Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שהכותרת בסדר.

יש לי קומפוננט של mac audio cfx 2.16, סה"כ שומעים בסדר אבל יש לי תחושה שהקומפוננט לא מוציא את מה שהוא יכול.

לצורך בדיקה ניתקתי את הסאב והטוויטרים כדי לשמוע רק את המיד.

התוצאה קצת הבהילה אותי, שומעים ממש שטוח "אטום" וחלש.

ברור לי מאד שהמיד בגלל החיתוך והמבנה צריך להוציא תחום די צר של תדרים אבל עדין נשמע לא טוב.

המיד חתוך נמוך (50 הרץ).

האם זה סביר או שגם בתצורה זו המיד אמור להשמע חזק ובועט.

תודה

פורסם

תראה זה קשה מאד מאד מאד לדעת לפי מה שאתה כותב ולא לפי האוזן אבל אני מציע שתבדוק מאחורה במגבר אם הוא במיקרה מכוון על באס חזק או מש'ו (=משהו) כזה זה קרה לי פעם..תשחק שם עם הכיוונונים.

פורסם

המידבאס בסט שלך מנגן מהתחום התחתון שבו אתה תוחם אותו עד לנקודת החיתוך בקרוס אובר.

אתה יכול לברר מהי נקודת החיתוך ע"י קריאת חוברת היצרן - במידה ורשום, במידה ולא אתה יכול לנסות לפנות ליצרן לברר את נקודת החיתוך.

אבל מעבר לכך זה גם תלוי בהתנהגות האלמנט עצמו, בהתקנה וגם ברכיבים עליהם מורכב הרמקול.

סה"כ העובדה שהרמקול מנגן תחום מיד בעוצמה X היא זאת שקובעת איך המיד שלו נשמע לעומת התדרים האחרים.

פתרון אחד יהיה אולי להבין שהסט הזה הוא לא "הדבר" בשבילך ולא קולע לטעם שלך - להחליף סט.

פתרון אחר - לנסות להשתמש באקולייזר של הHU או אקולייזר חיצוני ולראות אם אתה מצליח לפצות על החסרון הזה.

הדבר שהכי חשוב להבין שאת רוב המיד הגבוה בסט שני חלקים - הטוויטר מבצע ולא המידבאס.

תנסה גם להבין איך נשמע הטוויטר בלי המידבאס ותראה מה בדיוק חסר לך שם.

מה שלא ברור ממה שאתה כותב זה מה בעצם באמת חסר - באס? מיד באס? מיד? היי מיד? היי?

אני רק יכול לאמר לך שעד שלא התקנתי את הCDM - לא ידעתי מה זה מיד בלי לדעת טווווב מאוד מה זה היי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי מצפה לקבל יותר מיד באס.

רוב הבמה למעש באה מהטוויטר, נראה לי קצת מוזר, הייתי מצפה לקבל יותר פאנצ' ומיד באס מהמידים.

הייתי מגדיר את המידים אצלי כשחקני מישנה והרי הם אמורים להיות החלק הדומיננטי בסאונד, כך לפחות לדעתי.

לגבי החיתוך, בקרוס יש לי 2 מצבים, 180 ו 0 ניסיתי בשניהם ולא שמעתי הבדל ממשי (מודה שאין לי יותר מידי מושג מה זה אומר, המתקין שם על 0). במגבר המיד חתוך ב HP ל 50 כלומר מ 50 ומעלה.

פורסם

לדעתי המגבר לא סוחב את הקומפוננט

עם איזה מגבר אתה עובד ואיך אתה מכוון הגיין?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

המגבר הוא mac audio z4200

הגין מכוון כך: שמתי את הווליום ב HU על 3/4 עוצמה והעלתי את הגיין עד ששמעתי קרקושים (מהטוויטרים) והאז הורדתי מעט.

פורסם

לסט שלך יש אחלה של מיד.

רוב הסיכויים מישהו חיבר חוט הפוך איפשהו בדרך והפך +/- , כמו כן יכול להיות שהוא לא מחובר נכון לקרוס אובר.

המגבר הזה מחזיק אותו מבחינת כח ,אבל לא מסוגל לתת מה שהסט הזה יודע לתת.

