Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה מוכרים אוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש צרפתיה ואני שוטף את האוטו מכל כיוון, כולל תחתית הרכב במיוחד כשאני חוזר מהים ומצברת מליחות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא יודע, נראה לי כמו פוטושופ איכותי, שימו לב שאין את זרימת המים מתחת לגלגלים, והצל לא אמין.

אבל, בכל זאת, יד 2 זה המקום לקנות רכבים אמפיבים..

זאת האופנה הנוכחית: בכל פעם שמופיעה איזו שהיא תמונה באיזה שהוא פורום בעולם,

מזדעקים: פוטושופ! פוטושופ!

תפעילו קצת היגיון, חברים, כל מי שמכיר קצת את הכנרת מכיר

את התופעה הזאת של מים רדודים לאורך מרחק רב,

כמו למשל בגינוסר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו למשל בגינוסר.

לידיעתם של האנשים, באיזור הדרומי של הכנרת העומק המקסימלי עומד על (לפי מה שאני זוכר) 16 מטר...

והצפוני יותר באיזור ה40.

בזמנו עשינו תרגול הפיכה של סירת מפרש באמצע האיזור הדרומי והתורן נתקע בקרקעית...

איפה שהתמונה הזאת צולמה בהחלט לא פוטושופ.

פורסם
תמונות לא אמינות.

יש לצבוע את ה-306 בכחול לפני שזורקים אותה לים.

:roflmao::roflmao::roflmao:

הרגת אותי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כספר לא ציין למה הוא הסתכל על מודעות מכירה של 306 סדאן, וחבל.

האמינות של המודעה ירדה משמעותית בעיניי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כספר לא ציין למה הוא הסתכל על מודעות מכירה של 306 סדאן, וחבל.

האמינות של המודעה ירדה משמעותית בעיניי.

306 סדאן עושה לי בחילה.

לעומת זאת, 306 5 דלתות מהשנים 2001-2002 עם מנוע 100 כ"ס, פגושים אה-לה GTI וטסות 15" בעיצוב של ג'נט 205 GTI 1900...

היא מועמדת אפשרית להחלפת ה-106 שלנו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כמו למשל בגינוסר.

שלום גאון! עמדת פעם בים במים רדודים, שמת לב איך נוצר גל אחרי הרגל שלך? שים לב שאין את אותו הגל ליד הגלגלים..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מה אנשים עושים עניין ,זה לא שהוא הטביע אותה ,צלל עם שנורקל וצילם על הקרקעית ליד התמנון.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מה אנשים עושים עניין ,זה לא שהוא הטביע אותה ,צלל עם שנורקל וצילם על הקרקעית ליד התמנון.

כשיש לא מעט 306 בשוק המשומשות שמוצעות למכירה...האם היית מתעקב על מודעה המלווה בתמונות כאלו?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
שלום גאון! עמדת פעם בים במים רדודים, שמת לב איך נוצר גל אחרי הרגל שלך? שים לב שאין את אותו הגל ליד הגלגלים..

גאון לא גאון, אבל הוא צודק ב 100%.

אין לך מושג מה אפשר לעשות בפוטושופ וקשה לך לקלוט שהתמונה באיכות ירודה מראש.

החברה בהוליווד יתקשו עד לא יצליחו להכין 95% מהתמונות שאתה ו"חברים" שלך חושבים שהן פוטושופ.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם
בהנחה ומדובר על יד ראשונה מזקנה ו60K על השעון-כן!

אם זאת זקנה שהכניסה את האוטו שלה לכנרת כדי לצלם אותו...

אני הייתי מוותר.

• תוכן חדש...