Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה

יש לי רמקולים של סרוין וגה HED 1693

ומגבר של לאנזר VIBE 420

ורדיו דיסק של רוקפורד 9120

והרמקולים נשמעים כאילו הם צורחים בווליום גבווהה

מה הבעיה יכול להיות שזה הרדיו דיסק?

אם אני יחליף לרדיו דיסק של סוני הפאנל הנופל לא זוכר את הדגם יהייה הבדל ?

תודה לכם

ושנה טובה

פורסם

אני בספק עם הרדיו דיסק הוא הבעיה. הטוויטרים של סרווין צורחים מטבעם אבל אפשרות סבירה היא שההספק של המגבר נמוך מדי בשבילך ואתה מנסה להוציא ממנו יותר ממה שיכול דבר שמתבטא בדיסטורשיין בטוויטרים (צרימה). אתה יכול לנסות לגשר את המגבר אל הרמקולים הקדמיים ככה שיקבלו הספק גבוה יותר וכך תוכל לדעת אם אכן חוסר הספק זו הבעיה.

פורסם

ניראה לי שהוא ניסה לרמוז שכל היציאות נימצאות בשימוש .. אם הבנתי נכון ..

boom - הוא רצה שתעשה ניסיון - שתיתן לרמקולים יותר כוח על ידי גישור ואז לראות אם זה בעצם פתר את הבעיה..

פורסם
אני בספק עם הרדיו דיסק הוא הבעיה. הטוויטרים של סרווין צורחים מטבעם.

אייל, לא אהבתי את ההכללה הזו

בדגם הזה אולי יש טוויטרים שצווחים אבל זה לא אומר שבשאר יש....

פורסם
אף אחד לא אמר שאתה חייב לאהוב או להסכים עם מה שאני אומר, האמת היא שהתכוונתי לדגם הספציפי הזה אבל זה נכון במידה מסויימת גם לשאר הדגמים ששמעתי.

אז שתדע שלא כולם כאלה....

פורסם
אף אחד לא אמר שאתה חייב לאהוב או להסכים עם מה שאני אומר, האמת היא שהתכוונתי לדגם הספציפי הזה אבל זה נכון במידה מסויימת גם לשאר הדגמים ששמעתי.

איזה דגם למשל יש לו טוויטרים רכים?

פורסם

איזה דגם למשל יש לו טוויטרים רכים?

ב SS2652 אולי הצליל לא רך כמו במורל הייבריד אבל הוא לא צורם כמו טוויטרים אחרים.

פורסם

כאשר התיעצתי עם אנשים אחרים אמרו לי שהבעיה היא ברדיו דיסק שהוא מממש

גרוע

וזה הרוקפורד 9210 אם אני יחליף לפיוניר סידרה 7 הסאונד ישתנה לי.????

פורסם

עניתי לך כבר בתגובה הראשונה.

תעשה ניסיון, גשר את הערוצים זמנית לקומפוננט וככה תוכל לראות אם אכן הסברה שלי שמחסור בהספק הוא הבעיה, נכונה או לא. אם לא, תוכל לחשוב הלאה.

הסאונד לא ישתנה וגם אלו שכן מאמינים שהסאונד משתנה טוענים שלפיוניר יש סאונד מתכתי ככה שגם אם תשמע להם וגם אם תשמע לי הדעה שזה לא יעזור, זהה.

כוון גם את האקולייזר אם יש ואת הבס והטרבל על FLAT, יכול להיות והגברת את התדרים הגבוהים יותר מדי.

• תוכן חדש...