Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שאני רואה את זה , ואם מישהו ישב וקרא קצת את המידע על הסאב, לפחות מפי מורל , הם מצהירים שהסאב הזה יעיל ב 90 אחוז מכל עוצמה נתונה שלו , כלומר הוא יותר נציל ממה שהנתונים מראים.

הם די סותרים את עצמם, אבל מה שבטוח, עם שיקולים שלי עם עצמי שעשיתי, אם הסאב הזה יעלה בסביבות ה 2000 ש"ח , אני מוכן לתרום מכספי זמני וציודי על מנת לתת חוו"ד על הסאב.

נותר רק לחכות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל מה שבטוח, עם שיקולים שלי עם עצמי שעשיתי, אם הסאב הזה יעלה בסביבות ה 2000 ש"ח , אני מוכן לתרום מכספי זמני וציודי על מנת לתת חוו"ד על הסאב. תגיד הסאבים החדשים שלך עצמו לך גם את העניים?:lol: או ששמא שכחת את הפורום מהאושר העילאי שלך לשמיעת הסאב החדש ? מה שלא יהיה בטוח שלא קראת את התגובות . מדובר על : תחזיק חזק שלא תיפול 4300-4800 ש"ח טבין ותקילין . לא פחות (גם לאליקו לא יתנו הנחה :lol:)

נותר רק לחכות.

דרך אגב אני מסכים אתך שזה שלא יתנו לך הנחה כזו זה חוצפה אדירה מצידם , אבל נו יש חוצפנים בעולם:lol:

בברכה יהודה

פורסם

ואני עדיין לא מבין (אפילו שהמקורבים של המקורבים ביותר אמרו) למה אתם חושבים שזה יהיה המחיר ב-100% בארץ. חכו בסבלנות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מבין איך אתם מגיעים למחירים האלו, הסאב רק הושק וכולם קופצים פה כמו עדר אחד אחרי השני עם ה4799 ..

חכו בסבלנות , תמיד למורל יהיה מחיר עדיף בארץ.

להזכירכם המחיר של הסופרימו בחו"ל היה באיזור ה1500 דולר כמעט פי 4 מהמחיר שלו בישראל.

גם דוטק עולה בארה"ב 490 דולר ,והייבריד עולה 750 דולר ואילייט עולה כ900-950 דולר. וזה לא המחירים בארץ נכון? אז קצת סבלנות לא תזיק לאף אחד.

ניר,

under construction..

• תוכן חדש...