Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הבאה נשאלת לפני חיפוש בפורומים באתר ולכן יש בה חזרה על תכנים שעלו לא פעם:

"התעוררתי הבוקר למראה שריטה מכוערת וארוכה לאורך דלתות הרכב (החדש לגמרי).מאחר והרכב כחול והשריטה מגיעה עד לשכבה הלבנה זה בולט (כואב הלב....)."

אבל....ראיתי אח"כ שהעניין עלה לא פעם בפורום(סורי...סורי).

אשמח לקבל התייחסויות במידה ויש חדש בתחום טכנולוגיות העלמת השריטות(או העלמת החוליגנים שאחראיים להתעללות ברכוש של אחרים)....

יום טוב,

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

יש טכנולוגיות לטשטוש והעלמת שריטות אבל שטחיות בלבד ובמקרה שלך אלו שריטות עמוקות ולא ניתן להעלימן.

הפתרון הוא רק של עבודת צבע.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך לצבעי רכב טובים באזורך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי שלום..

אולי אפשר בכל זאת לשמוע על השיטות שיש?

האוטו שלי לבן יש סריטות שהם ממש קטנות וזה נראה כאילו זה הגיע לשכבת צבע התחתונה ויש גם כמה שזה הגיע עד לפח...

תודה

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

אני תושב באר שבע.

ב UMI ואצל פחח רכב פרטי קיבלתי מענה ממש כשלך: צריך לצבוע את 2 הדלתות. אין פתרון קסם ובטח כשמדובר בצבע מטאלי. כל תיקון חלקי, לרבות עם צבע מקורי יצור "צללית".

נאמר לי שצביעה עלולה מתישהו ליצור חשד לתאונה ועל כן עדיף להשאיר את השריטות ללא טיפול. כשארצה למכור אצטרך לקזז ממחיר הרכב את מחיר התיקון(צביעה פירושה סביב 1000 ש"ל ל 2 דלתות, כלך נאמר לי לפחות היום). אם זה נכון אזי עדיף להשאיר כך ולא לטפל.

נכון?

ביי

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

האוטו שלי לבן יש סריטות שהם ממש קטנות וזה נראה כאילו זה הגיע לשכבת צבע התחתונה ויש גם כמה שזה הגיע עד לפח...

תודה

ברכב לבן ניתן להעלים שריטות בצורה כמעט מושלמת.

העיקרון הוא למלא את השריטה בצבע ואחרי יום יומיים להסיר בעדינות את עודפי הצבע עם פוליש עדין.

יש לחזור על התהליך לפחות פעמיים - שלוש עד שמקבלים משטח חלק.

בצבע מיטלי הטכניקה הזו לא עובדת. ניסיתי לתקן שריטה ברכב של חבר (כסף מיטלי) וכל הנסיונות עלו בתוהו.

זה פשוט לא הולך.

פורסם

כמובן שיש לצלם קודם את השריטות ברכב ולשמור התמונה כך שמכירה עתידית של הרכב ניתן להראות בדיוק את סיבת הצביעה.

אתאר קצת באופן ציורי את השיטה להעלמת שריטות שטחיות בלבד שמבצעים המקצוענים:

ע"י חומר מיוחד שכבת הצבע הופכת להיות לרכה בדומה לחמאה (בהגזמה) כך שניתן לבצע מריחה של מחדש של הצבע גם על השריטות. כאמור זה לא פועל על שריטות עמוקות כי הכל מתבצע בשכבנ עליונה דקיקה מאוד של הצבע.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...