Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת, איפה?!

במקרה אני מוכר אחד כזה, ואני באמת רוצה לדעת איפה החנות "שוברת השוק" הזו שמוכרת Hertz ES250, ב-650 שקל, חדש.

פורסם

אויש..

לא הבנתם אותי.

התכוונתי שאין סיבה לקנות סאב משומש ב 650 ש"ח , כאשר אפשר לקנות סאב (מדגם וחברה אחרים) ברמה דומה חדש.

וכמו שנאמר לפי המחיר שהבנתי שהוא עולה בשווקים , 650 זה נמוך מאוד לסאב של חברה שמשווקת בארץ כ"כ מעט זמן.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני גם מתלבט בין אותם סאבים.

המגבר שלי זה זה הרוקפורד , 600a4 מכיוון אין לי יותר מידי נסיון אני לא בטוח איזה סאב להתאים לו.....

כרגע מחוברים אליו שני הרמקולים הקדמיים. לפי הספר של המגבר הוא מציע 75x4 בתוצורת 4 אום, או 150x4 בתצורת 2 אום או 300x2 בתוצרת 4 אום ברידג.

מכיוון שהערוץ הקידמי תפוס על ידי רמקולים 4 אום והם מקבלים 75 לכל ספיקר, האם ברידג של הארוץ האחורי עבור 4אום סאב יספק 300 RMS? אם כך נראה שניתן לחבר סאב של 300-350 בלי בעיה נכון?כלומר אני צריך לחפש סאב 4 אום יציב באזור הזה?

מהסאבים שהוזכרו פה, מי הכי מומלץ ל-SQ, עובד על הספק כזה בתצורת 4 אום? ,Hertz, Infinity, Focal, JL W3?

הייתי מעוניין בסאב שיכנס לתיבה הכי קטנה שאפשר, מי מהסאבים לא דורש קופסה גדולה כדי לעבור בצורה אידיאלית?

פורסם

ראיתי הרצים שלא צריכים תיבה גדולה אטומה. אהבתי את ההרץ מילה ואת ה-W6. לגבי אלו שהוזכרו אני אישית לא מכיר.

בכל מקרה, אתה צריך קודם כל איזה סאב מתאים לך מבחינת תצורת הסלילים שלו (במקרה שלך 2 סלילים של 2 אוהם או סליל יחיד של 4 אוהם). אחר כך תשמע אותם, ומה שתאהב - תקנה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מנהלים - זה בשבילכם - חוק עזר על ידי חבר כנסת יגאל בנץ .

אולי נוריד את המושג SQ מאפשרויות הכתיבה ? PLZ

זה כבר לא לעניין .

פותח השרשור כמו שנאמר סאב SQ הוא לא סאב ב1000 - 1500 -2000 ש"ח

לפעמים זה הרבה מעבר

דבר נוסף הרצים גם לא "SQ" ואפילו לא בייבי SQ

הם מהירים מדויקים אבל למשל ה12" אינץ לא כזה מהיר ומדויק מאחרים באותו טווח מחיר (ראו הוזהרתם :) )

רצוי שתלך לשמוע כמה סאבים וכך תגבש החלטה יותר טובה

ההמלצות בזמן האחרון לא הצד החזק של הפורום

פורסם

מה אתם אומרים על הסרווין ווגה HED12

200\300 RMS?

שמעתי את ה200 והוא מספיק חזק ומדוייק על המגבר הזה

ה300 אגב יהיה עדיף על מגבר הJBL?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
ראיתי הרצים שלא צריכים תיבה גדולה אטומה. אהבתי את ההרץ מילה ואת ה-W6. לגבי אלו שהוזכרו אני אישית לא מכיר.

בכל מקרה, אתה צריך קודם כל איזה סאב מתאים לך מבחינת תצורת הסלילים שלו (במקרה שלך 2 סלילים של 2 אוהם או סליל יחיד של 4 אוהם). אחר כך תשמע אותם, ומה שתאהב - תקנה.

גיא.

גיא, תודה על התגובה. אני מתכוון לשמוע את הסאבים כמובן, אבל רציתי קודם כל לקבל מושג איפה להתחיל. כרגע אני צריך לדעת האם לחפש סאב של 300 RMS או 150 RMS. כפי שציינתי למעלה, אני לא בטוח אם המגבר מספק 300 RMS ברידג' בערוץ האחרוי כאשר 2 רמקולים 4 אום מחוברים לערוץ הקידמי.

מישהו יכול לאשר איזה עוצמה המגבר שלי תומך ומי מהסאבים שהומלצו עובדים ב-4 אום???

פורסם

הוא מספק 300 בגישור 2 הערוצים הנוספים. 2 הולכים לרמקולים, ו-2 בגישור לסאב. 100%.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סבבה,

אם כך, איזה סאב איכותי שלא תופס יותר מידי מקום(קופסה קטנה) ושעובד בתצורת 4 אום כדי לי לשקול?

האם האינפיניטי עונה על הקרטריונים? מה לגבי ההרץ או הJL AUDIO?

פיניקס גולד - לפי מה שקראתי לא מתאים......

• תוכן חדש...