Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו בכיוונים השתנה.

אני לא בונה על שינוי במגבר כמו על שינוי בHU.

היית במוסך לאחרונה? ניתקו את המצבר לאחרונה? נראה לי ששם הבעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכיוונים לא השתנו.

לדעתי הבעיה היא באחד מהמקומות הבאים:

1. בקרוס - סבירות הכי גבוהה לדעתי

2. תקלה במגבר

3. תקלה במנחת

אפשרות נוספת אם כי לא סבירה, המידים הלכו...

פורסם

תקח בחשבון שאם אתה מאלץ מידבאס לרדת ל50 היכולת שלו לקבל WRMS יורדת מאוד . לדוגמה על דרייבר מיד מסויים כשניסו שירד ל200HZ במקום 300 הוא ירד מיכולת לטפל בכ100EWRMS (אם אנני טועה) לכ15WRMS . ואותו אחד שהפעיל אותו פשוט שרף אותו . אז אני מציע לך שתבדוק אם הוא לא נשרף ואם לא , תוודא בפעם הבאה שלא תחתוך שום מידבאס מתחת ל60-80HZ (בתלות באיכות שלו ובגרף המצורף לDATASHIT שלו )

בברכה יהודה

פורסם

הכל חזר לקדמותו ושוב שומעים נהדר.

השתלשלות העיניינים(זה הולך להיות מעט ארוך, עמכם הסליחה):

אז ככה, קודם כל, אם הייתי קצת יותר מנוסה ועושה יותר אחד ועוד אחד הייתה עולה על הבעיה הרבה יותר מהר.

נתחיל מיום ההתקנה, רכשתי את הרכיבים שהכי היו נראים לי אין מבחינת שמיעה והן מבחינת המלצות.

המערכת הותקנה וכוונה אצל המתקין, נעשתה עבודה יפה ושמעו מאד לשביעות רצוני (מעל לצפיות למערכת בפחות מ 4,000 ש"ח לא כולל HU).

לפני כשלושה ימים, יצאתי כהרגלי כבר ב 06:50 בבוקר לכיוון העבודה (כן, גם בהייטק ישנם המשקימים קום) נכנסתי לרכב הפעלתי את המערכת ומשהו לא נשמע לי, לא הרגשתי את "הבומים לפנים" שקבלתי מהבמה הקדמית, לא הרגשתי שום עומק. בהחלה חשבתי שעוד בוקר, מוקדם והאוזניים עדיין "עייפות", הורדתי ווליום, התעלמתי.

בערב, בדרך חזרה הבייתה, הפעלתי את המערכת והופ... זה לא זה, החלפתי דיסק למשהו יותר מוכר משהו שאני מכיר כל בו תו ו... כלום, אין עומק מקדימה, אין באס. ישר חשבתי על החיבורים של הסאב, אולי התנתק, אולי הגיין במגבר זז איכשהו, אני בודק והכל תקין, הגיין מכוון, הסאב עובד.

פה הטעות הראשונה שלי, המגבר יד שניה והבורג של הסאב קצת משופשף ולא הכי יציב, בנוסף, אם הייתי קצת פחות פזיז ויותר מקשיב לסאב הייתי מבחין שהוא אומנם עובד אך לא כך שמעתי אותו בהתחלה.

אתם כבר מבינים שהבעייה הייתה בסאב אבל אני חשבתי אחרת (רגע לא לשפוט אותי עכשיו, אל תגידו איך הוא לא הרגיש, זה לא היה כזה ברור, כשהקשבתי לסאב אז פתחתי את תא המטען והייתי ממש קרוב אליו וקבלתי רושם שהכל 100%).

אמרתי OK הסאב בסדר, כנראה משהו בבמה הקדמית לא תקין, ניתקתי את הסאב וציפיתי לקבל מהקומפוננט מה שהוא לא אמור לתת (חוסר נסיון).נכון שהמיד באמת לא נתן את מה שהוא יכול (בהמשך אפרט את מה שנעשה כדי לשפר אותם ע"י המתקין עצמו) אך אני "זרקתי" על המיד את כל הבעיה ובעקבות כך גם פתחתי את השרשור.

עשיתי הרבה נסיונות וכלום, עלתה בראשי המחשבה עוד מספר פעמים כי הסאב הוא הגורם לבעיה אבל לא ראיתי שום בעיה בכיוונים, כל פעם שבדקתי ראיתי שהגיין שלו עד הסוף. אתמול, לאחר האזנות אין סופיות למוזיקה אמרתי לא יכול להיות, זה לא המיד, אין לי באסים, זו רק אשליה שזה המיד כי אני רגיל שהבאסים משתלבים מקדימה וזה נראה כאילו זה מהמיד.

קפלתי שוב את המושבים, לקחתי מברג והתעקשתי לסובב את הגיין של הסאב, שוב נראה כי הוא עד הסוף, לא ויתרתי, הזזתי אותו לצד שני ושוב חזרה ו....

ויי מה קורה, הבורג המעפן היה על מינימום וסתם היה תפוס, בהתלהבות אני מעלה את הגיין (וואלה, לא יודע איך הוא התדרדר למטה מעצמו ונתקע, טוב אמרתי לכם מגבר יד שניה, למרות שיש לי עליו אחריות מלאה מהמתקין).

אני נכנס לרכב, מניע, לוקח נשימה, מדליק את המערכת ו...

יש, איזה עולם נפתח לי, שוב שומעים מדהים.

לא נגמר, הלכתי בכל זאת למתקין והוא נתן לי עוד כמה כיוונים למיד ובלי שום קשר גם המיד עכשיו נשמע טוב יותר.

סוף טוב, הכל טוב.

תודה לכם על האזנה ומצטער שהיה ארוך.

פורסם
אם הרמקול חתוך נמוך מדי + מגבר חזק + משתמש לא מנוסה =

הרס רמקול .

נ.ב.

אני הייתי שוקל מורל דוטק (עם טויטר משודרג )- אבל זה רק אני.

הסט הזה אוכל את המורל דוטק לארוחת בוקר.

זה לא אותה רמה. זה סט ברמת ההייבריד.

• תוכן חדש...