Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לכוון מראות צד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהי הדרך האופטמלית והנכונה לכוון מראות הצד ?

תודה מראש :]

יש פוסט ישן על שאלה דומה, אבל הוא דל בתגובות. אני מקווה שכאן אקבל תשובות ענייניות יותר.

פורסם

תכוון קודם שתראה בכל צד את קצה הרכב (כמו שמלמדים בשיעורי נהיגה) and then add some

אתה לא באמת צריך לבזבז שטח מראה על הרכב שלך, הוא יראה בדיוק אותו דבר במהלך נסיעה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכיוון הנכון הוא לכוון כלפי חוץ עד הסוף ולהחזיר לכיוון הרכב עד שממש תראה את דופן הרכב בקצה שקרוב אליך.לא לקרב יותר מידיי את המראה אתה צריך לראות את הרכב ממש בקצה המראה.

ככה תראה את הנתיבים וגם את קצה הרכב שלך.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לפי המורה לנהיגה, מכוונים את המראה כך שרואים את הקצה של הידית של הדלת האחרוית של הרכב.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם

בקורס נהיגה מתקדמת במסלולים אמרו לי כוון את המראות ככה שאני לא יראה בכלל את הצד

של האוטו.. אבל לא הצלחתי להתרגל לזה אז כיוונתי את זה ככה שאני יראה טיפה מהאוטו..

פורסם

כיוון אופטימלי של מראות הצד הוא כזה שמצמצם למינימום את השטח המת בין 3 המראות.

על מנת להגיע למצב זה, שב במושב הנהג, הצמד את ראשך לחלון הנהג וכוון את המראה השמאלית כך שתראה מעט את דופן הרכב.

לכיוון המראה הימנית, הטה את גופך ימינה עד שהראש שלך יגיע כמעט עד משענת הראש של מושב הנוסע. כעת כוון את המראה הימנית כך שתוכל לראות מעט את דופן הרכב.

על מנת להגיע לכיוון אידאלי, בקש מחבר ללכת מאחורי הרכב מצד לצד ובדוק איפה הוא נעלם לך. שחק עם כיוון המראות עד שהנקודות בהן החבר "נעלם" מצטמצמות למינימום או לא קיימות כלל. אחרי שהגעת לכיוון המראות האופטימלי, תן לעצמך נקודות יחוס של הרכב במראות, כך שאם תצטרך לכוון את המראות שוב, לא תצטרך עזרה.

בהצלחה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
בקורס נהיגה מתקדמת במסלולים אמרו לי כוון את המראות ככה שאני לא יראה בכלל את הצד

של האוטו.. אבל לא הצלחתי להתרגל לזה אז כיוונתי את זה ככה שאני יראה טיפה מהאוטו..

כמו שאמרת לא צריך לראות כלל את סופן הרכב, אם הייתה נסה כמה ימים הייתה מתרגל.. הכיוון הנ"ל מצמצם את השטח המת כמעט באופן מוחלט..

כאשר יש רכב בנתיב שלידך אתה רואה אותו במראה.. וכאשר הוא מתקדם ונעלם מהמראה אתה ישר קולט אותו בזווית של העין.. ככה שאתה לא מפספס שנייה מממיקומו של הרכב שמצידך הימני או השמאלי..

זהו כיוון נכון.

וזה כבר ידוע שמורי נהיגה חוץ מאיך להעביר הילוכים, לתת גז, לבלום וקצת איך לפנות, לא מלמדים הרבה.

הכיוון של לראות את סוף הרכב ממש אינו נכון, וזה למה יש לכם כמות ממש גבוהה של שטח מת.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אצלי המראות מכוונות הכי רחוק שהן יכולות ללכת- מראה שמאלית הכי שמאלה וימנית הכי ימינה. אין שום שטח מת בין המראות, יש אפילו מעט חפיפה בין המראה האמצעית למראות הצידיות. אני בודק מדי פעם ויוצא שכאשר רכב עובר אותי מימין, אני רואה אותו בעין, במראה או בשניהם, ככה שהשטח המת אצלי מינימלי אם בכלל קיים.

באוטו של אבא שלי המראות מכוונות ככה שרואים את הקצה של הרכב, וזה נראה לי מאוד מגביל אחרי שהתרגלתי לאיך שזה אצלי.

הערה: אין לי מראות פנורמיות או מראות נוספות, ואני לא יושב רחוק במיוחד מההגה.

הערה נוספת: כנראה שיש מכוניות שבהן המראות הולכות יותר רחוק מאצלי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם :]

אנסה את כל השיטות שהזכרתם, נראה מה השיטה הכי מתאימה לי.

תודה !

פורסם
תכוון קודם שתראה בכל צד את קצה הרכב (כמו שמלמדים בשיעורי נהיגה) and then add some

אתה לא באמת צריך לבזבז שטח מראה על הרכב שלך, הוא יראה בדיוק אותו דבר במהלך נסיעה

אתה טועה..

לא מכוונים מראות שיראו את קצה הרכב כי זה מגדיל את השטח מת..

אתה צריך שהיה שילוב בין שלושת המראות

פורסם

ככה זה כשלא יודעים לקרוא באנגלית נכון?

את המשפט and then add some פיספסת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ומה בקשר לגובה,? שיתאים גם לצפיה למרחק וגם לחניות..

תודה..

ואני ניסיתי בלי לראות את האוטו אבל הבעיה שזה נראה לי מוזר ואני לא בוטח במראות ככה.. לא יודע למה..

אז כיוונתי שאני רואה ממש 2 סנטימטר מהאוטו שלי

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

אני בא לך עכשיו עם חישובים וכו'... אני מצטער שאני מחזיר אותך לכיתה ו', אבל קח מד זוית, אם יש לך אחד כזה, או פלס קטן, יש כאלה בגודל של עט, עם סימונים של הזויות. שים את המראה השמאלית, על זוית של 85-87 מעלות כמובן לצד ימין, ימנית בזוית של 75-82 מעלות כמובן לצד שמאל, ואז הפנימית, שלא תתנגש לך עם האחרות.

ככה עשיתי ברכב שלי וזה אחלה! ממש מראה את הכל, ואין טיפת שטח מת! (למרות שאפש רלראות בחתימה מה קרה לאוטו שלי...:cry:)

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

• תוכן חדש...