Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה דחופה תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן המשטרה לא נותנת פרטים של בעלי רכבים, כי חוק צינעת הפרט מחייב אותה לשמור בסוד את כל מה שמופיע במסופים שלה ואסור להעביר נתונים לאדם שאינו מוסמך לכך!

אבל...הדרך הנכונה היא לגשת ללשכת התנועה הקרובה ולהגיש תלונה! לציין את העדים לתאונה, כולל מספרי טלפון בבית, בעבודה והסלולרי שלהם. בכדי לא להשאיר תירוץ לאף אחד! לתת לחוקר את מס' הרכב הפוגע, תמונה יפה של הנזק שנגרם, הערכת שמאי או בעל מוסך מוכיחה לחוקר שאתם רציניים בכוונתכם, להסביר שאין בכוונתכם לוותר עד שימוצה הדין עם הנהג הפוגע, לאחר מכן אחרי מס' ימים להתעקש ולבדוק טלפונית מה נעשה בתיק שלכם, לדעת לעמוד על זכויותכם! המשטרה מחוייבת להודיע לכם לפני סגירת התיק וזכותכם לערער על ההחלטה ולדרוש שיפתחו אותו מחדש! במידה ויסרבו, ניתן להגיש בקשה בעזרת עו"ד ולהוציא את פרטי הנהג הפוגע לצורך תביעה אזרחית ואז ניתן לקבל את הפרטים (כל עו"ד מתחיל יודע את זה). תתפלאו אבל מסירת המספר של הרכב הפוגע לחברת הביטוח שלכם, תגרור מן הסתם תביעה של חברת הביטוח של הנהג הפוגע וגם הם ידעו איך להגיע אליו! לכן קשה לי לקבל ש-"המשטרה לא עושה כלום..." לא הכל מושלם במישטרה (עובדה שהם קיבלו אותי לעבודה) אבל מכאן ועד התקפה כוללת הדרך רחוקה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אכן המשטרה לא נותנת פרטים של בעלי רכבים, כי חוק צינעת הפרט מחייב אותה לשמור בסוד את כל מה שמופיע במסופים שלה ואסור להעביר נתונים לאדם שאינו מוסמך לכך!

אבל...הדרך הנכונה היא לגשת ללשכת התנועה הקרובה ולהגיש תלונה! לציין את העדים לתאונה, כולל מספרי טלפון בבית, בעבודה והסלולרי שלהם. בכדי לא להשאיר תירוץ לאף אחד! לתת לחוקר את מס' הרכב הפוגע, תמונה יפה של הנזק שנגרם, הערכת שמאי או בעל מוסך מוכיחה לחוקר שאתם רציניים בכוונתכם, להסביר שאין בכוונתכם לוותר עד שימוצה הדין עם הנהג הפוגע, לאחר מכן אחרי מס' ימים להתעקש ולבדוק טלפונית מה נעשה בתיק שלכם, לדעת לעמוד על זכויותכם! המשטרה מחוייבת להודיע לכם לפני סגירת התיק וזכותכם לערער על ההחלטה ולדרוש שיפתחו אותו מחדש! במידה ויסרבו, ניתן להגיש בקשה בעזרת עו"ד ולהוציא את פרטי הנהג הפוגע לצורך תביעה אזרחית ואז ניתן לקבל את הפרטים (כל עו"ד מתחיל יודע את זה). תתפלאו אבל מסירת המספר של הרכב הפוגע לחברת הביטוח שלכם, תגרור מן הסתם תביעה של חברת הביטוח של הנהג הפוגע וגם הם ידעו איך להגיע אליו! לכן קשה לי לקבל ש-"המשטרה לא עושה כלום..." לא הכל מושלם במישטרה (עובדה שהם קיבלו אותי לעבודה) אבל מכאן ועד התקפה כוללת הדרך רחוקה-רן

היי רן.

התאפקתי לא להתערב "בשרשור תפקוד המשטרה" שהתפתח כאן.

לא רציתי , גם מאחר ויוסי חבר קרוב, ועלול להיות חשש של "נגיעה אישית" למראית עין,

והן עקב העובדה שיש לי בטן די מלאה בנושא.

אולם אתה גררת אותי... :?

האם נראה לך סביר שטיפול של המשטרה צריך להיות בצורה שזה עתה תיארת???

האם מעבר להמתנה הממש לא נעימה בתחנת המשטרה הישנה והמתפוררת עד שיתפנה חוקר, והגשת התלונה,

עלינו "להסביר שאין בכוונתנו לוותר" ???

"להתעקש ולבדוק מה נעשה בתיק" ???

"לדרוש שיפתחו את התיק מחדש" ???

"להגיש בקשה בעזרת עו"ד ???

