Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט- VW type2 קמפר Riviera 1978

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה פלטות סנדוויץ יש לי כמה.

אתה מזמן לבוא לראות ולקחת .

בהמשך לשיחה במפגש ולמחשבות שלך על הכיסא:

לדעתי אם אתה בונה מחדש אם קצת תיכנון (קטן עליך) אפשר לעשות כיסא מתקפל, ככה שאת הכריות שמים במקום אחר כשמקפלים אותו .

גם יתן לך את המרחב וגם את האפשרות להשתמש במושב הזה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שעוקב אחרי השיפוץ, שם לב בוודאי שיש בורג אחד מזדיין שאני נאבק איתו כבר לא מעט. והשבת, סוף סוף, אחרי כ10 משוריות שהתרסקו עליו, שני שופינים שנשברו, משהו כמו 20 שעות עבודה במצטבר... הצלחנו לחתוך את הבורג והחלפתי את הבולם. תסתכלו בתמונה...

האום היה מרותך במקור בצד הפנימי של תושבת הבולם שהיא חלק מהשלדה, כמעט בלי גישה, פרט לחריץ קטן דרכו אפשר לראות את האום, ולהכניס כלי בגודל זרת, לכל היותר. ומולו, במרחק 2-3 מ"מ, פח, מאחוריו מתחבא המיכל דלק. ההנדסה הגרמנית לא לקחה בחשבון שאם האום משתחרר, אי אפשר לתפוס אותו ולהוציא את הבורג. אי אפשר לחתוך את ראש הבורג כי למה שנשאר לא יהיה לאן ליפול. מהצד השני אי אפשר להיכנס, גם לא מלמעלה. מלמטה - קורת גשר הגיר, גם אין גישה.

ליאור הגה רעיון מבריק - משורית שתיכנס ברווח הקטן שיש, ותונח בין האום לבין השלדה, על הבורג. ואז נסובב את הבורג עם מפתח פניאומטי, עד שהוא יתנסר ויפול. בקיצור, אחרי כמה שעות ניסור כאלו, בתוספת עבודה באופן דומה עם שופין... זה הצליח.

אסף.

camper בורג 001.JPG

פורסם

ועכשיו, אחרי אבן הנגף הזו שהוסרה, נשארו לי כדי לסיים את השיפוץ:

השלמת מערכת החשמל, כולל חשמל בית, מצבר שני, מטענים, ממיר, וחיבור אביזרים בדשבורד (וכיוון שאני עוסק בזה באופן כלשהו גם ביומיום, אני מנחש שזה ייקח הרבה מאוד זמן)

פינישים למערכת המים - חור ניקוז וכנראה הוספת מסננים

פחים תחתונים מתחת למנוע - החלקים היחידים שחסרים במערכת הקירור

צביעה וסידור של פגוש אחורי

צביעה של הוילונות שאיבדו צלם וילון

התקנת מצלמת רוורס וחיישנים (זה יבוא עם הפגוש)

מסגרוּת - חיזוק תושבת הגלגל מקדימה, מדרגות צד

תיקוני פחחות קלים

ו... אז השקה.

אסף.

פורסם

ברכות לרגל הניצחון על הגרמנים.

מה לגבי הכיסא ? למה מקומו נפקד מהרשימה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבת שעברה... תחרות קרוס קאנטרי... הקמפר יצא לרעות בשדות. ועכשיו, עם ארבעה בולמי קוני - איזו מכונת שבילים! איזה גיהוץ! איזה כיף!

שבילי כורכר, שלוליות, קצת בוץ -והוא - נהנה. וגם אני...

אבל אי אפשר בלי להתבאס - הנורה של הבלמים נדלקה - רק כשלחצתי על הדוושה... הרכב בולם טוב, והדוושה לא יורדת נמוך מדי - ומצד שני חסר הרבה נוזל במיכל. אבל אין שום נזילה למטה. טוב, הוספתי נוזל, ונראה שהכל בסדר, אבל אני לא נוסע לשום מקום עד שנברר היטב מה קורה. אגב, יכול להיות שזה בגלל שחיקה של הרפידות הקדמיות בנות ה20, ש"עולה" בהרבה שמן שחונה בקליפרים (המיכל ממש קטן והבוכנות של הקליפרים ממש גדולות). בכל מקרה הכל ייבדק.

