Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברה!

אז הכל התחיל מזה שהדוטק שלי יושב מאחורה ביונדאי לנטרה 95, מה לעשות זה היה פתרון זמני עד עכשיו ועכשיו התחלתי לעשות בניות הורדתי את הוופרים מהאוטו והתחלתי בבניות, לא ניתקתי שום דבר מהמגבר ולא עשיתי פיידר לקדימה ואחרי כמה ימים נזכרתי שהטווטרים נשארו מחוברים (ז''א ידעתי על זה אבל פשוט אחרי שניתקתי את הוופרים מהקרוס לקחתי את זה שהטווטרים לא עובדים כמובן מאילו), כרגע הוצאתי את אחת הטווטרים ובדקתי התנגדות , אין תגובה בכלל ניסיתי לשנות ל+3- DB וכו' וכלום לא עוזר.

מה זה אומר לכם? האם אני טועה או שהטווטרים באמת שרופים?

אנא ממכם תעזרו לי / תרגיעו אותי שזה לא שרוף כי לי נשבר ה****!! מהמערכת המח***נת הזאת!! לפני חודש זה היה הסאב, לפני חודש וחצי זה היה רמקול 4'' קדמי ועוד הרדיו דיסק מעצבן אותי עם זה שהוא פתאום מחליט שהוא רוצה להקפיץ את הדיסק, הכל נשרף! באמת אני לפני צבא ואני מרוויח גרושים ואני לא מצליח לחיות נורמלי עם כל ההפתעות האלה.

המגבר הוא 75.4 גייביאל

הסט הוא דוטק MT22

והרדיו דיסק הוא פנסוניק 5301

לפחות הבניות הולכות להיות נורמליות , למרות שעם המזל שלי הם ישברו כשאני ירכיב אותם.

תודה רבה אנשים מזל שיש אותכם.

206 XS

פורסם

אם הוא מדד את ההתנגדות על הסליל ואין תגובה כנראה שיש נתק בתוך הסליל מה שאומר שהטויטר הלך לעולמו (אלא אם כן הוא יקח אותו לליפוף מחדש). במידה והיה נתק חיצוני אני מאמין שהוא היה מזהה אותו.

פורסם

את זה אני אדע רק אם אני אלך למתקין או שיש דרך לגלות את זה לבד?

הגיוני שיהיה נתק ב2 הטוויטרים באותו הזמן?

אם בכל זאת הם נשרפו, ההבדל בן MT22 ו MT11 הוא גדול?

כי לא שמעתי את ה11 , הסט נקנה יד שנייה.

תודה על התגובות המהירות ולילה טוב.

עריכה:

לא שמתי לב לתגובה האחרונה, איפה עושים ליפוף? מחיר? אמין או שעדיף לא להכנס לזה?

ממה זה נובע? שבעזרת השם שום דבר לא ישרף לי יותר?

206 XS

פורסם
אם הוא מדד את ההתנגדות על הסליל ואין תגובה כנראה שיש נתק בתוך הסליל מה שאומר שהטויטר הלך לעולמו (אלא אם כן הוא יקח אותו לליפוף מחדש). במידה והיה נתק חיצוני אני מאמין שהוא היה מזהה אותו.
נכון צודק רק שבמורל יש רגישות למשיכות מיותרות והנתק כמעת ודאי נמצא בחלק העלייון של הטויטר
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

יחיאל : אני לא מתווכח , אנ לא מכיר את הטויטרים לעומק , רק ציינתי מה יכולה ליהיות הסיבה לכך שהם לא עובדים.

בקשר לליפוף אני מאמין שיהיה לך יותר זול לקנות חדש .

פורסם

האם בדקת ישירות את הטוויטר?

לפי התיאור שלך חיברת את מודד ההתנגדות לחיבור ה IN בקרוס אובר.

אם כך לא תקבל מדידה כלל וזאת עקב כך שיש קבל בטור בדרך לטוויטר. קבל הוא נתק בDC.

ולכן לא תקבל כל קריאה לא ב 0 ולא ב 3דיבי.

