Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רכב במגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום רב

יש לי רכב ניסן סרנה 97 ואני מעוניין להחליפה במכונית פרטית. הייתי במגרש והוא הציע לי פורד פוקוס מליסינג 2005 וביקש שאוסיף לו עוד 49000 ש"ח, או רכב כנ"ל עם דפיקה בחלק האחורי, בתוספת 44000 ש"ח.

אני זקוק ליעוץ בדחיפות: א. האם שווה לקנות רכב מליסינג?

ב. האם המחיר שהוא דורש הוא סביר?

ג. האם בכלל אפשר לסמוך/רצוי לקנות במגרש?

ד. האם עדיף לקחת את הרכב למוסכניק שלי או למכון בדיקה [ישנן שמועות של קובינות בין הנ"ל]?

ה. האם מישהו מכיר מגרש עם אדם אמין - אבל באמת?

תודה מראש

כרמליתה

פורסם

א. הכל תלוי במצב הרכב בבדיקה. אם הרכב שמור, משתלם לקחת מליסינג.

ג. בגדול, ההמלצה בפורום היא לא לקנות ממגרש. למרות ששוב, ייתכן שהרכב שמור במיוחד, ואז זה ישתלם.

ד. או למוסכניק שלך או למכון בדיקה בעיר אחרת.

ה. ערכי חיפוש בפורום זה, וקראי את הנעוצים למעלה. הם יתנו לך תמונה כללית של שוק הרכב המשומש.

פורסם

כרמליטה שלום,

רכבים טובים מליסינג נמכרים אך ורק ע"י חברות הליסינג בעצמן.

את הזבל בצורת מכוניות לאחר תאונות/ ק"מ גבוהה/ מכוניות לאחר התעללות וכו' הם מוכרים בזול מאוד לסוחרי רכב אשר מעלימים את כל התאונות והק"מ הגבוהים ומוכרים לך "בונבוניירה".

אני עוד לא נתקלתי בסוחר רכב ישר והגון, כנראה שיש כמה אבל אני לא מכיר אותם וגם לא ממש מצליח להבין איך במציאות הקיימת הם מצליחים לשרוד..

אכשיו לשאליתייך:

א. כן, שווה. אבל רק ישירות מחברת הליסינג!

ב. סביר מאוד להניח שהוא מנסה לקבל את האוטו שלך במחיר נמוך מאוד ("זה חרה דגם, אין לו שוק, אנשים לא מצליחים להפטר ממנו אחרי שנה של פירסום") ולדרוש מחיר מלא על רכב ליסינג לאחר תאונה או עם 200K ק"מ יותר מאשר את חושבת.

ג.אי אפשר לסמוך ורצוי להמנע מכך!

ד. אם החלטת להמר ולשים את כספך על קרן הצבי,מאוד מומלץ למוסכניק שלך, מכון בדיקה זה בעייתי כי בד"כ הם מרושתים ומקומבנים על רוב המכונים באזור (אלא אם זה עיר גדול ואז ברור שהם לא מכירים את כולם אבל עדיין, את רובם).

ה. את לא רצינית, אין כזאת חיה (ואם יש, היא בסכנת הכחדה חמורה).

בהצלחה ברכישה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא הייתי ממליץ לקנות ממגרש כי:

1)לא תמיד המוכר "נקי", אלא מקמבן לך כל מיני הפתעות לא צפויות.

2) כמו שאמרו - הרכבים לא תמיד נקיים, הסוחרים משביחים אותם. הם חושבים שזה מטוס ישן, ובוחרים לתקן אותו, מה שבפועל, לא תמיד חוקי.

3) לא תמיד יש אחריות!!! את לא יודעת כמה זמן הרכב שוכב במגרש ללא טיפולים, כמה זמן שוכב השמן בתוכו, הדלק, וכל הנוזלים האחרים...

בקיצור - לא מומלץ לבעלי לב חלש.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

• תוכן חדש...