Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פולו GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לקבל חוות דעת על הרכב פולו GTI שנת 2000

רציתי לדעת איך צריכת הדלק שלה,כוח,אמינות וכו'..

ומה בערך המחירון של הרכב כיום

תודה מראש.

פורסם

חיפוש, היה עוזר לך מאוד.

ואל תהיה לחוץ אם תוך שעתיים לא קיבלת תשובה! אנשים לא עומדים בתור כדי לענות לך. :-?

הנה 'סתם' הודעה שאני רשמתי בנוגע לרכב הנ"ל (היה הרכב השני שלי):

בתור אחד שהייתה לו פולו GTI....

הביטוח הוא סטנדרתי לנהג חדש (עלה לי כ-5,500 מקיף). אני מאמין שלנהגים עם יותר נסיון הביטוח

הרבה יותר זול. ביטוח חובה רגיל למנוע 1.6.

לגבי דלק- שלי תודלק 95 (למרות שיש כאלה שאומרים 98 - בחברה ובמוסכים המליצו 95)

היא שותה בהתאם ל"כובד" הרגל. בבין-עירוני היא עומדת על 1 ל-10-11 ובעירוני אם הרגל תהיה יותר

כבדה- היא תהיה באיזור של 1 ל-7. אבל בכל לחיצה אתה תהנה מהתגובה שלה, גם בכוח

וגם ברעש. לא זכור לי שהאוטו אכל שמן.

מבחינת ביצועים ספורטיבים, אל תצפה ליותר מדי... אבל יש! בכל זאת יש לה "קצת" כוח, אחיזה לא

רעה בכלל ונוחות גרמנית טיפוסית. המושבים נוחים מאוד והיא דיי מרווחת.

טיפולים- טיפול 10K רגיל. עולה בין 500-1000, תלוי איפה אתה מטפל.

טיימינג (מקורי) פעם ב-90K- עולה כ-1,000-1,500 ש"ח כולל עבודה.

קלאצ'- יש לשים לב. תלוי בנהג (אפשרות לבלאי מהיר).

קלאצ' הוא עניין לא זול מכיוון שאין לו תחליפים והוא מקורי בלבד. הוא עולה כ-3,600 ש"ח ללא

מע"מ ועבודה. יכול להסתכם ב-4,500 ש"ח.

צמיגים- לי היו צמיגים מקוריים של DUNLOP (לא זוכר תדגם) 195/45-R15.

מכייוון שהחתך נמוך, צריך לשמור עליהם כמה שיותר ממדרכות ומהמורות. ביבואן של "דאנלופ" רצו

1,290 ש"ח על צמיג (!!) שבסופו של דבר אצל חבר של אבא שלי הצמיג הושג במחיר של 690 ש"ח.

הטיפולים לא בהכרח הכי זולים (בכל זאת גרמנייה...) אבל מחזיקים לאורך זמן.

סה"כ, הפולו היא אחת המכוניות היותר יפות (אם לא היפה מכולם..) שמוצאים במחיר הזה רק חבל

שהמנוע לא היה יכול להיות טיפה יותר חזק. בכל אופן ממליץ מקרב לב עליה אם תמצא אחת במצב

טוב ומצטער על כל רגע שמכרתי אותה.

אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות.

* לגבי המחירון, רק לוי יצחק יעזור לך בנושא. או באינטרנט או שתקנה חוברת מחירונים חודשית.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

המחירון לא רלוונטי במקרה של מכונית זו.

כשחיפשתי גולף GTI, כמעט התפשרתי בינתיים על פולו GTI.

על רוב הכלים במצב סביר ומעלה דרשו סכומים מופרכים של 10 מעל המחירון לפחות. (לדעתי הרכב שווה 5 מעל גג)

יצא לי גם לפגוש אחת יד 1 , שרצו עליה כ17 מעל (עד היום היא עומדת למכירה, ב20 מעל כי המחירון ירד והסכום שרוצים עליה - נשאר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המחירון לא רלוונטי במקרה של מכונית זו.

כשחיפשתי גולף GTI, כמעט התפשרתי בינתיים על פולו GTI.

