Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

קראתי ועברתי המון על הפורום בימים האחרונים ודיי קראתי על הרבה דגמים ואני מאוד מבולבל.

אז אני אנסה לרשום את הצרכים שלי ודגמים שראיתי כרגע בלוחות ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

אז כמו שכתבתי בכותרת המחיר עד 20 אלף , לרוב נסיעה עירונית (תל אביב), אבל גם יהיו נסיעות מחוץ לעיר בעיקר לירושלים.

ואני רוצה שהאוטו יסע בלי בעיות את עליות ירושלים.

כמובן שיהיה כמה שיותר חסכוני ,בטיחותי ואמין(כמובן שזה תלוי באיפה הרכב טופל ועל ידי מי, אבל בכלליות מה שנחשב אמין ).

שמתי לב שאיביזה וקורדובה חזרו פה דיי הרבה פעמים כמו כן גם סיוויק ואף סובארו ג'אסטי נדמה לי

מכוניות שראיתי בימים האחרונים בלוחות יד שנייה. היו קורדובה , רובר 216, פז'ו 306, קאיה לאו , יונדאי אקסנט , פולו 97 , קוואלייר, ניסן סאני, דייהו נובירה וכ'ו.

בשיא הכנות אני אומר לכם שאין לי מושג בתחום הרכב

אשמח אם תוכלו לכוון אותי לדגמים ספציפים שמתאימים לי ולתת לי כיוון מה אני אמור לבדוק ולחפש ברכבים שאני מחפש.

(מנוע, ידני או אוטומט מה ההבדל המהותי, קילומטרז וכו') בגדול מה לחפש בלוחות ואיך לדעת אם המחיר "שווה"

תודה רבה רבה לעוזרים.

והמשך יום מעולה !

ארז

פורסם

אני גם יצטרף אילך לשאלה רק שאני רוצה לשאול על ה רובר 216 קבריולט שעולה גג 30K .

אם למשהו יש קצת מידע עליה , נסע בא היה לו כל משהו שקשור .

שישלח לי בפרטי מידע או שירשום פה בבקשה

תודה רבה מראש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני רושם ממה שאני יודע בלבד ,

לגבי יונדאי - אותו טוב אבל יש לו בעיה של צריכת דלק גבוה (להורים שלי יש והם ממלאים דלק כל שבוע ואין להם הרבה נסיעות),

לגבי רובר - מדובר על רכב עם מנוע של הונדה , הטיפולים והחלקי חילוף יקרים ,

לגבי קוואליר - אותו טוב אבל יש לי חברים שהיה להם את האוטו והם התלוננו על בעיות חשמל .

לגבי פיזו 306 - אותו טוב בסה"כ (אני בעל 306 שנת 94) שווה לחפש נפח 1600 במצב טוב .

לגבי האחרים - אני מתנצל אין לי דעה אליהם

פורסם

שלום יעקב,ברשותי רובר קבריולט שנת 94 אוטומט

לרכב מנוע וגיר של הונדה מקורי הרכב אצלי כמה חודשים שמתי לו מנוע חדש ועוד..

להזכיר לך שאני בעל שניי הונדות לשעבר הרובר חזקה מאוד 130 כ"ס מגלה אמינות של הונדה כיוון שרוב חלקיה של הונדה

בגדול אני מרוצה מאוד מהרכב כיון שהוא מפנק בעל מושבי ספורט אורטופדים הכל חשמלי ברכב כולל הגג,בקיצור חווית נהיגה

מנוע קומפלט מיבוא עלה לי 3400 ש"ח ככה שזה לא יקר ושוב אין בעיה של חלקים הכל של הונדה למעט רוברים שלא מיוצרים עם מכלולים של הונדה,חוץ מהגג שהוא עסק לא זול (כמו כל מכוניות הקבריולטים)אם הוא הולך (נקרע).ביררתי לגביי גג מקורי עולה 7000 ש"ח חדש ולרפד עולה 3500 ש"ח

ואני מוכר את הדוגמנית שלי בצער רב אם אתה מעוניין צור קשר בהודעה פרטית.

פורסם

מהמכוניות שרשמת, אני יגיד על הקוואליר כאותה, היה לי בעבר.

אם תחפש חיסכון בדלק מכל הרשימה שהבאת, אז אני חושב שכדאי לך לרדת ממנה מכיוון שהקווליאר עושה בעיר בסביבות 1 ל- 8 יכולה גם פחות (בנסיעה רגועה עוד ) והיא הכי פחות חסכונית מכל אלה.

מה שכן היא תעשה לך בקלות יתרה את העליות מאשר שאר המכוניות שהצגת.

במכונית הזו לרוב צצים שתי בעיות שחוזרות על עצמן, בעיות חשמל, חלונות.

ונורת ה abs שנדלקת באופן כמעט קבוע בהרבה מכוניות.. בסך הכל מכונית חזקה וטובה. כרגע יש לי שברולט ויואנט ואי בכלל מה להשוואת.. הקוואליר לוקחת בגדול.

פורסם

הרובר, האקסנט והקוואליר (שלושת אלו לדוגמה) שייכות כל אחת לקבוצה אחרת מבחינת גודל ודרישות מהרכב.

אתה צריך קטנה? משפחתית?

לגבי ידני או אוטומט - רק אתה יכול לדעת מה אתה מעדיף, אנחנו לא יכולים לעזור לך בזה - ההבדלים נעוצים בהרגשה סובייקטיבית של שליטה אישית בזמינות הכח של הרכב וכן הבדל מסוים בתצרוכת דלק, ביצועים ומחיר תיקונים - כולם לטובת תיבה ידנית.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...