Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קשיי הנעה - לנטרה 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני שלוש שנים סבלתי לפעמים מקושי בהנעה, לפעמים כאשר הייתי מנסה להניע האוטו לא היה מגיב מלבד כיבוי צרכני החשמל

(כמו בכל הנעה) ומן רעש/זמזום חלש של מנוע חשמלי מסתובב.

באחד המוסכים שביקרתי כדרך אגב הוא ביטל לי את האימבוליזר והבעיה נעלמה .:-)

לפני שלושה חודשים הבעיה חזרה, לרוב האוטו היה מניע במן נסיון הנעה בקצב מסויים (שני ניסיונות קצרים ואחד ארוך) והבעייה לא היתה בתדירות גבוהה.

אתמול זה עבר כל גבול ניסיתי להניע במשך 50 דקות (בהפסקות) והאוטו סירב להניע, אחרי חצי שעה חזרתי ובניסיון הראשון האוטו הניע בלי שום קושי או מחאה...

לדעתי זו בעייה במערכת החשמל ולא סטארטר כי לא נראה לי שהוא היה "סוחב" 3 שנים ונשבר סופית רק עכשיו

מה דעתכם?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

תסע לחשמלאי שיבדוק את זה... הם לא לוקחים כסף על כזה דבר

הוא יגיד לך אם זה מהמצבר או האלטרנטור

אם המצבר עבר כמה שנים הגיע הזמן להחליף אותו, אם הוא דיי חדש יכול להיות שאין טעינה והאלטרנטור שבק חיים או מגע רופף

פורסם

כשהוא לא הניע לי 50 דקות אז לקחתי קבלים ממישהו וזה לא השפיע - שולל מצבר חלש.

אלטרנטור הוחלף לפני מס' שנים לדעתי אין איתו בעיות.

כשאני מנסה להניע יש רעש של מנוע חשמלי מסתובב(בטוח שאתם יכולים לדמיין את הרעש) וישנו "טיק" מהסויץ'

מעבר לזה שום רעש או צליל. לרוב הוא מניע אחרי משחק עם הסויץ' (סיבוב קצר של הסויץ' פעמיים ובשלישית אחד ארוך ואז הוא מניע).

אני די בטוח שחשמלאי יתחיל בסטארטר כי זה הכי קל ונוח הוא בן יותר מ 7 (אולי אפילו מקורי) וכדרך אגב ההחלפה אולי יחזק את החוט הרופף או הממסר הדפוק.

הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות האחרות מעבר לסטארטר שאין לי בעיה להחליף אם זו הבעיה.

פורסם

אוקיי לפי מה שאתה מתאר פה אז אני חושב שיש לי את אותה הבעיה רק שאצלי יש לפעמים פשוט טיקים בלי כלום,

פעם הייתה לי את הבעיה הזאת לעיתים קרובות, עשיתי גישור לאמובילייזר וזה הפחית טיפה,

לדעתי הפתרון של זה הוא משו שיגביר את המתח שנותן לסטרטר,

והרעש של המנוע חשמלי מסתובב אתה מתכוון לרעש של מין קצר חשמלי ארוך כזה?

206 XS

פורסם

נראה שיש לך בעיה של הגעת מתח לסטארטר , יכולים להיות כמה גורמים - בין היתר חוטים לא טובים , סוויץ לא הכי תקין , אימוביליזר כלשהו , סטארטר עצמו ..

מה שעושים בדרך כלל זה מעקף לסטארטר ע"י חיבור ריליי לסוויץ - שנותן את המתח ישירות לסטארטר - אתה יכול לנסות גם ..

פורסם
אוקיי לפי מה שאתה מתאר פה אז אני חושב שיש לי את אותה הבעיה רק שאצלי יש לפעמים פשוט טיקים בלי כלום,

פעם הייתה לי את הבעיה הזאת לעיתים קרובות, עשיתי גישור לאמובילייזר וזה הפחית טיפה,

לדעתי הפתרון של זה הוא משו שיגביר את המתח שנותן לסטרטר,

והרעש של המנוע חשמלי מסתובב אתה מתכוון לרעש של מין קצר חשמלי ארוך כזה?

הרעש הוא כמו של המשאבה של השפריצרים רק יותר חלש (צריך ממש לשים לב ולהקשיב כדי לשמוע אותו..)

אם אנחנו סובלים מבעיה דומה יש סיכוי שגם אתה תשמע את הרעש הזה

נראה שיש לך בעיה של הגעת מתח לסטארטר , יכולים להיות כמה גורמים - בין היתר חוטים לא טובים , סוויץ לא הכי תקין , אימוביליזר כלשהו , סטארטר עצמו ..

מה שעושים בדרך כלל זה מעקף לסטארטר ע"י חיבור ריליי לסוויץ - שנותן את המתח ישירות לסטארטר - אתה יכול לנסות גם ..

תודה.

אני אבדוק ביום ראשון אצל חשמלאי ואעדכן.

פורסם

טוב, חזרתי מהחשמלאי.

סיפרתי לעובד שלו את הסיפור הוא הסתכל עלי ונתן מבט של "עזוב אותי, באמש'ך".

ניסיון ראשון -מניע. ניסיון שני שלישי - מניע :? . אחרי משחק של כיבוי הדלקה מהירים האוטו לא הניע.

ניסיון להכות בסטארטר לא הצליח (קשיי גישה) והעובד החליט סטארטר.

כשניגשתי לבעל העסק ואמרתי שזה לא רציני לבדוק כך ואז לתת את האבחנה, בתגובה הוא העלה את האוטו על הליפט הצליח לגשת לסטארטר ונתן שם מכה קלה - והופ! האוטו הניע (אציין שניסיתי במשך 10 דקות להניע מהרגע שהעובד איבחן ועד שניגשתי לבעל העסק - ללא הצלחה). לא בוצע בדיקה מעמיקה יותר ברגע שהמכה "שיחררה" את הסטארטר הסתיים האבחון.

לטענתו סטארטר לא תקין המלצת מחיר תתקבל אחרי הפירוק ואבחון מה צריך לשפץ.

מחיר מקס' הוא 600-700 לפני מע"מ על הסטארטר בלבד (במידה ולא ניתן לשפץ). האם המחיר סביר?

• תוכן חדש...