Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית CHECK ENGINE באימפרזה 2002 , מנוע 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום , באמצע נסיעה ברחובות , בשיא החום , החליטה לה להדלק הנורה הידועה. הגעתי עד הבית , כיביתי את הרכב ונתתי לו להתקרר.

לאחר מספר חיפושים באינטרנט, נראה שיש דרך לבדוק ברכב זה את הERROR CODE ללא מחשב , ואף לאפסו.

התוכלו לעזור במידע יותר מדויק? תודה רבה מראש!

פורסם

הנורה הזו יכולה להצביע על שלל תקלות : חשמל,מחשב,דלק (בעיה במערכת הזרקה),חיישנים.

אם אתה לא רוצה שתנחש אולי תתן פרטים נלווים כמו למשל: האם הרכב התחמם ? או תופעות לוואי כמו קיטועים בנסיעה,זיופי מנוע,רעידות בסרק/בהילוך.

בכל פנים,יש לגשת למוסך מתאים שיחבר סקנר ויוציא קודי תקלה,משם תוכל להתקדם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם כך יש צורך להתחבר עם סורק תקלות למחשב הרכב על מנת ליראות מה משמעות התקלה ורק לאחר מיכן לימחוק או לאפס אותה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מניסיון אישי שלי עם הסובארו אימפרזה, ניתוק כבל של המצבר ל 2 דקות והחזרתו, תפתור לך את הבעייה הזאת.

קורה שבגלל לכלוך ,או אבק על איזה חיישן מסויים,הנורה נדלקת,קורה גם בגלל סיבות של חום באיזור החיישנים.

צריך לעשות מעיין ריסט למערכת,ולבדוק אם הנורה חוזרת או לא.

בכל אופן לא מומלץ ללכת לאוטו דיפו מסיבות אלו ואחרות.

שוב,אני לא אומר לך לא לחבר סקאנר, אני רק אומר מה אני הייתי עושה במקרה שלך.

בברכה.

פורסם

יש לחבר לסקנר. אין טעם ל"העלים" תקלה שאולי ראויה להתייחסות.

באם יתגלה קוד תקלה שמוסר "ממיר קטליטי לא תקין" , אין להחליפו טרם החלפת תחנת תדלוק לנסיון כזה. למיטב ידיעתי וזכרוני, אלה גם הוראות היבואן.

מובן שיתכנו כ 1000 סוגי קודי תקלה אחרים ויותר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום לכולם.

מחר אני אקפוץ למוסך המורשה , ואבדוק מה הסיפור. שני הדברים שהצעתם פה הגיוניים , מכיוון ש

1. היה מאוד מאוד חם באותו הרגע שנדלקה ההתראה.

2. תדלקתי פעם ראשונה ב"שיא אנרגיה".

אם יש למישהו במזרח ראשון סקנר ISO , אודה לו מאוד!

פורסם
שלום חברים.

היום , באמצע נסיעה ברחובות , בשיא החום , החליטה לה להדלק הנורה הידועה. הגעתי עד הבית , כיביתי את הרכב ונתתי לו להתקרר.

לאחר מספר חיפושים באינטרנט, נראה שיש דרך לבדוק ברכב זה את הERROR CODE ללא מחשב , ואף לאפסו.

התוכלו לעזור במידע יותר מדויק? תודה רבה מראש!

בדגמים הישנים, מתחת להגה, יש 4 מחברים קטנים (2 זכרים ו-2 נקבות); שניים בצבע ירוק ועוד שניים בצבע שחור.

נסה לחפש את המחברים הקטנים הללו (כל מחבר = חוט אחד) ואם מצאת (לא בטוח שבדגמים אלו קיים) תוכל לקרוא את קודי התקלות הבסיסיים ללא סקאנר.

האם הרכב סוחב טוב ?

האם נורת ה CHECK ENGINE עדיין דולקת ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי יש 2 ירוקים. חיבורם ביחד מכניס לTEST MODE , אבל בדגמים האלה הוא רק מראה 3HZ , ולא את הקוד. לפחות אני לא הצלחתי להביא אותו לזה... האוטו נוסע כמו תמיד , הנורה עדיין דלוקה.

פורסם

טוב , הייתי היום במוסך החברה. המחשב נתן התראה רגעית על חיישן הלמבדה , כפי הנראה שילוב של חום אוויר נכנס ודלק לא איכותי (לא ממליץ לתדלק ב"שיא אנרגיה"). המכונאי החביב (באמת אחלה בנאדם) איפס , וגם ניקה את הרדיאטור דל המזגן + בדיקת גזים. אני מאמין שפתר את בעית חוסר הקרור שהייתה לי. כל זה נעשה חינם אין כסף , ועל זה ברכה נפרדת לו ולמוסך.

השאלה שנשארה זה מאיפה אני משיג SCANTOOL פשוט לפרוטוקול ISO בארץ , הכוונה למתאם לסריאל ולא לכלי ייעודי. תודה!

• תוכן חדש...