Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ינשופים במועדונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשתף אותכם בהצעה דימיונית ולשמוע מה דעתכם בנושא.

אז ככה, חשבתי על רעיון שבו מועדוני הלילה / פאבים יציעו בחינם או בתשלום סימלי (מסופסד), אפשרות להבדק במכונות שמציגות את רמת האלכוהול כמו הינשוף.

החלק החשוב הוא בעצם דרך חוק לחייב את אותם מקומות אשר מגישים אלכוהול ולתת להם יד באחריות על הנהגים (הם מוכרים את השתייה יופי, שיעזרו קצת גם).

ברגע שאותם מקומות יציעו ל(בעיקר) חברה צעירים אפשרות להבדק בצורה מדויקת ולדעת מה מצבם והכשירות שלהם לנהוג בחינם או בתשלום סימלי (אני מדבר על לא יותר מעשרה שקלים לצורך העניין), אני חושב שזה יתפוס חזק.

(כמובן להבדיל ממצב שהמשטרה בודקת אותך ואז זה קצת מאוחר מדי).

צעירים לא יקחו סיכון על הכבישים במחשבה שהם לא בטוחים במידת השיכרות שלהם, הם פשוט יבדקו את מצבם במכונה.

ייתכן שצעירים שלאחר שגילו שהם שיכורים מדי לנהוג יעדיפו שלא לנהוג.

ייתכן שצעירים שלאחר שגילו שהם לא שיכורים, ינהגו בביטחון רב יותר על הכביש ולא יחששו ממפגשים עם שוטרים.

(צעירים = כל אחד )

עכשיו, במדינה שלנו יש כל כך הרבה חוקים מוזרים ומטופשים אני חושב שכחלק מהמלחמה הענקית בתאונות הדרכים זה לא יהיה כזה סיפור להציב באופן כזה או אחר מתקן, מכונה או מכשור שיעזור בבדיקת רמת האלכוהול במקומות הבילוי.

אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא,

עמרי.

(אם למישהו יש רעיון לכותרת מוצלחת יותר אני אשמח להשתמש בה)

פורסם

כרעיון זה רעיון טוב אבל מבחינת יישומית זה בלתי אפשרי.

אנשים באים למועדון לא בשביל לבדוק את כמות האלכוהול שלהם בגוף אלא בשביל להזרים כמה שיותר אלכוהול לדם.

מה גם שמי שזה כל כך מטריד אותו,יכול לקנות מעין "ינשוף כזה כמחזיק מפתחות.

בוא נגיד ככה,גם המועדונים לא ישתפו פעולה.כי צריך מישהו שיפקח על כל העניין הזה ומישהו שישלם ואף אחד לא ירים את הכפפה לא אורח המועדון לא בעל המועדון ובטח שלא הממשלה.

פורסם

נשמע מסורבל מדי. חוץ מזה, באמת נראה לך שעל הז*ן של בעלי המועדונים? אף אחד לא ילך כל כך לקראת זה כי זה עוד הוצאה. הוצאת מיותרת. (בשביל המועדונים כמובן).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
כרעיון זה רעיון טוב אבל מבחינת יישומית זה בלתי אפשרי.

אנשים באים למועדון לא בשביל לבדוק את כמות האלכוהול שלהם בגוף אלא בשביל להזרים כמה שיותר אלכוהול לדם.

מה גם שמי שזה כל כך מטריד אותו,יכול לקנות מעין "ינשוף כזה כמחזיק מפתחות.

בוא נגיד ככה,גם המועדונים לא ישתפו פעולה.כי צריך מישהו שיפקח על כל העניין הזה ומישהו שישלם ואף אחד לא ירים את הכפפה לא אורח המועדון לא בעל המועדון ובטח שלא הממשלה.

כשיש רצון, ישנה דרך.

אני מסכים שאנשים מגיעים למועדון ושותים ונהנים, אני גם בדעה שללפחות 70% מהשותים שצריכים גם לנהוג אחרי הבילוי אכפת מרמת האלהוכול בדם אף שמעדיפים להסתכן בנהיגה מאשר לקנות מיני ינשוף, לכן לדעתי בדיקה בעלות סימלית או טוב יותר אפילו חינמית תהיה עבורם מושלמת.

