Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"חבר חדש במשפחה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, לפני כשבוע, התווסף "חבר חדש" ל"משפחה" אצלי:

DSC02641.JPG

DSC02642.JPG

DSC02646.JPG

DSC02644.JPG

DSC02645.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי גנאדי,

תתחדש.

כזה קטן יחד עם המשאיות ???

הוא לא פוחד? :lol:

ד"ש, אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אז, לפני שכל מביני העניין כאן ירימו גבה (ויסובבו את האף)- אתן קצת יותר פרטים (שכל מבין באופנועים וודאי יודע גם ככה, חוץ מפרט אחד, והוא הכי-חשוב לי אישית): מדובר בג'אווה צ'כית, שנת ייצור- תחילת ה-90, דגם "RED STYLE", נפח 350 סמ"כ, שתי פעימות, שתי בוכנות.

לכאורה- אין באופנוע הזה שום ערך: לא כלכלי, לא מכני (פיתוח מעניין כלשהו), וודאי שלא אספני, וכנראה גם לא יהיה בעתיד, לפחות הקרוב. בנוסף, ג'אווה נחשבת לקללה אצל רוב האופנוענים (אפילו, שלדעתי לרובם אין מושג, על מה הם מדברים).

אז, מה גרם לי לקחת את האופנוע הספציפי, ואני חוזר, הספציפי הזה, ועוד לפרסם אותו כאן: -רק עובדה אחת קטנה: אני למדתי על האופנוע הזה נהיגה (רכיבה) לפני כ-12 שנה, ועליו קיבלתי את הרישיון שלי!

ולכן, אני חושב, שראוי, שאני אשמור עליו אצלי, ואשפץ אותו לאט-לאט, עד שיגיע למצב "המושלם", ומבחינתי הוא כבר "רכב אספנות", שבהחלט ראיו להיות חלק מהאוסף שלי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אבי, תודה!:-)

האופנוע הפסיק לשמש "ל" כבר לפני כמה שנים, ועמד לפחות 5 שנים ללא תנועה בחניון תת קרקעי אצל המורה שלי לשעבר, עד שפגשתי אותו, דיברנו, וכשגיליתי, שהאופנוע עדיין קיים- לא התלבטתי יותר מדי.

כפי שאפשר לראות- הוא די שלם, מלבד הפנס הראשי שבור (שהדבקתי בינתיים, עד שאשיג חדש), ווינקר שבור וזכוכית במסכה שבור (אין בתמונה- כבר פירקתי לתיקון).

אחרי שהחלפתי דלק, ושמתי שמן בבוכנות- האופנוע הניע מחצי-מכה בקיק, בענניי העשן האופייניים לג'אווה, ועבד מצויין. היום, אחרי שטיפה עם גרניק, וכמה תיקונים קטנים- עשיתי "סיבוב כבוד" בשכונה- נוסע מצויין, תמיד אהבתי את האופנוע הזה, עוד כשלמדתי עליו.

עכשיו, בעיקרון, הוא אמור להכנס ל"הקפאה העמוקה"- אשתדל לנקות כל החלודות, לצבוע/לשמן הכל, לשים סיליקון, וזהו לבינתיים- שיעמוד, לא דחוף, יש פרוייקטים יותר דחופים כרגע.

פורסם

אם למדת אצל אבי ברחבת משרד רישוי בחולון- אז זה אותו אחד, כי בצבע הזה היה שם רק הוא, עד כמה שאני זוכר. אחרים היו בצבעים האחרים!

פורסם
wow! מנוע 350, 2 בוכנות, 2 פעימות, צריך להיות כלי עם תאוצה מאוד חזקה!

תתחדש!

יש לו תאוצה לא רעה באמת, כמובן הכל בפרופורציות- אחרי 1100 זה אופניים. אבל עדיין. מה שאני אישית אוהב בכלי הזה- הוא מאד גמיש, מבחינת ההתנהגות שלו. יש לו המון שיפור, יחסית לדגם הקודם (האדום "הקלאסי" מסוף ה-80, שהיה לי, וגם היה הכי נפוץ)- הקודם לא ממש גמיש, וצריך להלחם איתו בשביל לעשות משהו- וזה דווקא "זורם", היה תענוג לעשות איתו שמיניות בזמנו!:-D

פורסם

אתה לא רוצה לדעת...:? סביר להניח, שבסין, מתכוננות לחגוג את האולימפיאדה. יש בודדות, שעדיין מסתובבות בכבישים. יש אפילו כמה "ל" עדיין, אבל רובם כבר מזמן נזרקו- בגלל העלות הנמוכה, לא היה שווה לתקן ברגע של תקלה הראשונה, גם אם זו הייתה נורה שרופה. וגם התדמית תרמה לעניין, למרות שבחלקה הגדול התדמית לדעתי לא ממש מוצדקת- בסה"כ, זה היה כלי תחבורה זול מאד, כולל אחזקה, ודי אמין, אפליו בטיפול הרשלני ביותר. נכון, שזה לא מציאה מבחינת ההתנהגות הכביש (אני מדבר על הדגם "הנפוץ", שהובא בכמויות עם העליה הגדולה), אבל גם לא כשלון, ואפשר בהחלט לחיות איתו.

פורסם

ממש מגניב העניין לקנות את הרכב שלמדת עליו.

מעניין אם גם אני אוכל למצוא את המיצובושי סופר לנסר שלמדתי עליה נהיגה :lol:.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...