Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מזמן לא יצא לי להכנס לפה, הייתי עסוק בלימודים כל השנה האחרונה , ועכשיו עומד להתפנות לי הזמן הדרוש להמשיך עם פרוייקט החיפושית שלי .

אני צריך עצה לגבי בידוד נגד רעש בכל תא הנוסעים ובידוד בתא המנוע (FIREWALL), איזה סוגי חומרים ניתן להשיג בארץ, טווח מחירים ובכלל המלצות של מי שיש לו נסיון בנושא.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

יש לי בידוד מושלם של סיטרואן BX שסיימתי לפרק.

בידוד רצפה מלא, בידו מכסה מנוע, את הגג כבר זרקתי.

כמובן נדרשת השקעה בהתאמה ....אבל לשם כך אנו עובדים .... לא ?

אם אתה מעוניין צור קשר ואסוף מהר - בסופ"ש אני זורק ....

מסירה כמובן - ללא עלות :lol:

עפר

פורסם

שלום רב,

ישנם הרבה מוצרים יעודיים לרכב שמיועדים להשקטת רעשי פח ואיטום הרכב.

לרוב הם נפוצים בתחום האודיו.

חברות כמו DYNAMAT,סקונד סקין אודיו, בי-קוויאט,וכו'.

אך אלו מוצרים יחסית יקרים וישנם תחליפים זולים שיעשו את אותה עבודה אשר אתה מבקש.

אתה יכול ללכת ולרכוש את האלומיניום-טייט של חברת "פזקר" שזה בעצם מוצר שמאוד דומה לאותם חומרים מבוססי זפת או אספלט בשילוב עם אלומיניום.

הוא ייעודי להשקטה ובידוד של רחש אקוסטי ובידוד טרמי.

הליך העבודה הוא אינו מסובך ורק דורש זוג ידיים טובות,סכין יפנית ופן או בלאוור תעשייתי (את החומר יש לחמם מעט על מנת להגיע לתוצאה טובה יותר). והמון המון סבלנות.

כל עוד האיטום הוא לא לצורך מערכת סטריאו מדוקדקת , אז האלומיניום טייט של פזקר הוא חומר פנטסטי.

עלויות?, גליל של 20*10 מ' עולה באיזור ה850-1200 ש"ח, תלוי בכמה רוצים להרוויח עלינו:).

בהצלחה, ועדכן אותנו עם התקדמות הפרוייקט.

בברכה,

ניר

under construction..

פורסם

טוב תודה על הפרטים... נראה לי שכרגע אני אחכה עם זה , זה עדיין קצת יקר לכיס של סטודנט.

בארה"ב החומרים האלה גם כלכך יקרים?

עפר הבידוד של ה BX במה הוא יכול לעזור לי? מאיזה חלק של האוטו הוא מגיע? ומאיפה אתה בארץ?

פורסם

קח את החומר מהסיטרואן, מה שאתה צריך בעצם, זה באזור המנוע מאחור, וזה יספיק לך, את הנותר תוכל לבודד עם שטיח ריצפה עבה, יש כזה שמגיע עם גומי מלמטה כך שהוא גם מבודד מרעשים וגם מאוד נעים למגע יתרון כפול ולא יקר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זכור תמיד לבדוק שהחומר בו אתה משתמש אינו דליק. נסה להצית את החומר בו אתה חושב להשתמש עם מצית. אם הוא נדלק מהר הוא לא מתאים!

במקומות בהם יש חשש לנזילת שמן אין להשתמש בחומר סופג. חומר סופג שספג שמן הוא ממש מסוכן וקשה מאוד לכבות אותו.

רצוי להחזיק ברכב מטף בהשג יד.

שלמה דן גדרון

פורסם
טוב תודה על הפרטים... נראה לי שכרגע אני אחכה עם זה , זה עדיין קצת יקר לכיס של סטודנט.

בארה"ב החומרים האלה גם כלכך יקרים?

עפר הבידוד של ה BX במה הוא יכול לעזור לי? מאיזה חלק של האוטו הוא מגיע? ומאיפה אתה בארץ?

זה לא כזה יקר היות ואתה לא תזדקק לכל הכמות,אתה תצטרך פחות מחצי ככה שתוכל להתחלק עם עוד 1-2 אנשים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הבידוד של ה-BX -

שטיח רצפה + ביצוד גומי נגד רעש מתחתית הרכב - כמו משטח זפת ....

הבידוד הוא מקורי של הרכב כך שעשוי מהחומרים הנכונים ....

הטלפון שלי - 057-8126484

רם, אנא התקשר ואמור אם אתה מעוניין,

אם לא - כבר פנו עוד אנשים.

נ.ב.

מאמין שתוך שלושה שבועות יהיה עוד שטיח של ה-309,

אין מה לעשות - חייב להכין אותה למרוצים, ושם צריך להוריד כל גרם ....

עפר

פורסם

מצרף קישור לדיון על ציפוי רצפה (או כל חלק אחר) בחומר אפוקסי עם שבבי צמיגים

מבודד רעש וחום

הסיפור לא זול אבל זול זה דבר יחסי (בטח בשלבי שיפוץ רכב מהיסוד)

לאתר גיפולוג http://http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=19301&page=1&pp=20

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...