Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק לרובר 214si שנת 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :)

יש לי רובר 214si, הרכב עבר 164 אלף, בתחילת שנה הזאת עשיתי לו ראש מנוע. הרכב מאוד רגיש ולפעמים יש תקלות פה ושם.

לרכב היה מאוד קשה לעבור טסט שנתי (בגלל זיהום אוויר) - אבל עבר בסוף (כלפני חודש וחצי).

אני, בזמן אחרון מתדלקת בתחנת דלק של "דלק" רח' ז'בוטינסקי בפ''ת. שמה דלק 95.

האם זה בסדר בישביל רכב שלי או עדיף לשים 98?

האם כדאי לי לשים להוסיף k44 לפני טיפול 10k (פעם אחרונה שמתי תוסף דלק לפני שנה של "גולד ליין?" ולא הרגשתי כל-כך הבדל, האמת.. )?

פורסם

דלק 95 זה מספיק בשבילך, אין טעם לתדלק 98 ברכב כזה. לגבי K44 יש שרשור ענק בנושא, אבל בכל זאת אתן לך טיפ קטן: לפני טיפול חצי פחית K44 על חצי מיכל דלק, לחזור על הפעולה שנית, ולעשות טיפול. בקשר לבדיקת זיהום אויר, עדיף להגיע אחרי שהרכב כבר עובד כחצי שעה, כך שהמנוע חם ובטמפ' אופטימלית לעבודה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הייתי הולך על 96 מכיוון שיש לו אוקטן גבוהה יותר מ 95 וכיום הוא ללא עופרת ולא "מחורטט" כמו ה 98/99 שיש היום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...