נראה לי שקצת לא קל להתלונן במשטרה, ובוודאי שלא פשוט לקבל סיוע, וזאת לצערי הרב מניסיון אישי.

זה לא מכבר הסתיים משפט בו הייתי מעורב, (אני הצד שזכה, אך זה לא קשור), והשופט הביע בבירור את עמדתו על הטיפול והיכולות המשטרה.

ייתכן שיש נושאים בהם המשטרה מטפלת כראוי.

אך בנושא הטיפול בפרט, באזרח, בבטחונו האישי, ברכוש, הטיפול ו/או יכולותיה שואפים לדעתי ל-0.

האזרח הפשוט מצפה מהמשטרה להגנה, למתן עזרה ובטחון, ולא לתשובות שרק גורמות לו להרגיש "בודד במערכה".

צר לי

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אז הנה עוד עד למשטרה נמחק

אחי היה מעורב בתאונה שמישהי התפרצה בצומת העיפת אותו מקטנוע היה 5 ספרות של מספר רישוי והמשטרה לא טרחה לחפש את הפוגע ואחי נפגע תאונה עם נפגעים !!

מיותר לציין שאנחנו הלכנו חיפשנו בסביבה בלילה את הרכב והפלא ופלא גר באזור(זקנה מפגרת יצאה לעבודה וזה היה השארה שלי מהתחלה ולכן חופש הרכב בשכונה הזו) ונמסר המספר רכב למשטרה בצילום תמונות הוכחה של הפגיעה וצבע הקטנוע על הרכב.

מיותר לציין שכלום לא זז אלא אם הנפגע עצמו צריך ללכת לחפש מי פגע בו.

משטרה ,כן בטח,תעשו לי טובה!

פורסם
היי רן.

אולם אתה גררת אותי... :?

האם נראה לך סביר שטיפול של המשטרה צריך להיות בצורה שזה עתה תיארת???-לא אבי, אבל כרגע זה מה שיש!

האם מעבר להמתנה הממש לא נעימה בתחנת המשטרה הישנה והמתפוררת עד שיתפנה חוקר, והגשת התלונה,

עלינו "להסביר שאין בכוונתנו לוותר" ??? - רוב התחנות הכפריות ממוקמות בתחנות בריטיות ישנות, זה לא משנה את העובדה שצריכים לקבל שרות!

"להתעקש ולבדוק מה נעשה בתיק" ???- גם בפנייה לרופא בקופת חולים אלה שמתעקשים מקבלים יותר אלה שמוותרים פחות!

"לדרוש שיפתחו את התיק מחדש" ??? - זכות שחשוב לדעת כל החלטה נתונה לאפשרות לשנות!

"להגיש בקשה בעזרת עו"ד ???- כן כל מה שיעזור! על פי החוק רק עו"ד מיצג רשאי להוציא פרטים ממסוף משטרתי!

נראה לי שקצת לא קל להתלונן במשטרה, ובוודאי שלא פשוט לקבל סיוע, וזאת לצערי הרב מניסיון אישי.- קצת פוגם באוביקטביות לא? אבל גם אני לא אוביקטיבי לחלוטין אבל יודע איך דברים זזים!

זה לא מכבר הסתיים משפט בו הייתי מעורב, (אני הצד שזכה, אך זה לא קשור), והשופט הביע בבירור את עמדתו על הטיפול והיכולות המשטרה. מה חדש? הדרך שהצעתי פשוט תעזור למי שמעוניין, אפשר סתם ללכת עם הראש בקיר...

ייתכן שיש נושאים בהם המשטרה מטפלת כראוי. יש יותר מכמה נושאים אבל נעזוב את זה....

אך בנושא הטיפול בפרט, באזרח, בבטחונו האישי, ברכוש, הטיפול ו/או יכולותיה שואפים לדעתי ל-0. 80% לדעתי אבל זו הרגשה, ועל הרגשה אי אפשר להתווכח.

האזרח הפשוט מצפה מהמשטרה להגנה, למתן עזרה ובטחון, ולא לתשובות שרק גורמות לו להרגיש "בודד במערכה". -יש המון בעיות במשטרה ובנושא השרות, אבל הדרך שעשתה המשטרה בנושא והכוונות לעתיד מעידות על רצון כוונה ואפילו הצלחה מסויימת, אתה לא חושב כך?

צר לי גם לי אבל אני שמח שלא היית צריך לנהל עיניינים עם משטרת קולומביה או בנקוק או סתם שוטר מיצרי!

אבי נוף.

