Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי שאלה על פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה לא ידעתי זה ארץ ייצרן של ספרד...

חבר שלי הוא עובד מוסך אמר לי לא כדאי לקנות את זה כי זה ספרד זבל :roll:

אם זה נכון ?

פורסם

כמה דברים שכדאי לדעת על פורד פוקוס:

1) FORD FOCUS האירופאית איננה מיוצרת ע''י תאגיד FORD. היא מיוצרת ע''י חברה זכיינית ספרדית שיש לה את הזכות להשתמש בסמל של FORD על הרכב... שם של החברה הספרדית הוא FORD FOCUS CO

2) פורד פוקוס II הנוכחית איננה משווקת בארה''ב, שם עדיין נמכר פורד פוקוס I בוריאציות שונות ומשונות של מתיחת פנים לפוקוס I

3) בסוף שנה הנוכחית בארה''ב יוצא דגם חדש של פורד פוקוס שמבוסס על פורד פוקוס I (דור קודם!) שלא מגיע לאירופה ולא דומה אפילו במקצת לפוקוס II שאנו מכירים

4) זה ממש ממש חוצפה שדלק מוטורס הביאו לארץ את הפוקוס II החלש בעלת מנוע 1.6 100 כ''ס חסר תזמון שסתומים משתנה, כאשר באירופה המנוע הוא זהה אבל כולל VVT ובעל 115 כ''ס באותו הנפח של 1600 סמ''ק.

5) פורד פוקוס I עדיפה מכל הבחינות על פוקוס II, כן בעיצוב, כן בביצועים וכן מבחינה מכאנית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כזה אוסף של שטויות לא קראתי מזמן

כמה דברים שכדאי לדעת על פורד פוקוס:

1) FORD FOCUS האירופאית איננה מיוצרת ע''י תאגיד FORD. היא מיוצרת ע''י חברה זכיינית ספרדית שיש לה את הזכות להשתמש בסמל של FORD על הרכב... שם של החברה הספרדית הוא FORD FOCUS CO

שטות גמורה

2) פורד פוקוס II הנוכחית איננה משווקת בארה''ב, שם עדיין נמכר פורד פוקוס I בוריאציות שונות ומשונות של מתיחת פנים לפוקוס I

3) בסוף שנה הנוכחית בארה''ב יוצא דגם חדש של פורד פוקוס שמבוסס על פורד פוקוס I (דור קודם!) שלא מגיע לאירופה ולא דומה אפילו במקצת לפוקוס II שאנו מכירים

4) זה ממש ממש חוצפה שדלק מוטורס הביאו לארץ את הפוקוס II החלש בעלת מנוע 1.6 100 כ''ס חסר תזמון שסתומים משתנה, כאשר באירופה המנוע הוא זהה אבל כולל VVT ובעל 115 כ''ס באותו הנפח של 1600 סמ''ק.

לא חוצפה, פשוט עניין של ביקוש. המנוע החזק משווק רק עם גיר ידני

5) פורד פוקוס I עדיפה מכל הבחינות על פוקוס II, כן בעיצוב, כן בביצועים וכן מבחינה מכאנית.

עוד שטות.

גוזמן עדיף שלא תכתוב מה שאתה לא יודע.

פורסם

box4

אם אני אגיד לך שספרד זה טוב אתה תאכל את זה?

לחבר שלך יש נימוק שמצדיק שלילה של כל הרכבים המיוצרים בספרד (גם VW פולו, גם איביזה מיוצרות בספרד, והן לא היחידות)?

כי להגיד ספרד זה זבל זה קל.

להוכיח את זה קשה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...