Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מפעיל מזגן , ולפעמיים גם שמכבה את הרכב יש מין רעש מוזר כזה מכיוון הדשבורד כאילו משהו זז שם בפנים .

יש לציין שהמזגן עובד כרגילו והכל עובד כרגיל.

הרכב הוא אונו שנת 95

למשהו מוכרת הבעיה הזאת???

פורסם

יש פתחים הנפתחים ונסגרים מתחת לדשבורד בהפעלת וכבוי המזגן שאותם אתה שומע וזה תקין.

במזגן "רסקור" הם מופעלים ע"י מנועי סרבו חשמליים ובמזגן "בר לוי" ע"י ואקום.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן אבל בצהרים שהפעלתי מזגן שמעתי רק את הנקישה שאומרת שהמדחס נכנס לפעולה ולא יותר מזה (זה מה ששמעתי גם מאז שיש לי את הרכב) אבל הרעש הזה די חדש וזה מוזר שאני שומע רעש דומה גם שאני מכבה את הרכב.

פורסם

כניראה שאתה שומע את מנוע הצירקולציה שנכנס לעבודה , החריקה מסמנת את תחילת הסוף או עיפות :mm_tongue של המנוע.

יום טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

שאלתי משהו שפעם היה לו אונו אותו הדגם , והוא אמר שגם אצלו זה הופיע פתאומית והוא לא עשה כלום ועם הזמן זה נעלם , אבל אני סקרן ממה זה יכול להיות

פורסם

כנריאה נשבר חלק מהתריס של המזגן, הוא נפל וסותם חלק בדרכי הגישה של אוויר.

תנסה לסגור את התריס מהמקום בו מגיעה וליראות אם ישנה את החריקה.

פורסם

עידכון: שמתי לב שכאשר אני עולה על פסי האטה אז גם יש את החריקה הזאת , זה מין רעש של גומיה וזה מהכיוון של איפה שהמזגן והמערכת נמצאים.

פורסם

עוד עידכון:

הלכתי היום למוסך והוא הוציא לי איזה חלק (יש תמונות שלו) ואמר שהפלסטיק שמחזיק אותו שבור והרעש זה בגלל שהוא לא יושב טוב מאחרי הדשבורד , הוא אמר שזה איזשהו חלק של המזגן אבל אפשר לסוע גם ככה רק בחורף יהיה בעיה עם המפשיר אדים או משהו כזה.

הוא אמר גם שבשביל להחליף את החלק הזה צריך לפרק את כל הדשבורד והוא רוצה על החלק ועל עבודה 400 שקל.

אגב הרעש באמת הפסיק כשהוא הוציא אותו

עכשיו כמה שאלות:

1.משהו יודע על מה החלק בדיוק אחראי והאם כדאי להמשיך לסוע עם מזגן בלעדי החלק הזה??

2.באמת צריך לפרק את כל הדשבורד בשביל זה?? כי כשהוא הוציא את זה הוא לא פירק שום דשבורד. ואם צריך זה אמור לעלות 400 שקל??

IMG_3536.JPG

IMG_3537.JPG

IMG_3538.JPG

• תוכן חדש...