Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 2005 2004 {לאחר חיפוש}

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה כמעט נעולה על רנו מגאן 2.

קראתי המון חומר פה בחיפוש וזה רק בלבל אותי עוד יותר.

קודם כל האם יש מגאן 2 סדאן בנזין ידנית?

האם באמת הגיר כל כך גרוע ונהרס כל כך מהר?

יש אפשרות לקנות 2005 אבל הקלומטרז'ים שלהן יותר גבוהים בגלל זה הם נמכרות יותר זול, האם זה משתלם?

אשמח לקבל גם עוד המלצות לרכבים בקבוצה הזאת ותקציב של עד 70K גג.

תודה.

:-) just smile
פורסם

לשאלתך, אכן קיימות בשוק מגאן 2 המשלבות תיבה ידנית עם מנוע 1.4 או 1.6 בנזין.

בדגמים שלאחר מתיחת הפנים (2007 ואילך) הופסק יבוא הדגמים הללו, והדגם היחיד שניתן לרכוש עם תיבה ידנית הוא 1.5DCI.

ניתן למצוא אפשרויות נוספות ולא מעטת בתקציב שנקבת.

השאלה היא מהם ומהו סדר העדפתם.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני כבר מחפש כמה חודשים ואפילו לא נתקלתי ב1 ידנית.

היום עשיתי סיבוב בסוכניות אצלינו בעפולה, וכולם שם הם גימור ביזנס והוא כזה עלוב.

הדרישות שלי מהרכב הוא בטיחות,צריכת דלק סבירה, נוחות, מרווחת, ודיי אמינה.

מה אפשר בתקציב הנ"ל?

פורסם

יהיה לך מאוד קשה למצוא רכב שיתן פייט למגאן.

היא מאוד מרווחת, מאוד נוחה, מאוד בטוחה ונמכרת במחירים יחסית מגוחכים.

אני הייתי משתדל להמנע מרכבים מליסינגים וממגרשים, גם ככה אלו לא הרכבים הכי עמידים בשוק, עדיף לא לקנות אחת ממקור מפוקפק.

במיוחד בגירסאת הביזנס שאמנם יש לה את כל הדברים החשובים (6 כריות), אבל ברמת הEX יש עוד כמה דברים קטנים שעושים את החיים טיפה נעימים יותר.

הייתה אחת אוטומטית מודל 05' שפורסמה למכירה הרכבה זמן בלוח של הפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160531&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95+%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F+2005

הפרטים היבשים נשמעים טוב, שווה טלפון.

פורסם

שלום וחג שמח, היום הייתי אצל איזה ידיד של ההורים וראיתי את המגאן החדשה, וגיליתי שהכנפיים הקידמיות שלה הם מפלסטיק.

ככה זה אמור להיות? מישהו אמר בטיחותית?

פורסם

אכן זה כך, אני לא חושב שזה קשור לבטיחות.

זה קשור להשמנה, רכבים נהיים כבדים וכבדים יותר ויצרני הרכב עושים מאמצים כדי לשמור על משקל שפוי, חלקי מרכב מפלסטיק הם חלק מזה.

פורסם

הגיר בעמט מסרס קצת את המנוע בתנאי היום יום, אבל למען האמת בכל גיר אוטומטי שנפגשתי יש לפחות איזה מאפיין אחד שממש מעצבן אותי.

אני מאוד אהבתי את הAL4 בגירסתו הראשונית שהופיע במגאן הראשונה, בשניה הוא כבר כאילו מעודן יותר\ אבל תכלס גרוע יותר לדעתי.

בכל מקרה, אנשים עושים יותר מידי רעש מהתפקוד של הגיר הזה, אנשים במדינה הזאת נוסעים עם פנצ'ר ודופקים את האוטו ואפילו לא שמים לב, אז שלא יבלבלו לי את המוח ויגידו שהם בכלל שמים לב אם הגיר העביר הילוך או לא.

למרות כל התלונות על הגיר, בתנאים דורשניים אתה יכול לומר תודה על המנוע המצויין, שלא כמו המנועים האנמיים של רוב המתחרות מיפן ומקוריאה, תודות למומנט בריא והספק יפה בסל"ד הגיוני יסחוב גם כשהרכב עמוס ובעליות, כי תגובה מהירה של הגיר זה נחמד אבל לא תמיד מספיק.

פורסם

לחבר שלי יש מגאן 4 דלתות 1.6 ידנית, מודל 2006.

המכונית נחמדה מאוד, נוחה, מרווחת, בטוחה ובעלת ביצועים טובים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יהיה קל יותר למצוא מגאן ידנית, המצויידת במנוע 1.5 dCi (או שדיזל אינו בא בחשבון?)

מה גם שהיא אמורה להיות חסכונית יותר מגרסת הבנזין (על אף שהבנזין עם תיבה ידנית חסכונית מאד).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

דיזל כן בא בחשבון, אבל בדיזל יש רק 80 כ"ס ונפח 1461 סמ"ק.

איך זה משפיע על הביצועים? מה לגבי רעש? מנוע דיזל רועש מאוד לא?

פורסם

חייב את הדעה שלכם, מצאתי מגאן 2005 דגם EX דיזל ידנית 100.000 ק"מ, 63 אלף, שווה? מה לגבי ביצועים של דיזל?

פורסם

לא נהגתי מעולם ברכב הספציפי הנ"ל, אבל מנועי הטורבו דיזל המודרנים, ברובם, מצויינים.

ברוב תנאי הנהגיה היומיומיים הם הרבה יותר נוחים וזריזים ממנועי בנזין עם נתונים יבשים מרשימים בהרבה.

קח בחשבון שזה, סביר להניח רכב, עם שוק לא משהו, אז להוריד כמה שיותר מהמחירון.

• תוכן חדש...