Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פז'ו 306 שנת 95 1.8

בזמן שהרכב עומד בסרק המנוע לא נישמע עובד עגול וכמו כן יש תחושה של חוסר סחיבה ברכב זה כבר הרבה זמן ולא עולים על התקלה במוסך פז'ו אמרו לי שככה זה במנוע הזה אבל מיכיוון שזה לא היה ככה בעבר אז אני די לא מאמין להם

הוחלפו ברכב פלאגים חוטי הצתה חדשים בוצע ניקוי הזרקה וניקוי בית מיצערת

כל מי שיש לו ידע בנושא מימה זה יכול לינבוע או מי שמכיר אדם אמין שמבין בבעיות מסוג זה בבקשה הפנו אותי אלוי או עיזרו לי כי זה ממש מבאס לינסוע כך ברכב

בתודה מראש לכולם ביייייייייייי

MIKE 306

פורסם

הפלאגים הם המקוריים של הרכב ממוסך של פז'ו

פחות טוב מימה שהיה ליפני תחילת הבעיות

MIKE 306

פורסם

באיזה מוסך ביקרת ? האם נבדקו תקלות ופרמטרים של המנוע? האם נבדק נושא התפרקות ממיר קטליטי ? האם חובר למכשיר 4 גזים ?

כמו כן ישנה אפשרות "פסיכולוגית " של חוסר סחיבה הנובעת מהתעייפות מנוע ומכלולים אחרים.

לגבי עבודה עגולה - מה לעשות מנועי 1.8 לא עובדים כמו מנועי 6 צילינדר אפילו כשהם חדשים.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

בזמן שהרכב עומד בסרק המנוע לא נישמע עובד עגול וכמו כן יש תחושה של חוסר סחיבה ברכב זה כבר הרבה זמן ולא עולים על התקלה במוסך פז'ו אמרו לי שככה זה במנוע הזה אבל מיכיוון שזה לא היה ככה בעבר אז אני די לא מאמין להם

כל מי שיש לו ידע בנושא מימה זה יכול לינבוע או מי שמכיר אדם אמין שמבין בבעיות מסוג זה בבקשה הפנו אותי אלוי או עיזרו לי כי זה ממש מבאס לינסוע כך ברכב

ניסו כיוון שסתומים ?

בדקו מערכת פליטה ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא יודע איך זה ב306 ,אבל 106xsi לא עובדות עגול בסרק לפעמים בגלל הדלק המקומי.

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

באיזה מוסך ביקרת ? חוצה ישראל בראש העין

האם נבדקו תקלות ופרמטרים של המנוע? כן ולא נימצאו לטענתם

האם נבדק נושא התפרקות ממיר קטליטי ? לא ומה בדיוק דבר זה יכול ליגרום

האם חובר למכשיר 4 גזים ? לא

MIKE 306

פורסם
באיזה מוסך ביקרת ? חוצה ישראל בראש העין

האם נבדקו תקלות ופרמטרים של המנוע? כן ולא נימצאו לטענתם

האם נבדק נושא התפרקות ממיר קטליטי ? לא ומה בדיוק דבר זה יכול ליגרום

האם חובר למכשיר 4 גזים ? לא

מנסיון - כאשר לא נמצא דבר במערכת ההזרקה יש לפנות לרכיבים המשפיעים עליה אך לא מבוקרים על ידה או לא נותנים תקלות:

1] ממיר קטליטי סתום - החומר הפנימי התפרק וגורם לסתימת מערכת הפליטה דבר שגורם

לירידה בבצועי הרכב

2] נפילות לחץ אי אטימות שסתומים - גורמים לזיופי מנוע ובעירה לא תקינה.

3]מנוע סרק תקול -גורם לזיופי מנוע קטנים בסרק ללא רישום תקלה

4]גיר אוטמט מחליק באם קיים -גורם לבעיות סחיבה ותאוצה אך לא לזיופי מנוע.

5]ווסת לחץ דלק לקוי - גורם למעבר דלק דרכו למערכת היניקה ולהעשרת תערובת לא רצויה ומכאן לזיופי מנוע.כמו כן לחץ דלק לא תקין יגרום לזיוף מנוע.

6]שסתום קניסטר לקוי -גורם לאדי דלק לחזור דרכו לסעפת היניקה ובכך להעשרה לא רצויה של התערובת וזיופי מנוע.

7] סליל הצתה פרוץ - זיופי מנוע וחסר בעירה שחוטי ההצתה לקויים והמצתים רק מגבירים את תופעת הזיוף וחוסר הסחיבה.

8]מחשב לא תקין[נפוץ מאד] -ביחוד לאחר מס דקות פעולה - דרגות יציאה תקולות ויש להחליפו / לשפצו.

9]מפלי מתח / חיבורי חשמל לקויים - יגרמו לקבלת נתונים / הפעלת רכיבים לא נכונה דבר שיגרום לעבודה לא תקינה של המנוע.

10]מזרקים סתומים -ונקיונם שלא עפי הוראות יצרן - יגרום לאי ריסוס תקין של הדלק ויגרום להרטבת המצתים.

כמו ששמת לב ישנם הרבה גורמים היכולים להשפיע ולגרום לאי תקינות עבודת המנוע ויש להתחשב בהם בתהליך הדיאגונזה , יכול להיות שהגעת בזמן לא טוב והאיש המתאים לא היה בנמצא, בכל אופן שמחתי להאיר את עיניך בפגישתך הבאה את המוסך שתבחר ותדע מה לשאול.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...