Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מספרי זיהוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בסקירה חסרת תועלת:

פעם לא היו הרבה מכוניות, ואז היו 5 ספרות זיהוי. לימים יווצר גם השם "מועדון החמש". אח"כ שש ספרות ובסופו של דבר הגיעו לשבע ספרות, בשנות השמונים אני חושב. אז לדעתי היה המצב הכי טוב כי שתי הספרות האחרונות היו השנה, שזה דבר יעיל מאוד. ומקסימום אם יש יותר מידי מכוניות, במקום 82 רושמים 52 והכל טוב.

בתחילת שנות התשעים משום מה (או אולי משום שהיו ממש הרבה מכוניות ולא רצו לעשות גם בנוסף ל52 אולי 62 או 72 מסיבה מעורפלת) התחילו עם רעיון של חברות / יבואנים. נניח מרצדס - 00 וכו'. באיזשהוא שלב הפסיקו עם זה.

מספיק עם זה. אני לא יודע למה כתבתי את זה בדיוק אבל אין לי כח למחוק את זה.

השאלה: נודע לי לאחרונה שאם אוטו עובר תאונה קשה (הלך פרונט וכו') ותיקנו אותו, משנים את שתי הספרות האחרונות, כדי שידעו מה הוא עבר.

האם יש איזשהוא מקרא לזה?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
נתחיל בסקירה חסרת תועלת:

פעם לא היו הרבה מכוניות, ואז היו 5 ספרות זיהוי. לימים יווצר גם השם "מועדון החמש". אח"כ שש ספרות ובסופו של דבר הגיעו לשבע ספרות, בשנות השמונים אני חושב. אז לדעתי היה המצב הכי טוב כי שתי הספרות האחרונות היו השנה, שזה דבר יעיל מאוד. ומקסימום אם יש יותר מידי מכוניות, במקום 82 רושמים 52 והכל טוב.

בתחילת שנות התשעים משום מה (או אולי משום שהיו ממש הרבה מכוניות ולא רצו לעשות גם בנוסף ל52 אולי 62 או 72 מסיבה מעורפלת) התחילו עם רעיון של חברות / יבואנים. נניח מרצדס - 00 וכו'. באיזשהוא שלב הפסיקו עם זה.

מספיק עם זה. אני לא יודע למה כתבתי את זה בדיוק אבל אין לי כח למחוק את זה.

השאלה: נודע לי לאחרונה שאם אוטו עובר תאונה קשה (הלך פרונט וכו') ותיקנו אותו, משנים את שתי הספרות האחרונות, כדי שידעו מה הוא עבר.

האם יש איזשהוא מקרא לזה?

שטויות אחי המספר זיהוי נישאר לך באוטו עד שאתה מת :lol:

פורסם

בצע חיפוש : מספרי AND רישוי

דובר רבות על זה ובהרחבה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

היו כבר שירשורים על המספרים.

ואם אני זוכר

66- זה רכב ששוקם

ו00 זה לא מרצדס אלה יבוא אישי :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
היו כבר שירשורים על המספרים.

ואם אני זוכר

66- זה רכב ששוקם

ו00 זה לא מרצדס אלה יבוא אישי :wink:

00 זה גם יכול להיות אוטו שהורד מהכביש - מסיבות אלה ואחרות, וההוחזר אליו אחרי פרק זמן.

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

טוב. מצטער אבל חיפשתי גם "לוחית זיהוי" וגם "מספר זיהוי", עברתי על כל העשרים ומשהו תוצאות שהיו ואף אחת לא היתה קרובה.

האם תוכלו לסייע? לפחות בלמצוא את הנושא או בלחפש את הנושא?

תודה

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
טוב. מצטער אבל חיפשתי גם "לוחית זיהוי" וגם "מספר זיהוי", עברתי על כל העשרים ומשהו תוצאות שהיו ואף אחת לא היתה קרובה.

האם תוכלו לסייע? לפחות בלמצוא את הנושא או בלחפש את הנושא?

תודה

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=16128#16128

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

בשנות השמונים רכב שהיה עובר תאונה קשה(מעל ל50% נזק)והיו משקמים אותו היה מקבל במקום הסיפרה 8 של המודל את הסיפרה 6

ומספרים שקיבלו במקום ה8 את הסיפרה 5 זה לא בגלל שניגמרו להם המספרים אלא זה אומר שהרכב קיבל את המיספר שלו יותר מאוחר משנת הדגם שלוכמו למשל רכב ביבוא אישי שנת 88 שקיבל רישוי בשנת 89 המספר שלו יסתיים ב58

הסיומת 00 היא כן של מרצדס

כאשר הרכב ביבוא אישי המספר מתחיל ב11/12 ומסתיים ב 00 זו גם היתה הסיומת של מכוניות של "הבילוש"או מכוניות מוסוות של המשטרה.

erezzx

• תוכן חדש...