Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלים קשיחים בגטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שהמתלים קשיחים מדי, ורציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. האם זה הגיוני שיש צורך להאיט ל-20 קמ"ש לפני כל פס האטה ממוצאה ואם גבוה מהממוצאה אפילו פחות? כמובן שקשה לקבל תשובה רצינית מכיוון שאין 2 פסי האטה זהים, אבל עדיין אני מעוניין לקבל חוות דעת בעניין והאם יש פתרון סביר . הרכב אגב עבר נסיעת מבחן ונבדק והמתלים הם תקינים.

פורסם

כן זה הגיוני לרדת ל20 קמש בעת מעבר על פס האטה[אלא אם כן אתה לא אוהב את הרכב שלך /הגב שלך]

פסי האטה נועדו שתאיט במעבר עליהם ולא שתדהר עליהם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נראה לי שבכל המכוניות הקטנות יותר - פסי ההאטה 'מורגשים' יותר, אולי זה קשור למרחק בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים.

כמובן שזה נכון כאשר הפס הוא מסוג "בינוני" ולא איזו מפלצת שדומה ל"ג'רזי".

פורסם

היונדאי גטס מטבעה רכב קופצני ולא נוח.

אם אתה רוצה להשקיע אתה יכול להחליף את בולמי הזעזועים ולשפר את המצב.

או שתחיה כך ותחליף את הרכב בהקדם.

פורסם

אין לי כל כוונה למכור, קניתי גטס כי אני צריך רכב שישרוד הרבה שנים. סתם מתוך סקרנות, האם בולמי זעזועים קשיחים כאלו יגלו אמידות, בהשוואה לבלמ"ז רכים יותר?

פורסם

יכול גם להיות שמעבר לכל מה שנאמר שבולמי הזעזועים שלך עשו את שלהם

במידה ואתה רוצה המלצה לבולמי זעזועים טובים ורכים לך על kyb

תוכל להתקשר לצנטרל בת"א ברחוב יצחק דשה פינת שוונצינו לקבל הצעת מחיר

בכל מקרה כאשר עבדתי בפג'ו סיטרואן זה מה שהתקינו ברכבים אצלנו

אני לא יכול להעריך לך כמה יעלו לגטס ואם זה אותו בולם

למאזדה ידוע לי שעולה 1200 בערך לרביעייה אם יש לך אפשרות לקנות דרך מוסך תוכל להשיג בזול יותר

פורסם

אין לי כל כך כסף, למותרות כאלו (לקפוץ ולדפוק את הראש בתקרה כל פעם שאני נוסע מעל פס האטה) ,בכל אופן רציתי לוודא שזה נורמלי לעבור פסי האטה ב-20 קמ"ש וכשיגיע הזמן להחליף בלמ"ז אז אני אבקש KYB.

פורסם

בכל מקרה

אל תיסע מהר על פני פסי האטה זה לא בריא בכלל

תאיט ותיסע לאט ככל האפשר לבריאות רכבך

בקשר להשקעה אני בטוח שיש בולמ"ז טובים גם במחירים אטרקיביים יותר.

• תוכן חדש...