Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש ברשותי רכב מסוג פולקסווגן פסאט. לצערי הרב קיימות מספר בעיות שמסרבות להעלם למרות הטיפולים וכול הניסיונות לאתר את הבעיות במוסך המורשה בהוד השרון.

1. בזמן האצה ובמיוחד בהאצות ביניים 80-100 ו100 ל 120 הרכב רועד רעידה מעצבנת שמורגשת בדוושת הגז (לא בהגה).

במוסך המורשה אמרו לי: תחליף את הצמיגים אז קניתי 4 צמיגים מה שלא פתר את הבעיה לאחר מכן הם החליפו לי תושבת גיר ותושבת מנוע ולאחר שהבעיה לא נפתרה נאמר לי שהם לא יודעים ממה היא נובעת. הלכתי למוסך אחר שמתיימר להיות מומחה בעל מוניטין של 40 שנה. שם החליפו לי ציריות, קרדל או קרדנים:roll: ציריות פנימיות בעברית 450 ש"ח כול צד וקצות הגה כול הטיפול עלה לי 5000 ש"ח כולל ברקסים ולצערי הבעיה לא נפתרה. באמת לגבי הרעידות הן נחלשו אבל אחרי שבוע בדיוק הן חזרו ובגדול.

2.בעיה שניה היא שהרכב רועד כמו טרקטור! כאשר הוא ב -D (ב N הוא לא רועד כלל) הרעידה היא ללא קשר למזגן וגם אין מצב שזאת תושבת מנוע כי אלו כבר נבדקו והוחלפו ביחד עם תושבות הגיר לפני חודש באת החלפת הגיר:roll::oops: אצל המוסך המורשה.

במוסך לא ממש אוהבים לשמוע על הרעידות ושוב אין להם פתרון. אני שואל מה קרה לימים שהיית מגיע למוסך והוא היה מקשיב למנוע ופותר את הבעיה? במורשה חיברו לי את הרכב למחשב לא מצאו תקלות סע (זה מה שקרא לי איתם לפני חודש אמרתי שיש רעש במנוע שבא והולך אמרו לי אין זה סתם עד שהלכו לי מרימים במנוע וגם עוד חלק מקל כזה )

3. קצר חשמלי. הבוקר הגעתי למוסך המורשה לבדוק למה הפיוז נשרף הם בדקו ותיקנו שחררו אותי ואמרו לי שהבעיה היתה מנורה שרופה. נסעתי ק"מ 1 ואז נשרף לי שוב הווינקר חזרתי למוסך וניסיתי להפעיל 4 אורות מצוקה פום גם הם נשרפו. החשמלאי פירק את המנורה ואמר לי לנסוע ככה יום יומים וכמו כן הזכיר לי כי האלמנט של ה 4 אורות מצוקה נשרף:roll: אז אמרתי לו שאני לא מתכוון לשלם על כך. אז הואאמר לי אם ככה אתה מדבר אז אין לי מה לדבר איתו ושאם אני גבר שאני יתקן את התקלה או יאבחן אותה.

חברים בבקשה תעזרו לי

תודה

פורסם

אני לא יודע מה הם מצאו או לא מצאו אבל נשמע שהדבר הראשון שצריך לעשות הוא לחבר סקנר ולקרוא תקלות. נראה שיש בעיה במנוע שגורמת לכל התופעות, ואוליי גם מכאן הקשר לקצר או לבעיית מתח שנובעת ממתח לא יציב.

חבל לי מאד שחאפרים החליפו לך כ"כ הרבה חלקים לחינם ללא הועיל.

פנה אל חבר הפורום מוסך רון (המוסך בת"א) שיוכל לאבחן ולטפל לך בכל הבעיות מבלי להכניס אותך להוצאות מיותרות. אגב אני הייתי דורש מהם החזר על הכסף המיותר שבוזבז.

פורסם
במורשה חיברו לי את הרכב למחשב לא מצאו תקלות

אני לא יודע מה הם מצאו או לא מצאו אבל נשמע שהדבר הראשון שצריך לעשות הוא לחבר סקנר ולקרוא תקלות.

ולפותח השירשור - למה שילמת על ההחלפות המיותרות, אם התקלה לא תוקנה ?

פורסם

תנסה אתה להכנס למוסך, שיחליפו לך חלקים בניסיון לפתור תקלה ואז תסרב לשלם כשהתקלה לא נפתרה... :roll:

בכל מקרה, אני הייתי פונה לאיגוד המוסכים ומתלונן על חוסר שביעות רצון וחוסר מקצועיות של המוסך.

פורסם

ראשית תודה על התשובות המהירות.

כאשר אמרתי לחשמלאי שאני לא מתכוון לשלם על החלק שנשרף הוא אמר לי "ככה אתה מדבר בוא נראה אותך גבר ומוצא לי את הבעיה":roll:

בעיה נוספת היא: שאחרי שהתייאשתי מהמוסך המורשה. נגשתי למוסך שפרסם את עצומו ב GOOGLE הבעיה שהבעלים שלו לפי דעתי יכול לבוא אליי הביתה אם אני יתלונן.

פורסם

כפי שכתב קודמי, כדי לקבל יחס אישי ורצון אמיתי לפתור הבעיות גש אל מוסך פרטי (לא מורשה יבואן) אך מתמחה במכוניות פולקסווגן ושהנו גם חבר פורום זה "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א, טל' 03-5373204 וכמובן ששמו רון.

אתרו הנו www.rongarage.co.il

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי חברים תודה

דברתי עם מוסך רון

באמת בחור רציני ונשמע ממש מקצוען שרוצה לעזור.

כנראה שבהמשך השבוע אני אקפוץ לבקר ברחוב המסגר

תודה.

• תוכן חדש...