Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השלכת מצבר משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע היכן ניתן להיפטר בצורה מסודרת ממצבר ישן? במשרד להגנת הסביבה כתוב שאפשר למסור אותם למוסכים "ולקבל זיכוי". מישהו יודע אם זה נכון??

פורסם

אני משאיר אותם סמוך לדלת של חשמלאי רכב.

משהו כמו הפיה הטובה, הם באים בבוקר, ומצרפים אותו למלאי המיחזור שלהם

אז אם יש פה חשמלאי רכב שקורא את זה, תדע שזה אני

תוסיף אותי לרשימת תפוצה שלך, שלח לי 5 שקל במעטפה לכתובת ששמורה במערכת

ואם לא תעשה את זה תוך 24 שעות ותישלח לכל הרשימת תפוצה שלך את הכתובת שלי יבואו לך לתיבת מייל 300 הודעות שרשרת דומות לזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שמעתי פעם שיש סוחרי מתכות שלוקחים את המצבר ומפרקים אותו.

בכל מקרה, ל"מחזור" אמיתי אני לא חושב שהוא הולך במדינת ישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המצבר מכיל עופרת,והוא מגיע למפעלי התכה שמתעסקים עם עופרת,

כלומר או מפעל מצברים או מפעל למשקולות לחכות:mm_tongue

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

היות והשואל בוודאי יודע שהוא נמצא וחי באירץ ישרואל, אז כמו שאמרו קודמי: אין מיחזור בארץ למצברים (ולרוב שאר הפסולת). יש את מפעל העופרת באשדוד ויש את רמת חובב.

פורסם

יש ביד 2 בחלקים לרכב אנשים שנותנים 2 שקל+- על מצבר.

הם קונים ממך אבל מקבלים יותר כשהם מוכרים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש לי שני מצברים ישנים של שנפ, אחד מהם ענק.

אפשר לגרד מהם כמה שקלים? איפה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אין מיחזור בארץ למצברים (ולרוב שאר הפסולת). יש את מפעל העופרת באשדוד ויש את רמת חובב.

תחפש בגוגל "מיחזור מצברים". הפתעה?

ולעניין - חנות המצברים / אביזרים שליד מקום העבודה שלי (הרצליה, פרטים בה"פ) זיכה אותי ב-10 ש"ח על כל מצבר משומש

שהחזרתי.

:turn-l:
פורסם

כל מקום שמתעסק וקונה מתכות.

אי מכיר אחד שנותן שקל לקילו

ככה שמיליונר לא תהיה מזה אבל גם משהו. 2 ליטר דלק :D

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
תחפש בגוגל "מיחזור מצברים". הפתעה?

ולעניין - חנות המצברים / אביזרים שליד מקום העבודה שלי (הרצליה, פרטים בה"פ) זיכה אותי ב-10 ש"ח על כל מצבר משומש

שהחזרתי.

אין שום הפתעה. אין שום מיחזור בארץ למצברים. מיחזור היא מילה כוללנית מאד ובעלת הרבה אחריות בתוכה. מה שעושים בארץ הוא שימוש חוזר, פחות או יותר (הם אמנם מכנים זאת "מיחזור"). הכוונה שימוש חוזר ללוחות העופרת שבמצבר, בהתכה. את הפלסטיק לא ממחזרים, את החומצות בוודאי שלא וכן הלאה וכן הלאה. הייתי לפני שבועיים במיפעל מיחזור גדול בשוויץ, מחוז טורגאו. שם ראיתי מיחזור מהו. בטח שלא הבדיחה התפלה שיש כאן בארץ.

פורסם

ישנו מקום בחולון שמשלם 20 שקל עבור מצברים משומשים, הוא מחדש אותם ונותן אחריות לשנה (עלות מצבר ד"א 150 שקל למחודש)

אבי.

• תוכן חדש...