Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף או צד ג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מושיקו !

מבירור שעשיתי אצל סוכן הביטוח שלי עולה שביטוח מקיף עושים ברמת העיקרון רק לרכבים משנת 96 אבל הדגש הוא שזה מדיניות רק של "הפניקס".

תנסה לברר אצל מס' סוכני ביטוח ותגיע למסקנה אם המחיר שהוצע לך משתלם- הסיכון שחברת הביטוח לוקחת מבחינתה כשהיא מבטחת רכב זול מידי מבחינת מחיר,כמו בבנק שמסרב לבטח משכנתא על בית ששוה 30,000$ (זו הסיבה שלא לקחתי משכנתא,רווק תפרן) הוא גדול ולכן המחיר שידרשו ממך עלול להיות מופרז בעליל,במיוחד אם הינך נהג חדש /צעיר יש תוספות למחירי הבסיס.

אני ברכב שלי באפלאוז 97 מתעקש למרו7ת השווי הנמוך יחסית של הרכב לבטח במקיף על כל צרה שלא תבוא ומשלם 10% מערך הרכב -עלות פוליסה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי - אתה חייב לפנות קודם כל לסוכן ביטוח כדי לקבל פרטים:

- לא אתפלא אם לא מבטחים מכוניות שבשנתונים כאלה - כלומר אין דילמה.

- אם מבטחים, אז יש לראות מה פער המחיר בין ביטוח מקיף לצד ג' ולפי זה להחליט.

כלומר - בלי שתעשה שעורי בית אין לנו בסיס לדיון.

פורסם

מניסיוני - אין בעייה לבטח במקיף גם מכוניות ממודל 94, עם מחיר מחירון באיזור 15000.

לא כל סוכן מוכן, אבל יש הרבה כאלו שכן.

בחלק מהמקרים (כשמדובר במכוניות אירופאיות משנות ה 90) תוספת עבור ביטוח מקיף לעומת צד ג' עומדת על 700-800 ש"ח מצחיקים בשנה, ואז בהחלט כדאי לבטח במקיף.

במאזדה ההפרש כנראה יהיה יותר גבוה.

פורסם

בדקתי את העיניין ואלה בערך התוצאות:

יש באמת חברות שלא עושות ביטוח לרכב משנת 95 אבל הרוב כן עושות:

ההבדל בממוצע בין צד ג' (כולל שמשות וגרירה) למקיף הוא כ- 1700ש"ח. צד ג' כ 800 ש"ח ועומת מקיף שכ- 2500 ש"ח...

פורסם

מחזק את דברי בוקי.

אני מבטח מיצובישי לנסר 92' במקיף, שעולה 400 ש"ח יותר מצד ג'.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני באופן אישי לא הייתי מבטחת רכב ששווה 20K, וזו דעתי האישית.

חובה + צד ג' צריכים להספיק אם אתה נהג זהיר, לא חושבת שגנבי הרכב מתעניינים ברכבים מהשנתונים הנמוכים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את ממש לא צודקת, הם כן מתעניינים, כי יש הרבה כאלו על הכביש וצריכת חלקי חילוף שלהם גבוהה.

פורסם

אני לא הייתי מבטח מפני שהפרמיה השנתי גבוהה ב10% משווי הרכב

וזה כבר ממש מוגזם.

תשקיע את ההפרש במחיר הביטוח במיגון נוסף לרכב, במידה ואתה מתכוון להחזיק אותו כמה שנים.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם
ההבדל בממוצע בין צד ג' (כולל שמשות וגרירה) למקיף הוא כ- 1700ש"ח. צד ג' כ 800 ש"ח ועומת מקיף שכ- 2500 ש"ח...

ועל זה צריך להוסיף שבכל תביעה ההשתתפות העצמית תהיה עוד 900-1500 ש"ח (תלוי במבטח) כך שתביעה אחת לשנה תעלה לך כ- 3000 ש"ח (פוליסה + השתתפות עצמית).

אני הייתי חושב יותר מפעמיים בטרם הייתי מחליט לבטח לפי הנתונים האלה.

• תוכן חדש...