא:

*יש מצלמה,לא ניתן לעשות סירטוני וידאו.

*אי אפשר להפוך שיר MP3 לצלצול (וזה מכשיר של החברה שיצרה את ה-I-POD....)

*אין אפשרות לפתוח לרשתות נוספות פרט AT&T,קנייה שלו נכון לעכשיו רק בהתנייה להתחברות לרשת זו בחוזה (אם אני לא טועה כמו בארץ,3 שנים).

*אין כפתורי הפעלה,מסך מגע בלבד,אין מקלדת גם.

*אין כרטיס SIM.

וזה רק על קצה המזלג.......

בקיצור זה מכשיר שמיועד לקהל חסידי האייפוד (שגם הוא מכשיר מעצבן בפניי עצמו ביחס לנגנים אחרים),לחסידי המותג אפל, ולאנשים שלא מבינים שהם משלמים הרבה רק כדי לקבל מכשיר פלאפון שדומה לאייפוד ולא ממש מתוחכם ביחס למכשירים מקבילים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עדן יש כרטיס סים

ויש אפשרות לפתוח אותו לאורנג' סלקום.

וכולל עברית במכשיר ולא במקשים.

היה לי מכשיר כזה ביד.

של חבר עם כרטיס אורנג' בפנים.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני ב at&t .

המכשיר הכי יפה שראיתי מעולם.

יש כרטיס סים וכבר הצליחו לפרוץ את המכשיר.

מאוד מתפתה לקנות את ה iphone

כרגע יש לי .8125

תודה רבה חברה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ה Iphone זה אייפוד עם עוד כמה אופציות.

הפלא' יפה ודי חדיש אבל כמו שכבר אמרו פה,יש מכשירים שאתה תנצל אותם יותר והם עולים פחות כסף.

האייפון זה גאדג'ט.בקרוב עוד חברות שיש להם ניסיון בשוק יתחילו לפתח דברים דומים.

אני בטוח שבעוד מס' חודשים נוקיה יציגו פלא' שיכלול את הפונקציות של האיפוד ועוד ..גם יעבוד יותר טוב.

אם אתה אוהב את כל הקטע של הגאדג'טים ואין לך בעיה להחליף אותו בעוד מספר חודשים אז תיקנה.

המראה והממשק שלו באמת יוצאים דופן ורק בגללם חשבתי לרכוש את הפלא' אבל החלטתי שזה לא שווה את זה,Sוזה באמת לא.

פורסם

ייתכן שאפל באמת הגיבו לתלונות הרבות שנשמעו אודות האייפוד וציידו אותו לבסוף בכרטיס SIM, בתכנון המקורי שפורסם הוא לא היה אמור להיות מצוייד בכרטיס סים מכיוון שיועד לעבוד אך ורק ב-AT&T.

בכל אופן,מכשיר יפה הוא כן,שווה את המחיר שלו הוא רחוק מלהיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...