Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ואמין עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי כמעט חודשיים של חיפוש רכב מקיף וקריאה יסודית בפורום, החלטתי להיוועץ בכם באופן ישיר:

אני מחפשת רכב קטן, אמין וחסכוני לנסיעה עירונית (ת"א) בעיקר - מקס' 900 ק"מ בחודש.

התייאשתי מסיריון, יאריס ואיגניס בשנתונים המוקדמים ובמחירים המופרזים, לא מעונינת באירופאיות בכלל,

מה שמשאיר אותי עם... יונדאי גטס הידועה לשמצה..

אני תוהה אם בתקציב הנל, גטס 2004-05 עם ק"מ לא גבוה, ובהנחה שלא תראה מוסכים יותר מדי, עשויה לפצות על צריכת הדלק הבעייתית. מה אתם חושבים? (הביטוח שלה גם זול יותר מאחרות)

(חשבתי גם על פיאט פנדה אבל התיבה הרובוטית מרתיעה אותי..)

מה אתם אומרים? :roll:

פורסם

ברוכה הבאה לפורום

את יכולה לבדוק גם את הפיאט פונטו ספייס ELX

הרכב מסתדר בצורה טובה מאוד עם נהיגה עירונית

בנסיעה רגועה ,יש חברי פורום שהגיעו לצריכת הדלק 1:15 (נתון די נדיר כאשר מדובר ברכב עם תיבה אוטומטית)

פורסם

לטעמי, כדאי שתריצי בפורום חיפוש על הגטס על מנת שתוכלי לעמוד על טיבה. אני אישית לא הייתי שולל את הגטס רק בשל תצרוכת הדלק שלה אך כל אחד ושיקוליו.

פורסם

הסטיגמה של תצרוכת דלק גבוהה בכל יונדאי גטס לא נכונה והבעיה נפתרה לפני כמה שנים לפי היבואן, זכור לי גם מבחן של "אוטו" בנושא.

למה את שוללת אירופאיות?

פורסם

:-)תודה על התגובות!

אז ככה-

אני לא מתלהבת מאירופאיות בעיקר בגלל אחזקה יקרה ...

עם זאת, התחלתי לחקור קצת לגבי הפיאט פנדה והיא נראית כמו אופציה נחמדה:

העיצוב חמוד, מבחינת מחיר היא דומה לגטס ואף עולה עליה מבחינת אבזור ובטיחות (לפחות מול דגם GLF הנפוץ בגטס).

מישהו יודע משהו לגבי השוק שלה (בקושי רואים אותה על הכביש- מה זה אומר?) ולגבי אחזקה / מחלות ילדות?

ומה לגבי התיבה הרובוטית? כמה זה שונה מנהיגה על תיבה אוטומטית, אם בכלל?

פורסם
ברוכה הבאה לפורום

את יכולה לבדוק גם את הפיאט פונטו ספייס ELX

הרכב מסתדר בצורה טובה מאוד עם נהיגה עירונית

בנסיעה רגועה ,יש חברי פורום שהגיעו לצריכת הדלק 1:15 (נתון די נדיר כאשר מדובר ברכב עם תיבה אוטומטית)

אין תיבה אוטומטית בפונטו.

בדגמי ה ELX מצוייה תיבה רציפה, מה שעוזר להסביר את צריכת הדלק.

!AWDSOME

פורסם

טוב, אף אחד לא מתייחס לשאלותיי לגבי הפנדה אז אני אחדד:

ראשית, קראתי כאן לגבי התיבה הרובוטית. אמרו לי שיש אפשרות "לבטל" את האופציה הרובוטית ואז זה גיר אוטו' לכל דבר. האם זה נכון?

כמו כן, משיהו ציין בפורום שבעלייה הרכב עלול להדרדר כמו בגיר רגיל. איך מונעים את זה ??

באופן כללי, ב-10 השנים האחרונות (מאז שקבלתי רישיון)אני נוהגת אך ורק על אוטו' ולא יכולה לשמוע על הילוכים.

נראה לכם שתהיה לי בעיה עם זה?

ושאלה אחרונה- האם הסחירות של הרכב גבוהה? כמעט ולא רואים אותו על הכביש...

שוב, הפנדה נראית לי כמו חלופה נחמדה לגטס בתקציב שלי ואני ממש מתלבטת...

תגובות?:shock:

פורסם

עדכונים מהשטח:

הלכתי לראות עכשיו פנדה מהשכרה, עשיתי סיבוב די ארוך ועד כה זה לא נראה ככ נורא או לפחות כמו משהו שאפשר להתרגל אליו.

האם יש מקרים מסוימים שבהם התיבה מגלה חסרונות (עליות, פקקים?) ?

השאלה הנשאלת (שוב - תתיחסו אליי!!!):

מה עלות האחזקה של הפנדה ומה אחוז התקלות הנובעות מהתיבה הרובוטית?

יהיה לי קל למכור אותו בעוד שנה- שנתיים?

הרכב שנת 2005 , מטופל, עם ק"מ לא גבוה.

פורסם

חברים,

אני שוקלת ברצינות ללכת על הרכב הזה. בבקשה -- מי שיש לו ניסיון אישי עם פיאט פנדה -- תענו לי !!

פורסם
פיאט פנדה עולה 45 אלף?:shock:

כנראה הכוונה לפונטו ספייס

תתפלא אבל ניתן למצוא פנדה במחיר הזה, בייחוד אם מדובר ברכב מהשכרה.

נ.ב.

אמילי, אם לא עונים לך זה לא מתוך כוונה רעה, הרי לא היית רוצה שסתם יענו לך ויספרו לך מידע לא ענייני ולאו דווקא נכון.

לגבי הסחירות, אני מאמין שתהיה לה סחירות טובה אך השאלה היא לגבי שמירת הערך שלה. על פניו, היא כבר עברה את מדרגת ירידת הערך הגדולה שלה וכבר אין לה ממש הרבה מקום ליפול. יחד עם זאת, לעניין זמן ההחזקה ברכב. ככל שמדובר בזמן ארוך יותר כך בדרך כלל "הנזק" של ירידת הערך מהשכרה לשעבר פוחת. לגבי שנתיים אינני בטוח אם זה ישתלם לכיס אבל אין לי ספק שתצליחי למכור אותה (ואם יורשה לי להיות אופטימי, אפילו במחיר מחירון לאחר שקלול ה"השכרה לשעבר" ויתכן שכמו במקרה של האטוס ושות', שאף מעל למחיר המחירון - בכ"ז אין הרבה פנדות ומדובר ברכב חדש במחיר נמוך). דבר נוסף שיש לקחת בחשבון זה את עניין החלפים - אין הרבה פנדה על הכביש וכנראה שאם תזדקקי לחלפים את תאלצי לרכוש חלפים חדשים (אינני יוכול לתת לך הערכה לעלויות, אך אני בספק שהמחיר יהיה כואב, בכ"ז מדובר בפנדה).

• תוכן חדש...