לגבי החלק של בעלי המועדונים, קודם כל, לאחר הכרותי הבסיסית עם מערכת החוקים בישראל והדרך שבה עוברים החוקים בכנסת, לדעתי יש מספיק ח"כ שיראו ברעיון שכזה יוזמה "מבורכת" (לקידום שלהם וליחסי ציבור שיעשו לעצמם).

כאמור בשביל הכנסת להעביר חוק שכזה זה שטויות הרי ה120 בבונים יקדמו כל דבר שיקדם אותם מבלי לחשוב פעמיים.

ברגע שיש חוק המשטרה תאכוף והמועדונים יחויבו בכך במידה וירצו או לא ירצו.

אני מאמין שהעלות של המכשירים האלה היא לא עצומה וכל מקום יכול להרשות לעצמו להציב מכשיר שכזה.

עכשיו גם אם לא כמו שאמרתי כשיש רצון יש דרך, אז אם לא יציבו בכל מועדון ופאב לפחות שישימו את זה במקומות ציבוריים שבקרבת מועדונים ופאבים יש מספיק מקומות מרכזיים שכאלה.

אני חושב שגם אם הדבר לא יתבצע במלוא הדרתו והוא יתבצע באופן שכזה חלקי נאמר, ואם הצלנו חיים של אדם אחד אפילו עשינו טוב לא?

עמרי.

עוד חסרונות ? דעות? אני ממש שמח לראות דעות של אנשים בנושא! תודה!

פורסם

יש קבוצה של אנשים מבוגרים שהסתובבו לא מזמן באיזור חדרה וחילקו לבעלי הפאבים ערכות לבדיקת אלכוהול.

רעיון נחמד אבל בסופו של דבר לא הלך להם.. וחלק מבעלי הפאבים לא רצו בכלל לשתף פעולה, הם טוענים שזה יכול להוריד להם

את מכירות האלכוהול.

פורסם

בטעם העיר האחרון היה דוכן שהציע רעיון דומה - ינשוף לשימוש אישי. לא זוכר כמה עלה המכשיר, אבל הוא נותן תוצאות מדויקות ומאפשר לך לדעת אם אתה שיכור או לא בלחיצת כפתור והמתנה של כמה שניות.

אני לא מסכים עם דעתך. לא צריך ינשוף ומכשירים מתוחכמים כדי לדעת שאתה לא כשיר לנהיגה Common sense הוא מעל ומעבר לדרוש. אתה לא יודע לספור כמה משקאות שתית בלילה אחד?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נגיד שמישהו יממן את זה

ונגיד שישימו את זה לרווחת הציבור ליד מקומות בילוי

ונגיד שכולם יאהבו את הגימיק הזה

אתה מתאר לעצמך איזה תור יעמוד מאחורי המכשיר ?

אנשים פשוט יעשו מ-שלוש-יוצא-אני, א-ני, א-ני, באתי-לעז-רת ח-בר, ח-בר, ח-בר

ויחליטו מי ינהג.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בארץ כבר התחילו עם הרעיון הזה

ויש כבר כמה בעליי פאבים שיש להם מכשיר כזה בפאב,אתה משלם אם אני לא טועה שני שקלים,נושף והוא מראה לך

את רמת האלכוהול בגוף ואם מומלץ לך לנהוג או לא,אם אני לא טועה ראיתי את זה בגיא פינס

פורסם

באיזה פאב מסעדה בנהריה ראיתי מן מכשיר שאתה זורק 10 שקל הוא מוציא לך קשית אני נושף

לתוך המכונה והוא אומר לך את אחוז האלכוהול בגוף ואם אתה יכול לנהוג!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

חשבתי שיהיו כאן יותר קוראים של בלייזר, הייתה איזו כתבה על מכשיר שבודק את רמת האלכוהול בדם בתמורה לשני שקלים.

וזה אפילו מYNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3418338,00.html

אתם כנראה מעדיפים לקרוא אוטו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...