Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לכוון מראות צד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת "לא משתמש במראות"? אתה לא מסתכל עליהן?! איך אתה נכנס לחניה? עובר נתיב? עוקף?

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם
רק אני לא משתמש במראות:shock:

גם אני לא, יש יותר מדי נהגים על האוטו וזו בעיה כל פעם לכוון את המראות צד. אני משתמש במראה האמצעית ומסובב את הראש בשביל לעבור נתיבים.

אגב, בקנדה למשל חובה לסובב את הראש כדי לעבור נתיב (לא חובה לבדוק את המראות) מכשילים על זה בטסטים.

פורסם

א. היא מפריע לסוכך השמש.

ב. היא מעוותת את המרחקים.

ג. בשבירה (תאונה ) היא מתנפצת לרסיסים שיכולים לעוור אותך, בניגוד לרגילות.

ד. היא מעמיסה יותר מדי מידע לעיבוד על המח שלך בזמן הנהיגה.

יש יסוד סביר להניח שכשתכננו רכב ששווה מעל 100K לא חסכו על המראה של 20 ש"ח.

פורסם

לך לאוטו דיפו תביא מראה, לך לפירוקייה פרק מראה מרכב מודרני, תעביר אותן בניסויים, תראה מי תשבר ראשונה.

בנוסף: לאיזה מראה פנורמית יש התקן נגד סינוור?

בנוסף לנוסף: אתה באמת חושב שהמראה ב30 שקל מאוטו דיפו תהיה טובה יותר ממראה ש5 יפנים\גרמנים\אמריקאים\צרפתים עם תארים ונסיון של שנים ישבו ותכננו?

בקשר לכיוון מראות, מי שיש לו בעיה עם החנייה מוזמן לקנות את העיגול הפנורמי הקטן ולהדביק אותו בצד המראה, זה מיועד בדיוק בשביל זה.

אותי המורה נהיגה לימד לכוון ככה שרואים שליש אוטו, וזה ברור למה: קודם כל בשביל הסימון של החנייה, וב' כל כי לתלמיד נהיגה יותר קשה להאריך מרחקים, אז הוא צריך את הרכב שלו בשביל עומדן.

אם תשאל איך המראות מכוונות אצלי עכשיו - אני צריך להטות מעט את הראש בשביל לראות את האוטו, בהתחלה זה הציק, אבל כל פעם הזזתי אותן עד מילימטר לצדדים, וככה התרגלתי. כרגע אני לא חושב שיש לי שטח מת.

לזה שהמליץ על מד זווית, ברור לך שיש סיבה שהמראות לא קבועות אלא מתכווננות בגלל שלכל אחד יש מבנה גוף ותנוחת נהיגה שונה - מה שאתה מדבר אולי מתאים לך, אבל לכל אדם אחר זה לא רלוונטי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...