גש חזרה למתקין ואם זה עדיין ככה הייתי דווקא ניגש ליבואן למעבדה ומבקש שיצאו איתך לרכב לשמוע וייעצו לך מה לעשות.

פורסם

המגבר הזה סוחב גם סוחב - הוא חזק ונותן תמורה גבוהה למחירו.

יתכן וצריך לספק יותר עוצמה לסט בכדי להרים את המידבאס - אך אם הסט מוגבר בצורה אחידה, כלומר הטוויטר והמידבאס יושבים שניהם על ערוץ הגברה אחד דרך הקרוס הפסיבי - ברגע שאתה תנסה להגביר יותר את המידבאס, הטוויטר יתחיל לצעוק.

כנראה שהאיזון של הסט הזה הוא לא משהו או שהטוויטר פשוט צעקני ולכן המתקין הוריד את הגיין.

במקרה שזאת הבעיה - מעבר לבי-אמפינג (תריץ חיפוש) יפתור חלק גדול מהבעיה.

דבר נוסף שיכול לגרום לבעיה שכזו היא התקנה לקויה של המידבאס - במידה והמידבאס לא מחוזק היטב לדלת או לאזור בו הוא מותקן כמו למשל ישיבה על גבי טבעת עץ מסיבית שמהודקת לדלת כך שלא תהיה בריחת אוויר, אז אתה תאבד המון מיכולת המידבאס לספק באס, ברוב המקרים זה גם יפגע בדיוק של האלמנט.

וכמובן - יכול להיות מאוד שזה מידבאס פשוט חלש.

אני ישבתי ברכב של חבר פורום אחר ואני זוכר שהייתי צריך לגרום לסאב וופר לבוא כמה שיותר מקדמת הרכב בכדי לפצות על אובדן המידבאס שבקושי היה מורגש. הסט שהיה ברכב הזה הוא גם של מקאודיו ואני לא אתפלא אם זה אותו הסט.

אבל אצלו היה מורגש טוב מאוד שגם חסר קצת כח לסט וגם שהיה לו עוד הרבה מה לכוון - אז ככה שאני לא ממהר לפסול את הסט על המקום. וסה"כ, די אהבתי את הסט, הדברים שלא אהבתי זה שהטוויטר קצת מתכתי (לא משהו נוראי) ושהמידבאס אכן היה קצת חלש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון...

בשחזור לאחור ובבדיקה מעמיקה יותר המיד עבד בהתחלה בצורה הרבה הרבה יותר טובה ומשביעת רצון (אחרת לא הייתי לוקח אותו).

שמעו חזק צלול ועמוק. השאלה מה קרה? הוא לא נשרף כי עדין שומעים (מדובר על 2 המידים), החיבורים תקינים.

דבר יחיד שלא בדקתי זה את המנחת (מחובר ל HU מקורי של הרכב).

אני לוקח בהזדמנות הראשונה (אני קצת עסוק) את הרכב למתקין שיבדוק אבל בכל זאת, למישהו יש רעיון מה הבעיה?

מבטיח לעדכן בפתרון לכשיהיה.

תודה.

פורסם

קודם כול , שום מידבאס , ובוודאי לא אלו שבאים עם קומפוננטים במחירים כאלו , לא יכול לעבוד מ50HZ ומעלה . תעלה את נקודת החיתוך ל60-80HZ עדיפות ל80 ואז תדווח מה אתה שומע

בברכה יהודה

פורסם

אולי הכפתור של ה HP במגבר זז לך בטעות בזמן הכיוונים וכרגע אתה חותך אותם

בלי לדעת ב HP ולכן הם לא משמיעים מיד בס בכלל

כמו כן לא ציינתה את שאר הסטאפ יכול להיות שהגדרתה HP ברדיו דיסק בלי לשים לב

פורסם

יהודה,

כשהתקנתי את המערכת,הקומפוננט היה חתוך מ 50 ושמעו טוב מאד, נכון שזה גרם לעיוותים להיכנס יותר מהר אבל עדין שמעו טוב. בכל מקרה, גם כשהעלתי את נקודת החיתוך לא היה שיפור.

שרון,

המגבר מכוון על HP.

• תוכן חדש...