-רן שושני

*הכותב אינו דובר המשטרה, אין לו כוונות להיות אחד כזה! ובכלל לא ברור לו איך הוא הגיע למשטרה (גם לאמא שלו לא ברור, לצורך העיניין)

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

צילום של משטרת זכרון יעקב

"רוב התחנות הכפריות ממוקמות בתחנות בריטיות ישנות, זה לא משנה את העובדה שצריכים לקבל שרות!"

lastscan149414971499151tv8.jpg

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

לפי דעתי, הגש תלונה במשטרה, כי זה הנוהל ואין לך ברירה, בין אם המשטרה תעשה משהו או שלא. בלי שום קשר, קבל הערכת נזק מסודרת משמאי ותבע את הפוגע בתביעות קטנות

פורסם

למשטרה יש מסוף שהיא יכולה לברר מי הבעלים של הרכב ומה הכתובת שלו

תודיע שאתה רוצה להגיש תלונה על הרכב ותדרוש שיאתרו את הרכב ויזמנו אותו לחקירה

בהצלחה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אבי נוף כתב:

היי רן.

אולם אתה גררת אותי... :???:

האם נראה לך סביר שטיפול של המשטרה צריך להיות בצורה שזה עתה תיארת???-לא אבי, אבל כרגע זה מה שיש!

עלינו "להסביר שאין בכוונתנו לוותר" ??? - רוב התחנות הכפריות ממוקמות בתחנות בריטיות ישנות, זה לא משנה את העובדה שצריכים לקבל שרות!

"להתעקש ולבדוק מה נעשה בתיק" ???- גם בפנייה לרופא בקופת חולים אלה שמתעקשים מקבלים יותר אלה שמוותרים פחות!

"לדרוש שיפתחו את התיק מחדש" ??? - זכות שחשוב לדעת כל החלטה נתונה לאפשרות לשנות!

"להגיש בקשה בעזרת עו"ד ???- כן כל מה שיעזור! על פי החוק רק עו"ד מיצג רשאי להוציא פרטים ממסוף משטרתי!

נראה לי שקצת לא קל להתלונן במשטרה, ובוודאי שלא פשוט לקבל סיוע, וזאת לצערי הרב מניסיון אישי.- קצת פוגם באוביקטביות לא? אבל גם אני לא אוביקטיבי לחלוטין אבל יודע איך דברים זזים!

זה לא מכבר הסתיים משפט בו הייתי מעורב, (אני הצד שזכה, אך זה לא קשור), והשופט הביע בבירור את עמדתו על הטיפול והיכולות המשטרה. מה חדש? הדרך שהצעתי פשוט תעזור למי שמעוניין, אפשר סתם ללכת עם הראש בקיר...

ייתכן שיש נושאים בהם המשטרה מטפלת כראוי. יש יותר מכמה נושאים אבל נעזוב את זה....

אך בנושא הטיפול בפרט, באזרח, בבטחונו האישי, ברכוש, הטיפול ו/או יכולותיה שואפים לדעתי ל-0. 80% לדעתי אבל זו הרגשה, ועל הרגשה אי אפשר להתווכח.

האזרח הפשוט מצפה מהמשטרה להגנה, למתן עזרה ובטחון, ולא לתשובות שרק גורמות לו להרגיש "בודד במערכה". -יש המון בעיות במשטרה ובנושא השרות, אבל הדרך שעשתה המשטרה בנושא והכוונות לעתיד מעידות על רצון כוונה ואפילו הצלחה מסויימת, אתה לא חושב כך?

צר לי גם לי אבל אני שמח שלא היית צריך לנהל עיניינים עם משטרת קולומביה או בנקוק או סתם שוטר מיצרי!

אבי נוף.

-רן שושני

*הכותב אינו דובר המשטרה, אין לו כוונות להיות אחד כזה! ובכלל לא ברור לו איך הוא הגיע למשטרה (גם לאמא שלו לא ברור, לצורך העיניין)

לרן שאינו דובר המשטרה, אך משמש לנו כשק נח לחבטות...

כבר כתבתי בפתיח שהשתדלתי והתאפקתי לא לענות.

אבל למעשה, גם תשובותיך מעידות על כך שאני צודק.

התגובה שלי הופיעה מאחר וענית את התשובה המקוממת הבאה:

"הכי טוב לבעוט במשטרה, אבל אם תתנו לה לעבוד כפי שהיא יודעת, יש לי הרגשה שתופתעו לטובה, לא הכל מושלם אבל עדיין ...- רן."

ואומנם, גם אתה בתשובותיך האדומות לתהיותי, חיזקת את ההיפך מ"הפתעה לטובה".

אגב, אם לא הייתי ניזון מהתרשמות אישית וחוו"ד של שופט, אלא "רק" משמועות, אזי הייתי יותר אמין ואובייקטיבי?

ממש לא ברורה לי תגובתך הנ"ל.

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...