Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DVD חדש - זקוק להמלצות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי Toshiba SD-210E (כ-6 שנים אצלי).

לאחרונה החבוב התחיל לעשות בעיות (MP3 צרובים - מתנגנים לאט לאט ולפעמים נתקעים), אז החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש - על מה אתם ממליצים?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בגלל מחירי ה-DVD היום אין לך כ"כ הרבה מה להתלבט.

לי אישית היה חשוב אחד שקורא DIVX ושיש לו כניסת USB וזה דיי סטנדרטי היום.

חוצמזה כל מכשיר של חברה מוכרת יעשה את העבודה לכמה שנים טובות.

אז אני הלכתי לפי העיצוב שהכי היה נראה לי.

מצד שני לחברה שלי קניתי פעם במבצע שהיה במגה ב-99 שקל או משהו כזה DVD עם DIVX ו-USB של חברת עלומת שם.

מה אני יגיד לכם? אני אישית לא רואה הבדל, הוא עדיין עובד ומנגן כמו שצריך.

פורסם

נקמיצי'י (מה שמך? :oops:), האמת שחשבתי על Toshiba חדש - אבל אחרי שקראתי "מעט" בזאפ, הבנתי שכדי להתרחק - כולם מתלוננים על ניגון איטי ועוד לא מעט בעיות (והכל בגלל שהעבירו את קו היצור מיפן לסין. איכס).

התחלתי לחשוב על Pioneer, LG ועל Denon - יש המלצות? עד 700 ש"ח, לא מעבר לזה.

המון תודה - שוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פיוניר 393, המלצות מקיר אל קיר.

יעלה קצת יותר מ-DVD שקונים בסופר, אבל מכשירי חשמל לא קונים בסופר,

ו-500 ש"ח זה ממש לא נורא ל-DVD שיעבוד 3 שנים לפחות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ביקשת, קיבלת.

http://www.google.com/search?as_q=pioneer+393&hl=en&rls=com.microsoft%3Aen-us%3AIE-SearchBox&rlz=1I7GFRC&num=10&btnG=Google+Search&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=lang_iw&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_nlo=&as_nhi=&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&as_rights=&safe=images

שים לב, בלינק אחד ויחיד אתה מוצא גם השוואות מחירים,

גם שאלות ותשובות, וגם הסברים לגבי עדכוני כתוביות וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

898 או דומה, של APEX. אומנם החברה לא כזאת שוס, אבל המכשיר אחרי עדכון אחד המכשירים ההכי טובים שאני מכיר.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

היה לי apex שנתיים ו.., נקנה בזמנו ב300, לפני חודשיים הלך לעולמו. נתן את התפוקה שציפיתי. בנתיים המחשב מספק אותי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

היום ראיתי בקניון גבעתיים DVD ב-159 ש"ח קורא Divx ועם כניסת USB מחברה שלא הכרתי את השם שלה.

במחיר הזה, אם עוד שנתיים הוא התקלקל נקנה חדש, בטח כזה שצורב-עד אז גם המחירים שלהם ירדו.

למה משמשת כניסת הUSB?

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

לך לשקם.. יש אחלה מבצעים על מכשירי DVD שמנגנים DIVX עם תרגום עברי..

אצלנו מוכרים בפחות מ200 שקל ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הפיוניר הזה הוא בזבוז של כסף.

למעלה מ400 שקל ללא שום הצדקה.

מי צריך מכשיר מאריך שנים? תוך שנה-שנתיים יוצאת טכנולוגיה חדשה וגם ככה רוצים להחליף את המכשיר..

המכשירים של פיוניר הם לא מולטי-זון, הם נעולים על איזור ספציפי ובארץ מוכרים רק את אזור 2, משמע דיוידי מקורי מארה"ב לא יעבוד בארץ.

דווקא במקרה הזה אין שום סיבה להשקיע יותר כסף.

כשמחפשים מכשיר DVD לא קונים את מה שבאמצע.. פשוט אין סיבה.

אם המכשיר מתחבר לטלויזיה לראות פה ושם סרטים - אז גם מכשיר ב200 שקל (ופחות) יעשה את העבודה.

אם מחברים את המכשיר למערכת קולנוע ביתי מתוחכמת עם רסיבר, מגבר, מגוון רמקולים וכן הלאה - אז קונים מכשיר הרבה יותר איכותי שגם עובר את ה1000 ש"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חשוב לקנות את ה-393 עם אחריות של ט.ר. סטריאו שנותנים 3 שנים אחריות.

היבואן המקביל מוכר עם אחריות של שנה ו-150 ש"ח פחות במחיר.

לדעתי ההפרש שווה שנתיים נוספות של אחריות.

• תוכן חדש...