Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו אחרי הרבה בדיקות וחוות דעת החלטתי שבאמת הסאונד ברכב מגיע הרבה יותר יפה כשעיקר הסאונד מגיע מקידמת הרכב וביגלל שהתקציב שלי לא כזה גבוהה החלטתי ללכת על המורל פולס מקדימה ועכשיו אני לא יודע איזה רמקולים לשים מאחורה, כמו שאמרתי אני רוצה משהו חלש (מהקדמיים) אך איכותי משהו בסביבות ה300 שקל ואמרתי אין לי בעיה שיהיה חלש כי אני רוצה את רוב העוצמה מקדימה אבל שיהיה איכותי וכשאני מגביר את כל המערכת (דרך הפאנל) לא יהיה מהם רעשים. בעיקרון אני רק רוצה שאלה שיושבים מאחורה גם ירגישו את הסאונד.

על איזה רמקולים אתם הכי ממליצים בתקציב הפעוט הזה? אני מוכן אפילו אם כדאי לעלות את התקציב ל400

תודה רבה לעוזרים :roll:

פורסם

JBL - תמורה מצויינת ויתאים לך מאוד,הבאסים חזקים ונקיים גם בHU ומניסיון עם מגבר ובלי ועם סאב ובלי

הJBL בהחלט משתלב טוב ונותן באסים יפים ומדוייקים שלדעתי יהיו שילוב טוב עם הפולס

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

התכוונתי 6X9..אני לא רוצה קומפוננט מאחורה אני רוצה שיהיה קצת עומק בסאונד ופחות עוצמתי מהקידמי בעוד שאתה מציע לי רמקולים זהים לקידמיים שלי.

פורסם

אם אני לא טועה יש גם רמקולים אחוריים 6X9 מסדרת מורל פולס.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

אויי נכון אתם צודקים עכשיו בדקתי זה יש 6X9 מורל פולס..

אוקיי אז יש לי שתי אופציות שאחת היא JBL והשנייה מורל, אתם יכולים (בבקשה מתוך ניסיון) לומר לי מה עדיף?

וגם הJBL 3WAY והמורל 2WAY מה ההבדל?

פורסם

רמקול 1WAY - יכיל אלמנט בודד(סאב למשל)

רמקול 2WAY - יכיל 2 אלמנטים (וופר + טוויטר )

רמקול 3WAY - יכיל 3 אלמנטים (וופר +מיד + טוויטר)

רמקול 4WAY - יכיל 4 אלמנטים (וופר + מיד + 2 טוויטרים)

פורסם
אויי נכון אתם צודקים עכשיו בדקתי זה יש 6X9 מורל פולס..

אוקיי אז יש לי שתי אופציות שאחת היא JBL והשנייה מורל, אתם יכולים (בבקשה מתוך ניסיון) לומר לי מה עדיף?

וגם הJBL 3WAY והמורל 2WAY מה ההבדל?

את המורל לא שמעתי

אבל יש משהו שאני די בטוח שטוב משניהם - HERTZ

ואותו שמעתי - ואותו אהבתי

דבר עם תומר מתומקאר אני בטוח שהוא יעשה לך מחיר (הוא לא יקר גם ככה)

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לפי דעתי האישית עדיף לך להשקיע את ה400 שקל ולהוסיף אותם לקומפוננט מקדימה ולקנות משו הרבה יותר טוב...

פורסם
לפי דעתי האישית עדיף לך להשקיע את ה400 שקל ולהוסיף אותם לקומפוננט מקדימה ולקנות משו הרבה יותר טוב...

נכון אתה צודק.

אבל, חבל שהוא ישקיע על משהו טוב שיוגבר רק ע"י הפאנל.

אלא אם כן בעתיד הוא ישים מגבר חיצוני.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
נכון אתה צודק.

אבל, חבל שהוא ישקיע על משהו טוב שיוגבר רק ע"י הפאנל.

אלא אם כן בעתיד הוא ישים מגבר חיצוני.

אתה בטוח שהוא לא מגביר את הקדמיים?

• תוכן חדש...