את עניין הבלמים צריך לפתור עד הטסט, אז אני אקדיש לזה מרץ בסוף השבוע אם לא יהיה גשם..

ואגב טסט, גם לי, כמו לכל בעלי רכב האספנות עם טסט בחודש הבא, משרד הרישוי לא שלח את הרשיון לחידוש. התקשרתי, ונערת הטלפון הבטיחה ש"שולחים עכשיו". בסדר. לא הגיע.

בשעה טובה חיברתי את החיישנים לשעון של האווירון. בהתחלה הקריאות היו מאוד מוזרות עד שעליתי על זה שחיברתי את החיישן של הטמפרטורה ללחץ ולהיפך... עכשיו אפשר לראות בזמן אמת מה הקריאה של שני החיישנים, והלוק המודרני זה גם משהו..

ויש גם חבילה חדשה שהגיעה - עם פעמיים פילטר אוויר. כמה הסתובבתי בין חנויות החלפים בתל אביב, עם רשימה מפורטת של כל המק"טים מכל היצרנים שיכולים להתאים... וכלום. בחנות של פז'ו-סיטרואן שלחו אותי לצרפת, בחנות של פיאט אמרו מכוניות כאלה יש רק באיטליה, בפולקסווגן לא הבינו מה נפלתי עליהם, והפרסים הרימו טלפונים לכל האזור, ואין. 10 דולר מאוחר יותר, עבור שני פילטרים, ועוד 20 על המשלוח, שבוע המתנה ואני מסודר לפחות ל40 אלף ק"מ הבאים עם FRAMים בעלי המק"ט המקורי. הוצאתי את הפילטר של הפז'ו שלא בדיוק התאים, והיה מכווץ מפחד בתוך הבית אחרי שדחפתי אותו פנימה בכוח, הרכבתי את הפילטר החדש, ויותר אני לא מפחד מאבק דרכים.

אסף.

פורסם

מזל טוב על הפילטר.

היה נחמד מאוד להיפגש בדרכים.

אחלה פינת קפה יש ברכב שלך ...

פורסם

גם לי, ותודה על הנוזל.

אבל חכה, אומי, אני מתכנן טיול רק לבעלי הנעה אחורית להשקה...

אגב זה - התחלתי לחשוב על תכנית להשקה, כנראה באמצע - סוף אפריל. בצפון, באתר קמפינג, בשישי, עם טיול שבילים לשבת. יהיה מעניין כי אני מתכוון להזמין גם את הג'יפאים, גם את מקוררי האוויר, וגם את אנשי האספנות. מזל שאני לא חבר באף מועדון (זה בגלל שאני מרקסיסט) ואף אחד לא יעלב...

היום הגיע הרשיון החדש. הפתעה.

אסף.

פורסם
מזל שאני לא חבר באף מועדון (זה בגלל שאני מרקסיסט) ואף אחד לא יעלב...

מרקסיסט-לניניסט, מרקסיסט-לניניסט-סטליניסט או נאו-מרקסיסט?

שמעתי שיש מלחמות רבות גם בין חברי המועדונים הללו, אז אני לא יודע כמה מזל יש לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מזל שאני לא חבר באף מועדון (זה בגלל שאני מרקסיסט) ואף אחד לא יעלב...

אסף.

מרקסיסט-לניניסט, מרקסיסט-לניניסט-סטליניסט או נאו-מרקסיסט?

שמעתי שיש מלחמות רבות גם בין חברי המועדונים הללו, אז אני לא יודע כמה מזל יש לך.

לא זה, לא זה ולא זה...

אסף התבלבל והוא לא חבר באף מועדון כי הוא נרקסיסט ולא מרקסיסט...

יש לו מועדון משל עצמו ולא כל אחד יכול להיות חבר בו, רק מישהו שהוא ממש ממש...אסף.

באהבה,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...