Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אחותי הגדולה מעוניינת לרכוש רכב מסוג מיצובישי סופר לנסר שנת 93

הרכב במצב מצויין לפי מה שהיא מתארת ועבר 157 אלף קילומטר על כבישי ישראל 8)

המחיר שהוא רוצה עליו הוא 13K

הרכב לא עבר תאונות והטסט תקף לעוד חמישה חודשים

 

השאלה שלי היא כזאת האם שווה להשקיע 13 באוטו שכזה? בגלל השנתון

למרות שראיתי 94 וגם 95 במחיר דומה, עד 500 ש"ח הפרש

 

ומה צריך לבדוק ברכב כזה, לדוגמא בעיית חשמל קבועה וכו'

תודה לכולם על העזרה

 

אלעד

פורסם

לא חסרות ס.לאנסר אוטו' בשוק, על הנייר הנתונים נראים טוב אבל בתוספת של עד 2000 ש"ח אתה יכול לעלות בשנתון ועם נתונים דומים. למקרה שלך המחיר סביר , רק שים לב שיש קולר לגיר ברכב הזה. לא פותר את הבעיה לחלוטין אבל מצמצם את הסיכויים לתקלה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
לא חסרות ס.לאנסר אוטו' בשוק, על הנייר הנתונים נראים טוב אבל בתוספת של עד 2000 ש"ח אתה יכול לעלות בשנתון ועם נתונים דומים. למקרה שלך המחיר סביר , רק שים לב שיש קולר לגיר ברכב הזה. לא פותר את הבעיה לחלוטין אבל מצמצם את הסיכויים לתקלה.

 

קולר לגיר, תודה! :arrow: אבדוק

אין אפשרות להגדיל את התקציב אפילו במעט

 

תודה על התשובה

אלעד

פורסם
תוריד אותו במחיר ל10-11.

הרכב לא שווה יותר.

 

אוקיי אז עברתי לסופר לנסר אחרת

מתברר שהטסט תקף רק ל3 חודשים

והוא גם לא גמיש במחיר.

 

אז חיפשתי ומצאתי לה משהו עדיף,

תודה לכולם על התשובות והעזרה

 

אלעד

פורסם

אם כבר סופר לנסר אז רק גיר ידני בלבד! האוטומט טוחן דלק והגיר נדפק מהר אלא אם כן התקינו קולר עוד לפניי שהתחילו בעיות בגיר! אישית רק ידני!

×
×
  • תוכן חדש...