Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטארלט ידנית 98 עם 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני במקומך הייתי ממשיך לחפש, 25K מוצע לשנה זה די גבוה וניתן להניח כי המנוע לקראת סוף דרכו, כך שאם אתה מתכנן להחזיק את הרכב שנים מספר זה לא ממש כדאי. אם בכל אופן אתה מעוניין לרכוש את הרכב 10% מתחת- בכפוף לשאר המשתנים כמובן, נשמע סביר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המחירון שלה הוא 23000 כמה לדעתכם צריך להציעה עליה.

לדעתי צריך להציע עליה 16,482 ש"ח ו 27 אגורות, בידיעה שהמחיר האחרון שאתה מוכן לסגור עליו הוא 16,876 ש"ח, ולא שקל אחד יותר.

במחיר של שקל יותר זה כבר לא משתלם.

אולי תצאו כבר מהקבעון השקרי שעשרות שנות "המחירון" פימפמו לכם למוח? אין כזה דבר "צריך" להציע.

המחיר שכתוב במחירון הוא לא יותר מאוסף ספרות.

תחליט כמה שווה לך לשלם על מכונית כזו, מודל 98 עם קילומטרז' "סביר".

אחר כך, התקשר למספר מוסכים, ובקש הצעת מחיר לשיפוץ מלא של מנוע כזה.

ואז, הבן מהבעלים אם המכונית עשתה רבע מליון ק"מ בתוך ת"א (שזה רע מאוד) או בנסיעה יומיומית מת"א לחיפה (שזה מצויין וממש לא נורא).

אחר כך, החלט כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את המכונית הזו, ומתוך זה הבן מה הסיכוי שתצטרך לבצע את השיפוץ.

את כל התשובות הללו שקלל לתוך המחיר שהחלטת עליו מתכתחילה.

אתה מוזמן "לקלף" עוד 1000-2000 ש"ח על מיסבי גלגל ש(אולי) תחליף ועל בולמי זעזועים ש(אולי) תחליף אם לא הוחלפו כבר.

יצא לך מספר מכל החישובים האלה ? זה מה שתציע.

תפסיק לחפש חיזוקים באינטרנט מאנשים חסרי פנים שמציעים לך תשובה מספרית על שאלה שאין לה תשובה.

פורסם

תודה על העצה גם אני חשבתי על בערך משהו כמו 17K :wink:

נכון שהמחירון לא קובע אבל הוא בהחלט נותן איזשהו קו מנחה סביב המחיר שהרכב הממוצע נמכר בו

(שבזה כלול ידיים ק"מ ומצב כללי).

הכוונה שלי היתה האם הרכב כזה שדי נדיר (לפחות בארץ) יהיה אפשר לשפץ או להחליף מנוע, ועוד מכלולים במחיר שפוי.

זאת הכוונה ששאלתי האם שווה בכלל להתעסק ברכב כזה.

(כי בסה"כ הק"מ הגבוהה לא מפחיד אותי פסיכולוגית )

פורסם

הכוונה שלי היתה האם הרכב כזה שדי נדיר (לפחות בארץ) יהיה אפשר לשפץ או להחליף מנוע, ועוד מכלולים במחיר שפוי.

זאת הכוונה ששאלתי האם שווה בכלל להתעסק ברכב כזה.

(כי בסה"כ הק"מ הגבוהה לא מפחיד אותי פסיכולוגית )

חבר עצה שלי תתרחק , עדיף יד 4/5 ולא 250 בסך הכל בקרוב תצתרך להחליף מנוע ועוד ים של חלקים שעברו 250 ק''מ

יש רכבים כאלה עוד לא חסר ,לא שיש הרבה אבל יש,סך הכל שנת 98 עם 250 זה די המון

הרכב שלי (אקורד)94 לא 98עם 212 ק''מ ,לא למהר הכי חשוב מה שזול עולה יקר,

בהצלחה

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

רק לעידכון הלכתי לראות את הרכב, הוא נמצא במגרש "מ.מ. מכוניות" בירושלים.

מתברר שזה דגם ה SUPER לכן המחירון הוא 27K, לטענתם אין לרכב פגיעה בשילדה אך רואים שהיתה מכה מקדימה כי הפגש לא ישר עם המכסה כמו כן יש סדק קטן בגשר עליון (שמחובר עם ברגים) אך אין שום כיפופים.

חיצונית הרכב כמעט נקי ממכות חניה ורואים שהצבע אחיד ומקורי כך שתאונה רצינית לא נראה לי שהיתה לו.

נאמר שהרכב צבר את הק"מ בנסיעות בין עירוניות (ירושלים מודיעין),ולטענתם נוסע כמעט כמו חדש (כי זה טויוטה).

והחלק המעניין הוא שהמוכר לא מוכן להוריד שקל מהמחירון לכן הרכב נמצא אצלהם כבר יותר מחודש.

אני ירדתי מהרכב אבל אם יש מישהו פה שמחפש רכב כזה בעל יכולת מיכוח טובה ויכול לעשות לרכב ישור קו בחיר נורמלי, אולי כדאי לבדוק את האופציה.

פורסם

נאמר שהרכב צבר את הק"מ בנסיעות בין עירוניות (ירושלים מודיעין),ולטענתם נוסע כמעט כמו חדש (כי זה טויוטה).

או, איזה טיעון משכנע! לטויוטה, כפי שידוע לכולם, אין בלאי - אפילו לא קצת.

למרות שהחלטת (בצדק, יש לומר) לרדת מעניין רכישת הסטארלט הנ"ל, יש לי רעיון בשבילך: גש אל אותו סוחר רכב ושאל אותו האם הוא מוכן לתת לך תעודת אחריות או ביטוח כלשהו שהטויוטה לא תתקלקל לעולם ("כי זה טויוטה"). אל תשכח לעדכן אותנו בתוצאות - אנחנו כבר כוססים ציפורניים מרוב מתח...

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

• תוכן חדש...