Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במערכת לרובר 200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני חדש פה בפורום ויש לי רובר 200 עכשיו אני רוצה לשים לה מערכת וכמובן שגם אני הסתבכתי במה לשים,עד עכשיו שמתי

רדיו פיוניר 2950 שאני בעיקרון מבסוט ממנו מאוד

קניתי רמקולים של אינפיניטיREF9613I מאחורה

עכשיו לשאלות:

אני רוצה לדעת למי שיודע כמה אינטש הרמקולים מקדימה ברובר אני לא יודע להבדיל בין 6.5 ל5.25 ככה שאין לי מושג מה אני אמור לחפש ואם זה 6.5 אני מתבלט בין רמקולים של חברת אלפין מקדימה לבין רמקולים של קנווד או שיש לכם המלצה אני רוצה להשקיע על רמקול קידמי בין 200 ל 300.

ועכשיו עוד שאלה האם כדי להביא את המגבר ליטינג אדיו 400.4 1200W כי זה פחות או יותר התקציב שלי 800-900 למגבר או שבתקציב כזה יש משהו יותר טוב

ואחרי כל זה נשארה עוד שאלה אחת האם אתם מכירים מישהו שמתקין מערכות בבית הלקוח או שאם יש לכם מתקין טוב באיזור נתניה

תודה לכל מי שעוזר לי

gs_s

פורסם

בנוגע למידת הרמקולים מקדימה, תעשה חיפוש, יש שרשור שלם על מידות רמקולים לרכבים שונים, אולי תמצא שם את מבוקשך, אם לא תמצא תמיד תוכל לפתוח את הדלת ולמדוד.

לגבי המגבר- מגבר מצויין, יש לי אותו ואני מרוצה.

ולגבי המתקין- בדוק תיבת הודעות פרטיות :)

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לא ממליץ על תקציבים כל כך נמוכים לסט הקדמי. עדיף לחכות עוד קצת ולהשקיע כ600-700 ש"ח בקומפוננט, עדיף אפילו יד שנייה, (כך תקבל מוצר שעולה חדש כ1200 ש"ח, וזה כבר משהוא שנשמע סביר). אחרת חבל על הכסף שלך, כי תוצאה טובה לא תקבל. במידה ותרצה המלצות, תתייחס לדגמים הספציפיים ("רמקולים של קנווד" זה לא אומר יותר מדי).

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

טוב אחלה של אתר ממש עזרתם לי אז עכשיו עוד שאלה איך הקומפוננט של מורל פולס?

ולא מצאתי בשירשור של מידות הרמקולים לרובר אז מה שיודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי

פורסם

מורל פולס נחמדים אתה צריך לשמוע אותם

זאת הסידרה הנמוכה של מורל ככה אומרים

לדעתיי תחסוך עוד קצת כסף ותקנה את הדוטק שהוא מעולה

יש לו מלא תגובות טובות בפורום תריץ חיפוש

פורסם

בתקציב של 850 שקל אתה יכול לקנות את המגבר בדיוטי פרי או ה- JBL או ה- INFINITY

אבל קודם אתה צריך לבדוק שיש להם אוטו אני אישית מאוד מרוצה מהמגבר של INFINITY 7541a

200$

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם
לפי שירשור באתר היצרן של הרכב

http://forums.mg-rover.org/showthread.php?p=2122759

מידת הרמקולים מקדימה היא 6.5 אינצ' (או כ-17 ס"מ)

לפי מה שאני הבנתי זה שיש מקדימה 5.25 אבל אפשר לעשות שם איזה סידור עם 6.5 להביא שם בחורים ובקידוחים אני פשוט לא תותח באנגלית אז אם מישהו יכול לבדוק את האתר הזה טוב ולהגיד לי מה אומרים שם אם זה 6.5 או 5.25 למרות שלפי דעתי 5.25 יש שם וגם איזה 2 מתקיני רכב אמרו לי שהם כמעט בטוחים שיש 5.25 אבל שווה לבדוק עוד פעם

תודה לכל מי שעוזר לי

gs_s

פורסם
בתקציב של 850 שקל אתה יכול לקנות את המגבר בדיוטי פרי או ה- JBL או ה- INFINITY

אבל קודם אתה צריך לבדוק שיש להם אוטו אני אישית מאוד מרוצה מהמגבר של INFINITY 7541a

200$

תודה על העזרה בארץ אני יודע שהאינפיניטי עולה 1500 שקל אז באמת זה כזה אפשר מחיר? בין 1500 ל200 דולר וגם הבעיה הגדולה יותר איך אני יקנה מהדיוטי פרי

פורסם

אולי תפנימו שאין יותר גיביאל ואינפיניטי בדיוטי?!

לא מספיק שאתם חיים בסרט של מגבר ב200 דולר כמו שהיה פעם אתם גם משלים אנשים אחרים שסומכים עליכם.

עכשיו בדיוטי יש מגבר שפ פנסוניק ב200 דולר שהוא חלש ולדעתי לא שווה להשקיע עליו את הסכום הזה כשיש אופציות טובות אחרות בארץ באלף שקל.

פורסם
אולי תפנימו שאין יותר גיביאל ואינפיניטי בדיוטי?!

לא מספיק שאתם חיים בסרט של מגבר ב200 דולר כמו שהיה פעם אתם גם משלים אנשים אחרים שסומכים עליכם.

עכשיו בדיוטי יש מגבר שפ פנסוניק ב200 דולר שהוא חלש ולדעתי לא שווה להשקיע עליו את הסכום הזה כשיש אופציות טובות אחרות בארץ באלף שקל.

תודה שאמרת לי את זה באמת לא נשמע לי הגיוני מגבר של אינפיניטי ב850 שקל שפה עולה 1500+

פורסם
לפי מה שאני הבנתי זה שיש מקדימה 5.25 אבל אפשר לעשות שם איזה סידור עם 6.5 להביא שם בחורים ובקידוחים אני פשוט לא תותח באנגלית אז אם מישהו יכול לבדוק את האתר הזה טוב ולהגיד לי מה אומרים שם אם זה 6.5 או 5.25 למרות שלפי דעתי 5.25 יש שם וגם איזה 2 מתקיני רכב אמרו לי שהם כמעט בטוחים שיש 5.25 אבל שווה לבדוק עוד פעם

תודה לכל מי שעוזר לי

gs_s

לפי מה שאני מבין מתי שאתה מוציא את הרמקולים המקוריים יוצא איתם החוצה גם טבעת שמקיפה אותם ולכן החור יהיה יותר גדול מ-6.5 אינצ'.

מוסבר שם איך להוציא את הטבעת שמקיפה את המקוריים. לא נשמע מסובך מידי. בכל אופן המתקין שלך ידע לעשות את העבודה.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

• תוכן חדש...