Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימיול WIFI ומה שבניהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי משהו בפייר וול שאני לא מבין ...?

יש לי מחשב נייד שמותקן עליו XP חוקי (כן יש גם כאלו שקונים),כאשר אני נמצא בבית שאותו אני משכיר אני מתחבר באלחוטי לבעל הבית שלנו וגולש דרכו.

בסוף שבוע כשאני אצל ההורים אני מתחבר דרך מודם וחיבור כרטיס רשת כמו כל מחשב ביתי.

כשאני מתחבר באלחוטי האימיול מרכיב מטפחת שחורה על העיניים ורושם לי בקדמיליה מאחורי פיירוול ומזוהה נמוך(והוא בקושי מוריד שיר ).

כשאני מתחבר דרך מודם וכבל בבית האימיול רושם מזהה גבוה ובקדמיליה עדיין מאחורי פיירוול ולמראת זאת האימיול פשוט טס ואני מצליח להוריד מספר סרטים בלילה או באותו היום.

שיחקתי בכל מיני הגדרות של פיירוול ולא הצלחתי כלום .

(אאאא נזכרתי אצל בעל הבית שלי האימיול עובד טוב הם מזוהה גבוה וגם לא מאחורי פיירוול)

מה עושים?

אני משתמש בגרסא: NEW LOGIC 1.1 BETA 1A

תודה

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שנכתב, בראוטר האלחוטי לא פתוחים לך הפורטים לחמור, או שבעל הבית יותר חכם וכן פתח - אבל לא את הפורטים הסטנדרטיים. דבר איתו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא מספיק לפתוח פורטים, צריך גם להפנות את המידע שעובר בהם למחשב הרלוונטי ברשת הפנימית.

ייתכן ובעל הבית אכן פתח את הפורטים והפנה אותם ל-IP הפנימי של המחשב שלו ולכן הוא מקבל מזהה גבוה אך אתה מקבל נמוך.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

תכנס ל'התחל' בוחר באפשרות של 'הפעל' וכותב שם CMD.

כותב ipconfig.יופיעו לך מס' שורות,בשורה האחרונה תראה Default Getaway.את המספר שלידו תעתיק אל שורת הכתובות באקספלורר ותילחץ אנטר.כאשר אתה מעתיק את הכתובת של Default Getaway מופיע לך חלון של הזנת סיסמא ושם משתמש.

בשניהם תכתוב Admin.

שם תבחר בvirtual server וADD.

לאחר מכן תיכנס אל האימיול-העדפות/הגדרות-חיבור.

תעתיק את הפורט של TCP ושל UDP ואת האיפי שלך.

תילחץ Apply וזה יעבוד.

פורסם

צריך גם עזרה עם פתיחת פורטים.

הפורטים TCP 4662 ו- UDP 4672 פתוחים אצלי והכל היה בסדר.

אתמול אחרי שהגדרתי סיסמה לרשת האלחוטית המזהה של החמור ירד (הוא עם כיסוי שחור והחצים על הגלובוס צהובים).

בטלתי לגמרי את חסימת הפורטים אבל המזהה עדיין נמוך.

מה עושים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
צריך גם עזרה עם פתיחת פורטים.

הפורטים TCP 4662 ו- UDP 4672 פתוחים אצלי והכל היה בסדר.

אתמול אחרי שהגדרתי סיסמה לרשת האלחוטית המזהה של החמור ירד (הוא עם כיסוי שחור והחצים על הגלובוס צהובים).

בטלתי לגמרי את חסימת הפורטים אבל המזהה עדיין נמוך.

מה עושים?

כשאצלי הוא חזר למזהה נמוך מחקתי את האישור של הפורטים ופתחתי אותם מחדש.תנסה,זה אמור לעזור.

פורסם

תבדוק שלא השתנה לך ה IP אחרי הסיסמה.

פורטים הרי פותחים לפי כתובת IP ואם היא השתנתה, הפורטים מופנים ל IP הלא נכון.

פורסם

או בגדול, אתה צריך לבטל את הDHCP בראוטר שלך ולחלק כתובות IP וDNS ידנית לכל המחשבים ברשת, כדי לוודא שתמיד המחשב שלך יקבל את הIP הנכון.

כמו כן, וודא שהפיירוואל של המחשב מבוטל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
או בגדול, אתה צריך לבטל את הDHCP בראוטר שלך ולחלק כתובות IP וDNS ידנית לכל המחשבים ברשת, כדי לוודא שתמיד המחשב שלך יקבל את הIP הנכון.

כמו כן, וודא שהפיירוואל של המחשב מבוטל.

סינית מדוברת בשבילי.

הפיירוואל של לוח האם פעיל והוא גם היה פעיל לפני כן. להוריד אותו ולהסתפק בפיירוואל של הראטור?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הפיירוואל לא קשור ללוח האם. הפיירוואל עליו אני מדבר הוא חלק מהווינדוס XP עליו אתה כנראה עובד. כנס להגדרות כרטיס הרשת בווינדוס ובטל אותו לחלוטין. הוא לא הכרחי שאתה עובד מאחורי רשת ביתית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...