Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפיה בסרטים במחשב - "The best codec pack"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שלהרבה יש בעיות עם צפיה בקבצי וידאו (סרטים, קליפים וכו') במחשב, יש לי את הפתרון.

אחרי שבחנתי הרבה מאוד "codec* packs" (*מפענחי וידאו) הגעתי למסקנה

שה- "codec pack" הבא הוא הטוב ביותר, ויפתור את כל בעיות הצפיה בסרטים (חוץ ממחשב חלש כמובן).

ל- "codec pack" קוראים "K-Lite codec pack" וניתן להוריד אותו מהאתר הבא:

http://www.kazaalite.tk

קישור ישיר להורדת הקובץ:

http://homepage.ntlworld.com/paul.summerfield/klcodec205f.exe

או

http://gd.tuwien.ac.at/pc/bazar/quicktimealternative/klcodec205f.exe

מידי פעם השתדלו להכנס לאתר לבדוק לגירסאות חדשות ועידכונים.

ואלו שישים שניות על צפיה בסרטים במחשב :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם

במידה ואני מתקין כזה דבר,

אפשר לראות בזה את כל סוגי הסרטים?

אתמול הורדתי את הסרטון ראלי שמישהו נתן פה,

וזה נפתח עם quicktime, וזה לא עבד לי.

הורדתי עדכון, זה לא עזר.

אז אם אני אוריד מה שאמרת, אני אוכל לראות את זה?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

התוכנה הכלולה מנגנת את רוב קבצי המדיה, היא יותר מתמקדת בפיענוח קבצי וידאו דיגיטליים כגון Divx וכו'.

Finger's gonna kill me.

פורסם

ווינדואוז , מה שמאט מאוד מאוד מאוד מאוד את זמן התגובה של המחשב, :shock: ככה שעדיף להתקין את החבילה הזו Castum ולבחור רק את מה שצריך... (נכון לגבי מחשבי P-II וP-III עד מהירות של 733MHZ עם לפחות 256 RAM )

אני מאמין שלמחשבים חזקים יותר הבעיה תהיה פחות חמורה.

היא גם מתקינה המון המון המון המון זבל שיושב ברגי'סטרי סתם, ותופס מקום מעיק על המחשב, והיא מוסיפה 4 תוכניות לStart Up ו4 Proccess's נוספים למחשב שרצים ברקע עם העליה שלו.. :evil:

בקיצור

ממש לא להתקנה רגילה.

אני שמתי את החבילה הזו - אבל רק חלק מהקודקים - החשובים ביותר והמחשב שלי מנגן את כל הסרטים בעולם באופן שוטף.

שימו לב כשאתם מתקינים.

:idea:

רון.

8)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ווינדואוז , מה שמאט מאוד מאוד מאוד מאוד את זמן התגובה של המחשב, :shock: ככה שעדיף להתקין את החבילה הזו Castum ולבחור רק את מה שצריך... (נכון לגבי מחשבי P-II וP-III עד מהירות של 733MHZ עם לפחות 256 RAM )

אני מאמין שלמחשבים חזקים יותר הבעיה תהיה פחות חמורה.

אין שום דבר שמכביד על המחשב בתוכנה הזו, היא עובדת אצלי על שני מחשבים אחד

P4 3Ghz 512RDRAM והשני P2 400Mhz 320SDRAM ובשניהם עובדת חלק (מערכת הפעלה win xp).

היא גם מתקינה המון המון המון המון זבל שיושב ברגי'סטרי סתם, ותופס מקום מעיק על המחשב, והיא מוסיפה 4 תוכניות לStart Up ו4 Proccess's נוספים למחשב שרצים ברקע עם העליה שלו.. :evil:

בקיצור

ממש לא להתקנה רגילה.

חוץ ממה שהתוכנה צריכה כדי להפעיל את קבצי הוידאו אין שום "זבל" ברג' ובטח היא לא מכבידה על המחשב כמו שכבר ציינתי, אולי אצלך כבר היה מותקן "זבל" לפני?

היא גם לא מוסיפה "תהליכים ברקע" בלי שמשתמשים בה.

אני שמתי את החבילה הזו - אבל רק חלק מהקודקים - החשובים ביותר והמחשב שלי מנגן את כל הסרטים בעולם באופן שוטף.

אפשר בשקט להתקין אותה בתצורה המלאה שלה, בלי לשנות כלום באפשרויות ההתקנה (ממש לא מומלץ!).

שימו לב כשאתם מתקינים.

:idea:

אני מציע שתבדוק את הרג' שלך שוב, יתכן ויש בו "זבל" שמכביד על המחשב וכו' עוד לפני, אני מקווה שלא התקנת את ה"חבילה" הזו על "חבילה" קיימת כי אז אני מבין מאיפה צצות לך הבעיות...

עדי.

Finger's gonna kill me.

פורסם

אני חייב לציין שאכן החבילה הזאת היא חבילה מצויינת ופותרת את כל בעיות הקודקים הידועות לאנושות, ובנוסף הנגן שלה כולל אופציה להכנסת כתוביות והרבה יותר חביב מהמדיה פלייר של WINDOWS...

בקיצור, מומלץ.

אגב, אצלי זה עובד על 3 מחשבים שונים בהצלחה... אחד מהם סלרון ,אחד מהם פנטיום 3

ואחד פנטיום 4.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...