על רוב הכלים במצב סביר ומעלה דרשו סכומים מופרכים של 10 מעל המחירון לפחות. (לדעתי הרכב שווה 5 מעל גג)

יצא לי גם לפגוש אחת יד 1 , שרצו עליה כ17 מעל (עד היום היא עומדת למכירה, ב20 מעל כי המחירון ירד והסכום שרוצים עליה - נשאר)

אז עם העלאה מהמחירון..כמה בסוף היא עלתה?

והאם זה עוד אקטואלי?

פורסם

לחבר טוב שלי יש כזו.

הוא קנה אותה מיד ראשונה עם קילומטראז' נמוך.

נהגתי בה.

מבחינת התנהגות אוטו תענוג.

כח יש לו מספיק, כמובן שזה לא מטורף אבל מי שרוצה להנות בסופו של יום ולא מפריע לו שזה רכב קל עם הרבה כח אז סבבה.

אני אישיתי אוהב.

מבחינת טיפולים הרכב כמו כל רכב יכול להיות נהדר או להפך.

יש בלאי גדול לצמיגים.

מבחינת מראה רכב מרשים יחסית לגודלו.

בקיצור רכב סבבה לגמריי.

תעשה על כזה סיבוב הכי טוב.

קח בחשבון שאם הולך לך הגיר , חדש עולה 15 אלף שקל.

קלאצ' 4000.

צמיגים יקרים.

חוץ מזה פולקוואגן לטוב ולרע. הכל עניין של אהבה.

פורסם

כי זה קלאצ' יחודי לדגם הזה. אין לו תחליפי.

והוא בא בחלק אחד (ככה הסבירו לי בעבר).

4,000 +- זה כולל העבודה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

רצו על הפולו ההיא 60 אלף ש"ח . ועד היום היא לא נמכרה, כי הבחור לא מעוניין ממש למכור כנראה.

(זה בחור שעובד בבניין בו אני עובד, ככה שאני רואה את הרכב כל יום)

הייתי מוכן לשלם לו בזמנו (לפני 4 חודשים) 50 אלף ש"ח כשהמחירון היה 44, כי הייתי לחוץ לקנות רכב -

מכרתי את הגולף הקודמת שלי ונשארתי בלי רכב, אבל בסופו של דבר היה סוף שמח לסיפור, מצאתי את הרכב שבאמת חיפשתי וקניתי אותו.

בכל מקרה, הפולו GTI רכב שאני אישית מאוד מסמפט. רק מישהו שהיה בעלים של 16V כ"כ הרבה שנים כמוני יוכל להבין למה.

בקשר לקלאץ' : זה לא רק העובדה שהוא מקורי, אלא העובדה שהוא שונה מהקלאץ' הרגיל כפי ש"כח סוס" ציין.

קלאץ' בגולף GTI מסתכם ב5500-6000 ש"ח דרך אגב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רצו על הפולו ההיא 60 אלף ש"ח . ועד היום היא לא נמכרה, כי הבחור לא מעוניין ממש למכור כנראה.

(זה בחור שעובד בבניין בו אני עובד, ככה שאני רואה את הרכב כל יום)

הייתי מוכן לשלם לו בזמנו (לפני 4 חודשים) 50 אלף ש"ח כשהמחירון היה 44, כי הייתי לחוץ לקנות רכב -

מכרתי את הגולף הקודמת שלי ונשארתי בלי רכב, אבל בסופו של דבר היה סוף שמח לסיפור, מצאתי את הרכב שבאמת חיפשתי וקניתי אותו.

בכל מקרה, הפולו GTI רכב שאני אישית מאוד מסמפט. רק מישהו שהיה בעלים של 16V כ"כ הרבה שנים כמוני יוכל להבין למה.

בקשר לקלאץ' : זה לא רק העובדה שהוא מקורי, אלא העובדה שהוא שונה מהקלאץ' הרגיל כפי ש"כח סוס" ציין.

קלאץ' בגולף GTI מסתכם ב5500-6000 ש"ח דרך אגב.

אוקיי, תודה רבה על המידע

והאם אפשר לקבל בבקשה את הפרטים של הבחור בפרטי..זה מאוד יעזור לי.

שוב, תודה.

• תוכן חדש...