עלייך לחבק ישירות לחוטים של כל טוויטר בנפרד את בודק ההתנגדות.

כמו כן מומלץ לבדוק שהמודד תקין , ומכוייל ליחידות שבהן ההתנגדות של הטוויטר תזיז אותו בכלל.

פורסם

כן אני מצטער שלא הסברתי את עצמי נכון, אני בדקתי כשהטוויטר היה מנותק כמובן ולמה שהתכוונתי זה שניסיתי לחבר ל3דיבי בלי כל קשר.

אז מה הלך לעולמו בטוח? MT11 יספק אותי? יש מקומות זולים חוץ ממה שראיתי בפורום מכירה?

ד''א, חשבתי על זה שהרב מודד דפוק לכן בדקתי עם עוד אחד רציני ולא הייתה עדיין תגובה.

שוב תודה חברים.

206 XS

פורסם

תחבר את לרדיו דיסק את הקרוס של הסט ואז תחבר את הטוויטר לקרוס, תפעיל מוזיקה, שומעים או לא?

עזוב אותך ממדידות של רב מודד.

אצלי נשרף הMT-11 בגלל שהם היו חשופים לשמש ישירה ואז היו מתחממים, בנוסף לכך קצת עיוותים מהמגבר מהרדיו דיסק מהדיסק עצמו והופלה נתק בסליל.

ניגשתי למתקין התותח שלי שהוריד כמה ליפופים עד שהוא הגיע לקטע הקרוע, הוא משך עוד קצת חוט מהקטע הקרוע וחיבר עד ההלחמה (שתי פיקים קטנים שמתחברים לחוטים) ועובד טוב עד היום.

לעומת זאת הטוויטר השני גם הלך לו לעולמו באותה צורה (לא למדתי לקח) ואני ניסיתי לחסוך נסיעה למתקין וניסיתי לתקן בעצמי, הבעיה היא שבטוויטר השני לא הצלחתי הורדתי כמה ליפופים עד שכנראה הגעתי לנתק או שנקרע החוט ולא הצלחתי למצוא את החוט חזרה- הלך הטוויטר.

אולי שווה לגשת למפעל של מורל בנס ציונה והם יסכימו לתקן או אם אתה כבר תהיה שם תוכל לרכוש טוויטרים.

בקרוב MT-22 אצלי במערכת, הפעם הם לא יהיו חשופים לשמש ישירה.

שיהיה בהצלחה,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אצלי נשרף הMT-11 בגלל שהם היו חשופים לשמש ישירה ואז היו מתחממים, בנוסף לכך קצת עיוותים מהמגבר מהרדיו דיסק מהדיסק עצמו והופלה נתק בסליל.

ניגשתי למתקין התותח שלי שהוריד כמה ליפופים עד שהוא הגיע לקטע הקרוע, הוא משך עוד קצת חוט מהקטע הקרוע וחיבר עד ההלחמה (שתי פיקים קטנים שמתחברים לחוטים) ועובד טוב עד היום.

מאור.

החיים יפים , לא?

המתקין שלך שינה את ההתנגדות של הטויטר,כי הוא שינה את הסליל שלו !

אני אסביר לך את זה שוב:

כתוב על הטויטר שלך MT-11 , אבל אתה נוסע עם משהו אחר , כי יש לו פחות ליפופים בסליל הרמקול.

אם זה בשבילך מתקין "תותח" , אני מפחד לחשוב מה זה מתקין גרוע .

מידן.

.

ZZR

פורסם
החיים יפים , לא?

המתקין שלך שינה את ההתנגדות של הטויטר,כי הוא שינה את הסליל שלו !

אני אסביר לך את זה שוב:

כתוב על הטויטר שלך MT-11 , אבל אתה נוסע עם משהו אחר , כי יש לו פחות ליפופים בסליל הרמקול.

אם זה בשבילך מתקין "תותח" , אני מפחד לחשוב מה זה מתקין גרוע .

מידן.

.

עדיף על טוויטר שלא עובד בכלל לא?

יכול לגרום נזק למגבר/ קרוס/ מיד?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...