Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי וילון אחורי לרכב סובארו די אל

יש לי בעיה קטנה מאחר ויש לי מגש אחורי מותקנים בו רמקולים ואני רוצה לשים את הוילון מאחורי הרמקולים אבל אין לי מקום להכניס מברג אפילו בגלל שהשמשה מפריעה לי להתקין

מה אפשר לעשות?

פורסם

במקום ברגים קודחים,תשתמש בזוג באנדים[אזיקוני] בין החור בתושבת של הוילון לחורים שתעשה במגש.

או שתיקח בורג,שייבה ואום במקום הברגי קדיחה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה יכול למצוא מברג קטן יותר.. לי זה עבד במאזדה 3.

אתה יכול להתקין את הוילון לפני הרמקולים, למרות שזהו פתרון גרוע לדעתי (אבל כל אחד והטעם שלו..)

אתה יכול לנסות לעשות משהו יצירתי.. לקחת שתי לוחות מתכת קטנים, לחבר אותם מצד אחד לוילון, ומצד שני לקרב אותם קצת אליך ככה שיהיה לך יותר מקום להבריג..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ישנם גם "מברגים גמישים" (אינני יודע מה שמם בשפה המקצועית).

בעצם מדובר ע"י ידית המחוברת למעין קפיץ שבקצהו השני ישנו חיבור משושה ל"ביט" בכל צורה שתרצה לחבר. את המברג הזה ניתן לכופף ולעבוד איתו כשהוא מכופף בזוויות שונות ומשונות.

בכל מקרה אני חושב ששיטת השייבה ואום יכולה להיות זמינה יותר.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

תקדח חורים עם בורג קודח מתוך הבאגאז' למגש האחורי באלכסון, וככה יהיו לך כבר חורים. גש ל"אוטו דיפו", הם מוכרים שם מעין הגבהה לוילון ותחבר את ההגבהה בעזרת החורים שכבר קדחת , והופ! וילון אחורי חדש.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מחפש בנרות וילון קדמי ולא מוצא. רוצה פרטיות, צל והגנה על הדשבורד. ולפני שמישהו רוצה לקפוץ ולהגיד שזה לא בטוח כי קשה לראות, אז גם החלון האחורי נועד לראייה ואם שם זה בסדר בכדי להגן על הרמקולים, אז גם מקדימה מותר, לא?.:roll:

• תוכן חדש...