Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"חבר חדש במשפחה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב, אחת הסיבות שהן הובא בהמוניהן עם העולים מברה"מ היא שלפחות בתחילת העליה, כשברית המועצות עוד היתה קיימת - היה אסור להוציא מטבע קשה (דולרים) בכמויות הגיוניות מהמדינה, וממילא שער הרובל היה אפסי.

לכן עולים רבים העדיפו לקנות כל מה שיכלו בכספם שם, ולהביא רכוש שניתן למכור בישראל (שמעתי אפילו על כאלה שהביאו יאכטות).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

יש לי אחת מהישנות יותר (הכתומות) דגם 638.

מגניב שאפשר לתפעל את המצמד דרך הרגלית הילוכים שהיא גם הקיק...8)

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם זה יש לך?!?:roll: ה-638 זה מה שהיה לי אופנוע הראשון, אחרי שקיבלתי את הרישיון, שנת 88, קניתי אותה במכרז של מכס חדשה- הייתי צריך להרכיב גלגל קידמי. ב-3 שנים שהייתה אצלי- לא הייתה לה אף תקלה רצינית, מלבד הפחמים שנישברו והוחלפו (60 ש"ח). אבל אין מה להשוות בינה ולבין ה-STYLE. שלי, אגב, יש סיכוי שעדיין בחיים- קנה אותה מושבניק מהערבה, ובמושבים הכל נוסע...:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
דרך אגב, אחת הסיבות שהן הובא בהמוניהן עם העולים מברה"מ היא שלפחות בתחילת העליה, כשברית המועצות עוד היתה קיימת - היה אסור להוציא מטבע קשה (דולרים) בכמויות הגיוניות מהמדינה, וממילא שער הרובל היה אפסי.

לכן עולים רבים העדיפו לקנות כל מה שיכלו בכספם שם, ולהביא רכוש שניתן למכור בישראל (שמעתי אפילו על כאלה שהביאו יאכטות).

כן, מה רק לא הבאנו! מצחיק, שבפועל אף אחד לא רק, שלא הרוויח כלום- רוב הדברים ננטשו עוד במכס, כי לא ממש היה מה לעשות איתם! כולל, אגב, הסירות- שחלקן קיימות עד היום, כי מכס מכרו אותן בסוף לאנשים, שהשמישו אותן.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחדש, ותהנה ממנה.

:beerchug:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עשית המון ק"מ על הג'אווה, ספגתי כל עלבון אפשרי, אבל היא מעולם לא איכזבה אותי! פעם אחת בגשם שוטף בחזרה מהמילואים במחסום מכבים, מול נבי סמואל על פלאג אחד עד לארמון הנציב ולא עצרנו!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
דגם "RED STYLE", .

הדגם הוא 640 . הופיע גם בירוק וכסף אם הזכרון שלי לא נמחק לחלוטין :-P

תתחדש

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

את עיקר פרסומו חייב המותג ג'אווה דווקא למרוצי הקרח בהם זכה לנצחונות רבים, מוצאו של האופנוע ממפעלי CZ הצ'כים ודווקא במזרח אירופה נחשב לכלי קשוח ועביר! פשטותו זכתה אותו באמונם של כל החקלאים במקומות הנידחים והשמועה מספרת שהוא מסוגל לנסוע גם על נפט!

שורשיו נעוצים עמוק בשנות השלושים והארבעים:

Jawa_420_01.jpg

normal_jawa1~0.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

nice story

i'm sure for you its worth like a ferrari

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ה-CZ היה האופנוע הראשון, שעליו התחלתי ללמוד- בגלל הגובה ה"ענק" שלי, המורה נתן לי את האופנוע הכי-קטן שהיה לו, הוא עוד היה עם הכסא המונמך!:-D לג'אווה הזו הגעתי "בטעות", אחרי שיום אחד שבאתי, ה-CZ עוד לא התפנה מהתלמיד הקודם, והמורה הציע לי, שאם אני רוצה, אני אנסה בהתחלה על אופנוע אחר. בהתחלה פחדתי, אבל להפתעתו, אחרי כמה דקות הצהרתי באופן "רשמי", שאני מחליף אופנוע, ולומד מעכשיו רק על הג'אווה הזו- היה הבדל של "שמיים וארץ"! וכך היה.:-)

מעניין, מה עלה בגורלו של ה-CZ- הוא בטח לא שרד עד היום, כבר אז היה ישן מאד. דווקא היה בעל המראה החביב.:-(

בעצם, "ה"ראשון, שעשיתי שיעור ראשון, היה DAELIM 50 סמ"כ, כי בכלל לא ידעתי לרכב, זה היה ניסיון. אבל, איכשהו, עם הקלאץ' תמיד היה לי יותר קל...

• תוכן חדש...